Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Honda Jazz Buluşma ve Dayanışma SAYFASI (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.212
Cevap
53
Favori
116.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahibinden de genelde siyah araç kalmış bu araçlar tutulmamasının nedeni yıka 10 dakika sonra yine kirli.. Bir de ilk otomobil dünyada seri üretime geçildiginde talebi karşılaya bilmek için hızlı olmak için dada dogrusu. siyah boyanın çabuk kuruduğu test edilmiş o dönemde siparişleri yetiştire bilmek için otomobil üreticileri . siyah araç üretmişler. Hatta vaktin varsa şubatı bir gör.
    Siyah ve kırmızı araç her zaman zor satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 24 Kasım 2014; 17:42:06 >
  • beyler 2008 jazz lar dvd cd mi okur normal cdmi?nasıl cd çekmeli
  • savascakir kullanıcısına yanıt
    Mp3 dene savaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa 2015'in ilk çeyreği gelir mi tarih belli oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Sahibinden de genelde siyah araç kalmış bu araçlar tutulmamasının nedeni yıka 10 dakika sonra yine kirli.. Bir de ilk otomobil dünyada seri üretime geçildiginde talebi karşılaya bilmek için hızlı olmak için dada dogrusu. siyah boyanın çabuk kuruduğu test edilmiş o dönemde siparişleri yetiştire bilmek için otomobil üreticileri . siyah araç üretmişler. Hatta vaktin varsa şubatı bir gör.
    Siyah ve kırmızı araç her zaman zor satılır.

Hocam peki Renault'un otomatiği nasıl ,şöyle bir ilan var:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-1.6-dynamigue-otomatik-vites-geri-kacirmaz-lpg-li-188638672/detay/

• erdiwederson E kullanıcısına yanıt
    Reno iyi dir otomatikte.. Test et şöyle bir ranpaya tırmanırken dur araç (D) i ken geri kacırıyorsa uzak dur. Renonun şekli şeamali hoşuna gidiyor ise olur . Fakat satarken ağır gider , Tavsiyem mazot lu megan 2 Edc olur fluence olur.
    188268241 ....187807431 . şu araca bi bak sana zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 26 Kasım 2014; 12:25:53 >
  • quote:

Reno iyi dir otomatikte.. Test et şöyle bir ranpaya tırmanırken dur araç (D) i ken geri kacırıyorsa uzak dur. Renonun şekli şeamali hoşuna gidiyor ise olur . Fakat satarken ağır gider , Tavsiyem mazot lu megan 2 Edc olur fluence olur.
    188268241 ....187807431 . şu araca bi bak sana zahmet

bu arabaların fiyatları beni çok aşıyor maalesef,bugün o renoyu göstermeye gideceğiz,dün bire bir görüştük...
    kararsız kaldığım 2 araba var,eski kasa fiesta ve megane 2,o fiestanın ilanı da şu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisensiz-fiesta-1.6-cool-189396440/detay/

Ford'un otomatiği sorun cıkara bilir reno iyi ona bakarak. Aslında özelden mesaj atım ama söylemedim sanırım fiyat aralığını yazarsan daha iyi olur. Reno ya bak dedigin gibi sorun yok sa al yanına pazarlık dan anlayan birini al sıkı pazarlık yap hiç bilmeyende olsa yanın da birini götür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 27 Kasım 2014; 10:27:05 >
  • quote:

Ford'un otomatiği sorun cıkara bilir reno iyi ona bakarak. Aslında özelden mesaj atım ama söylemedim sanırım fiyat aralığını yazarsan daha iyi olur. Reno ya bak dedigin gibi sorun yok sa al yanına pazarlık dan anlayan birini al sıkı pazarlık yap hiç bilmeyende olsa yanın da birini götür.

sanırsam sitede bir sıkıntı var,megane 2 kronik sorunları var deniliyor gözümü korkuttu sizce bu 2si arasında karasız kalsaydınız hangisini alırdınız ?
    Erdi ben senin yerinde olsam ila otomatik bir araç alıcak isem satmak istedihimde çabuk satacagım sorunlar ile boguşmayacağım araç alırım. Konunun burasında açıklamam gereken şu ; Benim ehliyetim otomatik vitesden başka bir araç kullanmama izin vermiyor. Bu yüzden otomatik uzmanı oluyorsun.

otomatik dediginde renoların ikinci eleri hep ölüdür fort zaten otomatigi yüzünden bir iki sene hiç otomatik araç üretmedi. İki tür sorun çıkarmayan araç vardır otomatik sistemlerde

Biri CVT digeri tam otomatik..
    ilk alkla gelen honda çünki sorun yok otomatigi ve cvt de sonra kia, hundai , Mazda , digerleri bizi aşar
    183241188 bu araca bak hoşuna giderse al.
    istersen araya bilirsin telefondan sen çaldır ben ararım yada.
    Saygılar
  • 3d paspas kullananlardan tavsiye istiyorum. Aklımdakiler şunlar;

http://forum.donanimhaber.com/m_53880258/mpage_19/f_//tm.htm#99919373

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Murat hocamhttp://www.hepsiburada.com/m/tarz-honda-jazz-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2009-sonrasi--p-OTELF17463?productId=otelf17463&categoryId=20035778
    Ben bunu kullanıyorum fakat emanet gibi duruyor. Önler iş görüyor arkadaki paspası nezaman temizlesem hangisi nerenin bir kaç yer degiştirme sonrası buluyorum.
    Saygılar hocam.

• forsa kullanıcısına yanıt
    O zaman paraya kıyıp daha pahalısını alacağız. Ama bazen pahalı olan iyi olmayabiliyor.
    Başka kullanan var mı acaba. Memnuniyete göre kararımı vereceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forsa kullanıcısına yanıt
    yaw kusura bakmayın ben bu musluk esprisini anlayamadım, buradaki tema nedir açıklayabilirmisiniz
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Kimisi Mükemmel'ci kimisi işim görülene kadar beni idare etsin'ci
  • Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz hafta babamın arkadaşının oğlu parası hazır abi opel astıra ala bilirmiyiz bana yardımcı olurmusun dedi.
    Baya bi çok opel bayisi gezdik hepsi söz vermişler gibi 48.700 den aşağı inmiyorlar dı.

Önümüz deki sene başında bir ötv zammı daha bekliyorlar %4 oranında ve bu kısa bir ay içerisinde sıfır araç almak isteyenler eski araçları satmak için abanacak ve piyasa biraz aşagı çekilecek gibi bir sonuç çıkıyor 2015 başı ile tekrar ikinci el yükselecek gibi gözüküyor bu kısa süreyi iyi değerlendirin .
    Bu arada araç satıcıları da sıfır satanlar yani çok zor durumda oldukları beli .. ikinci el ve sıfır araç alıcakların aralığın 15 sonra hızlanması gerekli.
    Saygılar
  • Herkese merhaba,

2 haftadır boş bıraktık, konu yine coşmuş, muhabbetinize bereket..

Merih abi, arka kamera ve onu önde ekrana bağlamak, bunu yapma abi, masrafa sokma beni :)

Merih abi, kamera için çok teşekkürler, en kısa zamanda kısa bir çekimle beraber detayları paylaşacağım, sayende sıfır montaj detayla uğraşmadan kamerayı kullanıyorum.

Ercüment abi, babamın arabayı nihayet ilana koyduk. Ama koyar koymaz onca kişi aradı, acaba fiyatı çok mu düşük yazdık :) Bu arada yabancıya gitmesini istemediğim bir araç, haberiniz olsun istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-satilik-hyundai-accent-lx-190081974/detay/

Güven, yan rüzgarlığı aldın mı diye sorsam, benim de almam şart oldu, malum yağmur sezonu başladı.

Herkese selamlar, hayırlı akşamlar.

• zenginoglu Z kullanıcısına yanıt
    Fiyatı iyi yarın bir sorayım yigene fakat kendin satarsan daha iyi 9-10 lira verelimder benimde tepem atar saydırırım yigene . Alıcıyı buldunmu satın beklemeyin. Bu ara.

• zenginoglu Z kullanıcısına yanıt
    yok Erkan fazla bir masraf değil, ekran 19 USD , kamera 18 USD kablo 3 USD. Aynı sistemi burada 250 300 TL ye satıyorlar. ...Ekran 15 gün önce çinden geldi. Mevcut arka kameraya deneme amaçlı bağladım. Ama kamera çıkışı sağ sol dönüşümü olmadığı için ,park etme esnasında çok efektif değil. Bunun için,plakanın oraya takılan bir kamera daha almam lazım.fırsatını bulabilirsem sipariş vereceğim. Hala kablolama işini çözmeye çalışıyorum kafamda.Kendim çözemezsem ,oto elektrikçiden yardım alacağım. ama işler o kadar yoğun ki,sadece uyumaya vakit ayırıyorum şu aralar.

Kamerayı beğenmene sevindim. Umarım kaza bela olmadan güzel anılar biriktirirsin.
    Selamlar....
  • Merhaba arkadaşlar, nasılsınız.
    Günlerdir kimse yazmıyor sayfaya.

Biliyorsunuz jazımı aldıktan kısa bir süre sonra AKL marka lpg kiti taktırmıştım.
    Yaklaşık 6 bin km falan oldu takalı ve gayet memnunum. Tek eksik tarafı kalkışlarda benzinli gibi atik olmaması.

Geçen gün lpg yi fulledim 28 litre gaz aldı. Günlük km yi de sıfırladım bir depoyla kaç km gideceğim bakalım diye.
    365 km de lpg bitti. Aracım 2007 model.

Sizlerin Lpg tüketimleri nasıl.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.