1993 model prelude 2,0lt motorlu versiyonu icin bi kac soru...
1- bunlar kac bg ler. 2- vtec motor mu? 3- ortalama piyasasi ne kadardir? 4- parca sıkıntısı yasaniyor mu? 5- motoru baska hangi marka model araclar da kullanilmisdir? (accort die duydum?)
genel olarak teknik anlamda bilgi verecek arkadaslardan yardm bekliyorum:...
2.0 135 hp vtec motor
f2aA4 motor kodlu 133 ps accord 93-98 motorlar aynıdır.piyasa 11-35 arasında gezinir.parça dış aksam yok denecek kadar azdır.aracın temiz olması gerekiyor ilk önce.ucuz olanına asla girme 10 harcasan duymaz.plaka ver bildiklerim hakkında sana bilgi verebilriim
Şimdi bir Prelude çıksa ve 90 lı yıllardaki kadar beğensem almak için birgün bile beklemezdim;
Keskin bakışları,enli ve basık yapısı,bir kapıdan diğerine uzanan gösterge paneliyle çok beğendiğim bir otomobildi ancak yeni nesliyle birlikte tasarımı biraz bozudu.
Bildiğim kadarıyla y.parça sıkıntısına neden olabiliyor,motoru çok bakımsız değilse kolay kolay arıza çıkarmıyor,ayrıca bozuk yollara pek uygun değil.
şu eski kasa preludelera bayılıyorum kasa olarakda süper iç dizayn olarakda hala gusel bence 2.0 vtec sağlamda gider...parça sıkıntısı olmasa alınır:)
çok sevdiğim ve beğendiğim bir araç avukat arkadaşımda var yıllardır kullanıyor ve güzelliğinden hiçbirşey kaybetmedi bence tamizse yıpranmamışsa alınacak çok güzel bir araç
kız gibi araba vallaa
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_HKN
çok sevdiğim ve beğendiğim bir araç avukat arkadaşımda var yıllardır kullanıyor ve güzelliğinden hiçbirşey kaybetmedi bence tamizse yıpranmamışsa alınacak çok güzel bir araç
arkadaşınızın aracının resmini yayınlaya bilir misiniz.biraz da araç hakkında bilgi verir misiniz?
bu benim aracım.her konuda soru sorabilir siniz motor konusunda sorun olacağını zannetmiyorum.94-98 accordlarla aynı motor.dış aksam farlar angellar var uygun fiyatlara.stopları ikini el bulursunuz bir şey olsa.servistyen almaya kalkarsanız mecburiyetten çok pahalı olacaktır.motor 133 ps sohc motora sahip.fazla atak değil.ama görünüm olarak kendisi söylüyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Lude
bu benim aracım.her konuda soru sorabilir siniz motor konusunda sorun olacağını zannetmiyorum.94-98 accordlarla aynı motor.dış aksam farlar angellar var uygun fiyatlara.stopları ikini el bulursunuz bir şey olsa.servistyen almaya kalkarsanız mecburiyetten çok pahalı olacaktır.motor 133 ps sohc motora sahip.fazla atak değil.ama görünüm olarak kendisi söylüyor zaten.
Foto'da yardımcı olayım dedim ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme