Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
477.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basın bülteninden aldığım özet yenilikler:
    kasası değişmiş, ön farklar tamamen led olmuş ve led çerçeve de eklenmiş, sele tamamen baştan tasarlanmış, eldiven gözü su şişesi alabilecek kadar genişletilmiş ve çakmak adaptörü içerecek şekilde tasarlanmış (12v), daha güçlü bir akü konmuş ve idling sisetemi açıkken aküyü kontrol edip enerji düşükse kendini devre dışı bırakacakmış, Fransa'dan gelen talep sebebi ile 4lü selektör eklenmiş, aracın boyutları değiştirilmemesine rağmen bagajı genişletilmiş ve seleyi tutan hidrolik bir kol eklenmiş, benzin deposu 5.4 litreden 8 litreye çıkarılmış, üzerinde 'kaymayı engelleyen özel bir maddeden üretilmiş 'dunlop lastikler ile gelir olmuş. Kullanılan Led ışıkların ve bu lastiklerin etkin yakıt tüketimine %70 katkısı olmuş. ve hepsinden önemlisi gösterge kadranına saat eklenmiştir! Motorun karbon salınımı daha da düşürülmüş, doğa ile dostluğu pekiştirilmiştir.
    Motor şu 5 renkte satışa sunulacaktır:
    Beyaz
    Siyah
    Gümüş
    Kırmızı
    Metalik mavi

Tam PCX arayışında olduğum dönemde bir işaret olarak aldığım bu basın açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz:
    basın açıklaması:
    http://bassadonemotors.online-mediac...cx125_2014.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfearofthedark -- 20 Ocak 2014; 13:44:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkfearofthedark

Basın bülteninden aldığım özet yenilikler:
    kasası değişmiş, ön farklar tamamen led olmuş ve led çerçeve de eklenmiş, sele tamamen baştan tasarlanmış, eldiven gözü su şişesi alabilecek kadar genişletilmiş ve çakmak adaptörü içerecek şekilde tasarlanmış (12v), daha güçlü bir akü konmuş ve idling sisetemi açıkken aküyü kontrol edip enerji düşükse kendini devre dışı bırakacakmış, Fransa'dan gelen talep sebebi ile 4lü selektör eklenmiş, aracın boyutları değiştirilmemesine rağmen bagajı genişletilmiş ve seleyi tutan hidrolik bir kol eklenmiş, benzin deposu 5.4 litreden 8 litreye çıkarılmış, üzerinde 'kaymayı engelleyen özel bir maddeden üretilmiş 'dunlop lastikler ile gelir olmuş. Kullanılan Led ışıkların ve bu lastiklerin etkin yakıt tüketimine %70 katkısı olmuş. ve hepsinden önemlisi gösterge kadranına saat eklenmiştir! Motorun karbon salınımı daha da düşürülmüş, doğa ile dostluğu pekiştirilmiştir.
    Motor şu 4 renkte satışa sunulacaktır:
    Beyaz
    Siyah
    Gümüş
    Kırmızı
    Metalik mavi

Tam PCX arayışında olduğum dönemde bir işaret olarak aldığım bu basın açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz:
    basın açıklaması:
    http://bassadonemotors.online-mediac...cx125_2014.pdf

HOcam 5 renk saydınız.

Saat eklenmesi iyi olmuş.

Koltuk çok daha iyi olmuş.

En büyük sıkıntısı lastikleriydi, sanırım çare bulundu. Ekstra 250-300 lira masraftan kurtarıyor kullanıcılarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 17 Ocak 2014; 14:39:52 >

• gelişmeler çok iyi... bizimkiler demode kaldılar :(
  • En az 7000 lira isterler. Değermi değmezmi orasına siz karar verin! Bence değmez 2013 modelini 1 yıldır kullanıyorum
  • Şu ikinci el PCX piyasasına ayar çeksin, başka birşey istemem.
  • Arkadaşlar PCX i mi aldıgım gün bayisinde lastikleri söktürüp Michelin takdırdım.Dolayısı ile fazladan elimde 1 takım sıfır PCX lastiği kalmış oldu.2. elde satış için fiyat ne olmalı?
  • incele kullanıcısına yanıt
    100 tl gibi bir fiyata veriyorlar genelde
    Bu arada bugün bahar havası vardı resmen ortalığın tozunu attırdık
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    o kadar da abaküsle sağlamasını yapmıştım oysa ki :P İlk bir kore metnini çevirerek başlamıştım ki sonra ingilizce basın açıklamasını buldum, gözümden kaçmış o kısım, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfearofthedark

o kadar da abaküsle sağlamasını yapmıştım oysa ki :P İlk bir kore metnini çevirerek başlamıştım ki sonra ingilizce basın açıklamasını buldum, gözümden kaçmış o kısım, teşekkürler :)

Yaptığınız çalışma için teşekkürler, elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugün bende bir pcx 125 aldim beyazindan cok begendim baya bir arastirdim buradaki cogu yorumuda okudum tam benlik bir motor oldugunu düsünüyorum.

varsa tavsiyeleriniz ben buradayim
  • Arkadaşlar aranızda tüplü amortisör yani yüksek azot basıncı ile çalışan amortisörlerden kullanan var mı ? Nereden bulabiliriz ? Kalite ve kullanım olarak nasıldır ?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ara ara resim eklemek lazım.. :)

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

Bu arada ara ara resim eklemek lazım.. :)

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...

Bu jant kenarlarındaki kırmızı şeritler sizin eserinizmi ? Neyle yapabiliriz ? Beyaz yapsak kötümü durur ? Bu konularda bilgi verebilirmisiniz rica etsem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanayiden aldım ve çok kuvvetli yapıştırıcıya sahip.. Basınçlı su bile çıkartmıyor.. Renk seçimi size kalmış.. Yanında ufak bi aparatta veriyorlar ama ben elimle çektim.. Esneyebiliyor kolay şekil alıyor.. Ben kırmızı seçtim güzelde duruyor.. 5 tl fiyatı var.. 7 mt uzunluğunda.. Her tekere kolaylıkla yetiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

Sanayiden aldım ve çok kuvvetli yapıştırıcıya sahip.. Basınçlı su bile çıkartmıyor.. Renk seçimi size kalmış.. Yanında ufak bi aparatta veriyorlar ama ben elimle çektim.. Esneyebiliyor kolay şekil alıyor.. Ben kırmızı seçtim güzelde duruyor.. 5 tl fiyatı var.. 7 mt uzunluğunda.. Her tekere kolaylıkla yetiyor..

Ben sanayi esnafına hiç güvenmiyorum bakalım napcaz buluruz bi yerden bi şekilde.Fosforlu dimi far vurunca parlıyor ?
  • PamirSAROS kullanıcısına yanıt
    bunların bir de florasan tiplerii var onlar gündüz bile parlıyor haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

bunların bir de florasan tiplerii var onlar gündüz bile parlıyor haberiniz olsun

Nerden bulcaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PamirSAROS kullanıcısına yanıt
    sanalpazar da vardı yalnız onları fiyatı biraz yüksek 25-30 tl civarıydı
  • arkadaşlar bana bir yardım gözünüzü seveyim

ben senelerdir pcx hayranıyım şu sıralar ehliyet için koşturuyorum ancak pcx e herşey dahil 7000 fiyat çekiyorlar ne yapacaz daha uygun veren bir bayi var mı yoksa cub tarzınamı yonelsek 3500 e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *SaDRaZaM*

son soruyu atlamışım, kusura bakmayın.

Daha önce bir scooter ve bir de Yamaha YBR125 motorum oldu, hiçbirisine ekstra balans yapıldığını görmedim. Ancak YBR tel jantlı idi; ilk acenteden çıkışında iki tekerleğin de birer telinde kurşun ağırlık takılı idi ama lastik değişiminde kimse balans yapmalısın demedi. Bence yapılmalı ama sanıyorum ki (emin değilim) balans makinesi ayrı olsa gerek; kimse yapmaya yeltenmiyor. Balans yaptığını hissediyor muyum? Hayır.. Ama YBR ile giderken yola gölgem vurduğunda ön tekerleğin bayağı bi hopladığını görmüştüm, yolun zemininden mi yoksa balanstan mı ayırt edememiştim. fakat bana yansıtmıyordu.

hangi lastikleri taktınız hocam marka model ve ebat nedir?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.