Bildirim
Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yorum süper -
-
Gelir ve bir sıkıntı da olmaz. Büyük motor daha rahat olur uzun yolda. Pcx bayırı gordumü 80km hızı zor görüyor. Xmax de sıkıntı olmaz çöl bayır. Arada sehir dışı olacaksa alın pcx keyfine baksın arkadas. 220 km 23tl yaktım karışık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar slm bu motor sayesinde ehliyetimi aldım ama motoru henüz alamadım eşimden izin yeni çıktı kışın uygun fiyata almaya çalışacağım yaza doğruda hergün kullanırım merak ettiğim bu motorların km ömrü ne kadardır ? -
2013 fuar zamani 6100 tl yi hazirlamistik ne guzel. Seneye 150 yahut xmax250 ye rakip model cikarilacagini duyunca caydim. Xmax 250 agir ve yakit tuketimimalesef fazla. Ozel dizaynli modelide bu yil gelmedi ve fiyati fazla. Ah bu kararsizlik yok mu...
quote:
Orijinalden alıntı: hondapcxx
Arkadaşlar merhaba,
öncelikle motor alacak arkadaşlar için bir öneride bulunmak istiyorum.
D&B bayinden sakın almayın !!!
Peşin paraya 6600'e pcx aldım.Yanında kask almak istedim ve kask için indirim talep ettim.
ordaki bir bayandan "Burası hayvan pazarı mı" gibi bir hakarete maruz kaldım.
Gidin bence adam gibi çalışan kalitesinin daha yüksek olduğu bir bayiden alın derim.
Herkese İyi aksamlar...
böyle bi lafı ben duymuş olsam eğer plaka çıkmadıysa bütün işlemleri iptal eder gider başka bayii'den alırdım. honda'yada ilgili kişinin bilgilerini mail atar bu ne terbiyesizlik derdim. -
Arkadaslar merhabalar. Ben de bir suredir okulum ve ev arasında kullanmak için ekonomik bir scooter arıyorum. A2ehliyetim var ama motosiklet tecrübem sadece ehliyet kursunda aldığım eğitimle kısıtlı. Evim Bahçelievler'de okulum ise rumelihisarında. Tecrübem olmadıgı için özellikle e5 te kullanmaktan cekınıyorum. Ayrıca istanbulun kış mevsiminde motosiklet kullanma motor ve benim açımdan pek sağlıklı olur mu bilmiyorum. Onun dışında vespa lx150 ve pcx arasında kaldım. Bütçe acısından pek sıkıntım yok ancak pcxin teknolojisi ve olumlu yorumları aklımı çeldi. Ben de sizin tecrübelerinizden faydalanırsam belki aklımdaki çelişkiler biraz azalır diye düşündüm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Periyodik bakımlarını yaptıktan sonra en kötü 100000km ömrü olduğu söyleniyor otoriterler.
O kadar cok araştırdım ki en son cinnet geçiriyordum. vespa hakkında bilgim yok ama pcx in teknolojisi klasmanında kimsede yok. Aldım kullanıyorum mutluyum. Düz yolda 120 basıyor. Bayırda 80km hızla tırmanıyor. Oldukça sessiz suspansiyonu ne sert ne yumuşak. Kararında olmuş. Yakıt tüketimi süper. Görüntü o bicim. pişman olmazsınız alın arkadaslar.
quote:
Orijinalden alıntı: elbetbirgun2
Periyodik bakımlarını yaptıktan sonra en kötü 100000km ömrü olduğu söyleniyor otoriterler.
teşekkürler süpermiş ömürlük diyebiliriz kışın kesin alıyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: skymoon_891
Arkadaslar merhabalar. Ben de bir suredir okulum ve ev arasında kullanmak için ekonomik bir scooter arıyorum. A2ehliyetim var ama motosiklet tecrübem sadece ehliyet kursunda aldığım eğitimle kısıtlı. Evim Bahçelievler'de okulum ise rumelihisarında. Tecrübem olmadıgı için özellikle e5 te kullanmaktan cekınıyorum. Ayrıca istanbulun kış mevsiminde motosiklet kullanma motor ve benim açımdan pek sağlıklı olur mu bilmiyorum. Onun dışında vespa lx150 ve pcx arasında kaldım. Bütçe acısından pek sıkıntım yok ancak pcxin teknolojisi ve olumlu yorumları aklımı çeldi. Ben de sizin tecrübelerinizden faydalanırsam belki aklımdaki çelişkiler biraz azalır diye düşündüm.
dostum bütce sıkıntın olmasa bile google maps tan baktım sadece gıdıs 32 kılometre yanı 64 km gıdıs ve gelıs yolunda en trafık olan yol bir abi olarak sana tavsıye etmıyorum....her gun cekılmez o yol....
-
quote:
O kadar cok araştırdım ki en son cinnet geçiriyordum. vespa hakkında bilgim yok ama pcx in teknolojisi klasmanında kimsede yok. Aldım kullanıyorum mutluyum. Düz yolda 120 basıyor. Bayırda 80km hızla tırmanıyor. Oldukça sessiz suspansiyonu ne sert ne yumuşak. Kararında olmuş. Yakıt tüketimi süper. Görüntü o bicim. pişman olmazsınız alın arkadaslar.
Motorum yaklaşık 2000 kmlerde
Bu motorla 80 -90 kg ağırlığındaki bir sürücü ve düz yolda kesinlikle 120 km / h hız yapmaz. İnişte yapacağı en son hız 118 dir sonrasında devir kesici devreye girer.
Dik yokuşlarda 125 cc lik bir motorun 80 km / h hızı koruyabilmesi pek mümkün değil.
Yakıt, tip ve sessizlik konusunda ise size katılıyorum.
-
pcx 125 satmayı düşünen var mı arkadaşlar?
siyah ya da beyaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: aviregal
dostum bu motoru hiç büyütmene gerek yokki anlattıgın gibiyse bu motor senın tam senlik...branda mutlaka al...internet ismi vermeyeyım ama google amcaya motobrandası yazarsan epey ürün cıkar..alarm tavsiye etmezler ama sen alarmda taktır 1 yılda akü biter ama kafan rahat olur...
büyütmeye gerek yok dediğiniz gibi. konutlar ile merkez 3 km. arabayla gideceğime pcx i kullanıyorum rahat ediyorum. özelden de msj atabilirseniz memnun olurum branda mevzusunda. güvenlik olarak sıkıntım yok alarm düşünmüyorum. Allah'ın izniyle çok kullanırım bu motoru. Tur camı almam lazım. shark evo 3 kask aldım malasef sele altına sığmadı. mecburen sepet te topcase deniyor herhalde almalıyım. tavsiyelerinizi bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: halil altın
quote:
Motorum yaklaşık 2000 kmlerde
Bu motorla 80 -90 kg ağırlığındaki bir sürücü ve düz yolda kesinlikle 120 km / h hız yapmaz. İnişte yapacağı en son hız 118 dir sonrasında devir kesici devreye girer.
Dik yokuşlarda 125 cc lik bir motorun 80 km / h hızı koruyabilmesi pek mümkün değil.
Yakıt, tip ve sessizlik konusunda ise size katılıyorum.
72kg yük ile toplu konutlar sıcak asfaltta bayıra dip gazla girdim 80km hızın üstüne çıkamadım. Düz yolda tecrübesiz olduğum için korka korka top speed denemesi yaptım. 115'e kadar sorunsuz çıktı daha da gidiyordu gazı kestim. Aldığım kişi eski motorcuydu. Rodajını dikkatlice yaptığını söyledi. Adamda tmax vardı bunu kapının önünde dursun diye almış. 9ayda 1200km apmış, binmemiş bile. bayır aşağı 130'u gördüğü söyledi. Yalancısıyım öyle dedi. Düz yolda 120 yapmaz illahi derseniz 118 yapar
-
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah -
Hafif inişte 118 e kadar çıkıyor. Dahada hızlanırsa devir kesici devreye giriyor. Bu motorun bende düz yolda yaptığı maksimum hız 108 km / h ki zaten buda yeterli. -
quote:
Orijinalden alıntı: aviregal
quote:
Orijinalden alıntı: skymoon_891
dostum bütce sıkıntın olmasa bile google maps tan baktım sadece gıdıs 32 kılometre yanı 64 km gıdıs ve gelıs yolunda en trafık olan yol bir abi olarak sana tavsıye etmıyorum....her gun cekılmez o yol....
Ben de şimdi bi ölçeyim dedim yaklaşık 20 km çıktı. Eğer istanbulda yaşayan biriyseniz sabah ve akşam metrobüslerin ne durumda olduğunu bilirsiniz. 20 km motosiklet yolculuğunumu yoksa metrobüsü mü tercih edersiniz? Bu motor 100 km de 2.5 lt yakıyorsa bir haftada 5 lt yakarım ki 25 tl mi metrobüs mü derseler 25tlyi hiç bakmadan kabul ederim. Benim asıl sıkıntım güvenlik ve kış şartlarında kullanıp kulanamayacağım
-
quote:
Gelir ve bir sıkıntı da olmaz. Büyük motor daha rahat olur uzun yolda. Pcx bayırı gordumü 80km hızı zor görüyor. Xmax de sıkıntı olmaz çöl bayır. Arada sehir dışı olacaksa alın pcx keyfine baksın arkadas. 220 km 23tl yaktım karışık
kardeşim ilgin için teşekkür ederim motor bir kere gidecek bir kere de tokata gelecek gerisi şehir içi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X