Bildirim
Honda Jazz Lastik Seçimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok basit, toplu taşımla

_____________________________ KEDÜDÜR O , KEDÜ KEDÜ
-
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Çok basit, toplu taşımla

Hangi kata binmeli acep
3. kat
_____________________________ KEDÜDÜR O , KEDÜ KEDÜ
-
Güncel _____________________________ 
-
[Deleted by Admins] _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bende honda city car bendede 185-55-16 var kar lastiği almaya gittiğimde herkes araban jazz mı city diye sordu. Meğer handa dan başkası bu ebatlarda lastik kullanmuyormuş. Ben çözümü 205-50-16 alarak buldum. 195-55-16 da vardı ama ben diğerini seçtim. 205 ten sonra arabanın görünüşü, yol tutuşuda değişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertylion -- 4 Ocak 2010; 0:54:28 > -
yol tutuşu iyi mi oldu kötü mü? _____________________________ -
yaz lastiği potenzalardan memnunum ama kış lastiği için jazz da ne önerirsiniz ebatlar 185-55-15 ve lastikçi önden 2 tane değiştirmen yeterli dedi doğrumu ? _____________________________ -
ben bugün sordum michelın 185-55-15 H serisi tanesi 180tl dediler _____________________________ emekçi -
Geçen gün honda jazzın lastiği patladı.lastikçi çukura girmeyeceksen michelin aksi taktirde goodyear dedi kafam karıştı.. _____________________________ -
bende alacagım lastık ama nereden nasıl alacagım bılmıorum.fakat tanesınede 180 lıra vermeye nıyetım yok huroncu gıbı :) aldıgınız fıyatları yazında gorelım.14-15 jant ta yeter zaten benımkınde 14luk takılı 175 14 60 dıe hatırlıorum ama 60dan suphelıyım
not il İZMİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 15 Aralık 2010; 1:19:07 > -
Falken marka bakabilirsiniz.
Lastik puanı
1010Tires.com
Falken Ziex ZE-912 Tire Reviews (399 Reviews)http://www.1010tires.com/Tires/Reviews/Falken/Ziex+ZE-912
Kış lastiği 195/55/16
www.lastikcim.com.tr
Lastikçim | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yoluhttp://www.lastikcim.com.tr/Falken-Eurowinter-HS-439-19555R16-87H,PR-7783.html
Yaz lastiği 195/55/16
www.lastikcim.com.tr
Lastikçim | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yoluhttp://www.lastikcim.com.tr/Falken-Ziex-ZE912-19555R16-87V,PR-4132.html
Yaz lastiği 185/55/16
www.lastikcim.com.tr
Lastikçim | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yoluhttp://www.lastikcim.com.tr/Falken-Ziex-ZE912-18555R16-83V,PR-6697.html_____________________________ 
-
Yeni konu açmaktansa bu konuyu hortlatayım
jazz için lastik tavsiyesi istiyorum
antalya da kullanılacak, ıslak zeminde kaymayacak kuru zemin de yol tutuşu iyi olacak._____________________________ 2013 GOLF 7 COMFORTLİNE - 2014 QASHQAİ TEKNA SKYPACK -
Goodyear şimdi yazamam modelini ama efentigrip miydi neydi. :D
Tanesini 125 ten almıştım 1 sene önce. 30.000 km yol yaptım. Bir 30 daha gider.
Çok sağlam balon yapmıyor. Sessiz. En önemlisi sürtünme katsayısı rakiplerine kıyasla en iyisi._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Silencebeach
Çok sağlam balon yapmıyor. Sessiz. En önemlisi sürtünme katsayısı rakiplerine kıyasla en iyisi.
lastik ölçüleri nedir?_____________________________ Semtimiz Boğaza Karşı
Bu Alemde Kral ÇArşı
-
quote:
Orijinalden alıntı: DMustaine
quote:
Çok sağlam balon yapmıyor. Sessiz. En önemlisi sürtünme katsayısı rakiplerine kıyasla en iyisi.
lastik ölçüleri nedir?
185/55/15 82V ve bu fiyata 1 ay önce üretilmiş (yeni seri) lerden aldım. Bence çok iyi bir fiyat._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DMustaine
quote:
lastik ölçüleri nedir?
185/55/15 82V ve bu fiyata 1 ay önce üretilmiş (yeni seri) lerden aldım. Bence çok iyi bir fiyat.
fiyat iyiymiş
bizim 185/55/16 lar el yakıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 11 Nisan 2013; 11:18:54 >_____________________________ Semtimiz Boğaza Karşı
Bu Alemde Kral ÇArşı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı