Şimdi Ara

Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • civic satışları düşmesin diyemi beyler anlayamadım bir türlü
    fiyatlara
     Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ? Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ? Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ?

• Civic satisi yuksek degil ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Civic satisi yuksek degil ki?

hocam o anlamda değilde mesela civicten yaptığı kar miktarı 25.000 tl dir maliyet bu araçlara göre daha ucuzdur

bu Türkiye ye gelmeyen araçların karı az olabileceği için mi diye söylemek istemiştim ama saçma yazmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Civic satisi yuksek degil ki?

hocam o anlamda değilde mesela civicten yaptığı kar miktarı 25.000 tl dir maliyet bu araçlara göre daha ucuzdur

bu Türkiye ye gelmeyen araçların karı az olabileceği için mi diye söylemek istemiştim ama saçma yazmışım

Tamamdir

Sanirim lojistik vs ugrasmak istemedigindendir,Gebze de yap sat,daha karli

• cr-z malum sitede var bikaç tane 2011-12 model ama tutmadı sıfırı artık getirilmiyor galiba..
  • Hepsini geçtim de Civic Coupe'yi niye getirmez anlamış değilim.

• Cr-z tutmadi cunku 1.6 hybrid motorla geldi. Tasarimi cok hos agresif. Agresif turbolu bir 150-180 beygir motorla gelseydi cok daha fazla satardi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hondayı sa doğus alsın getirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR-Z tutmadı çünkü arka diz mesafesi diye bir şey yok, manuel, eski CR-X hayranları daha güçlü bir motorla gelmesini bekliyorlardı Hybrid olunca pek yanaşmadılar.

Accord Crosstour'da 2.4 ve 3.5 V6 Benzinli motor var. Haliyle Türkiye'ye gelmez. Honda'nın da burayı düşünerek 1.6-2.0 motor koyup getireceğini sanmıyorum. Accord'u bile çektiler piyasadan.

Civic Coupe'de de en düşük 1.8 benzinli motor var ona 1.6 motor koyulur ama Accord Crosstour'da olduğu gibi Honda Türkiye için getirmez onu da.

Jazz Hybrid getirilebilirdi ama hiç getirilmedi, fiyatı yüksek olur diye herhalde.

Honda'nın ABD'de çok geniş model yelpazesi var fakat daha çok Amerika pazarına uygun ürettikleri için Avrupa'ya getirilmiyor.
  • Cr-z geliyor hatta su anda satista, ama 2014 model diye geciyor satis fiyatida 57.000 bin Tl. Otopark.com da testi var izliyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşlara katılıyorum, Honda'nın Doğuş gibi bir Distribütörü olsa Türkiye'de daha çok modelini görürüz.

Zamanında konusunu açmıştım http://forum.donanimhaber.com/m_102981121/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

Cr-z geliyor hatta su anda satista, ama 2014 model diye geciyor satis fiyatida 57.000 bin Tl. Otopark.com da testi var izliyebilirsin

Türkiye'deki tüm CR-Z stokları bitti diye biliyorum ben. Hatta son CR-Z Ayışığı bayiden satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

civic satışları düşmesin diyemi beyler anlayamadım bir türlü
    fiyatlara
     Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ? Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ? Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ?

otopark bu aracı incelemişti

arka çok dar iç hacim iyi kullanılmamış

kesinlikle türkiyeye hitab etmeyen bir içi var

• Keşke getirse hocam.Bir honda sever olarak civic coupe,sir ve accord coupeyi yollarda görmek isterim.Ayrıca 2015 city ve jazz çıkalı epey oldu.Ama Honda Türkiye getirmiyor.
     Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ? Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ?
     Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ? Honda neden bu arabaları ülkemize getirmiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanrevolt -- 10 Haziran 2015; 13:13:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.