Şimdi Ara

Honda Jazz 22.500 Vereyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2008 Model
    Manuel Vites
    51.000 Km'de
    Hasarsız-Temiz
    Bakım ve Muayenelerinde sorun yok
    Pazartesi'ye kadar karar vereceğim. Fikirlerinize ihtiyacım var

• bu kdr ucuza nasıl buldunuz? 2004 yuksek kmde anca o fıyata verıyolar
    22.500 e 2008 jazz,ıyıce arastırın bence kazası olup olmadıgını bu kdr ucuz dıkkat cekıcı
    kazası yoksa sormanız hatta bu konuya cvp beklemek bıle vakıt kaybı
  • Kazası olmadığına eminim. Tanıdık Aynı işyerinde çalışıyoruz.Bakımları zamanında yapılmış. Bu aracın yakıt tüketimi denildiği gibi iyimidir hakikaten ?
  • 1 sene boyunca arkadasımın arabasıyla(jazz 2007) gıttık geldık unıversıteye kı 130 km gıdısı-donus,araç hıc yakmıyordu gerkceten,kısa sürede cok km yaptı bı kere tık demedı kesınlıkle tavsıye ederım
  • Hocam fiyat fazla iyi bence de, daha önce de böyle ucuz fiyatlı arabaların sorulduğu konular hatırlıyorum, satan tanıdıklar genelde ya vazgeçiyordu ya da fiyat arttırıyordu, moralinizi bozmak istemem ama sizin arkadaşınız da Jazz fiyatlarını araştırmadan o fiyatı söylemiş olabilir, bir de kardeşinizden de alacak olsanız mutlaka ekspertiz yaptırın araca
  • Fiyat çok çok düşük bir fiyat, hatta inanılmaz bir fiyat. Yakıt konusunda gerçekten en cimri araçlardan biridir. Sınıfının en geniş iç hacmine sahiptir.Kolay kolay sorun çıkarmaz.
    Sonuç olarak hele de bu fiyatıyla kesinlikle kaçırılmayacak bir araç...
  • sg83 fiyat mantığı senin dediğin gibi çıktı ortaya gerçekten. Pek vazgeçecek tipte birisi değil. İnşallah Pazartesi Noktayı vazgeçmeden koyabilirim :)

Aracı yine Servis kontrolünden geçireceğim ama kullanıcı arkadaş Güvenilir sözünde duran biri olması beni rahatlatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahibindende o fiyata 2008 bayağı var 23.5 yazanlarda 22.5 civarı verebileceği için fiyat kelepir değil gayet normal.
  • ark.lar elite modeli degil elitt olsaydı fiyat iyiydi ama sport modeliiçin fiyat çok normal.ş.içi ist.da 7 litre yakr
  • 22.500 iyimidir Peki Hocam
  • Aracın Yedek Parça Servis Durumu nedir ?
  • benım arabanın 10.000 bakımı 224 tl tuttu,jazz da belkı daha makuldur
    parçaların fıyatı hakkında bır bılgım yok.
  • İyidir dostum kaçırma bence
    ayrıca arkadaşlarında belirttiği gibi kardeşinden bile alsan expertiz raporu mutlaka al.
    öyle herhangi bir ustaya değil mutlaka servisine gösterin...
  • 2004 elite otomatik, sunroof 130 binde 15 e alındı 5 ay önce
  • Bu aracın bütün Servis bakımları kayıtlı , Düzenli olarak yapılmış ve görünüyor.Yinede Expertiz diyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramiz AYı

2004 elite otomatik, sunroof 130 binde 15 e alındı 5 ay önce

bana da alsana ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

İyidir dostum kaçırma bence
    ayrıca arkadaşlarında belirttiği gibi kardeşinden bile alsan expertiz raporu mutlaka al.
    öyle herhangi bir ustaya değil mutlaka servisine gösterin...

+
  • bir insan neden jazz almak ister ki?

az yakıyor ama performansı iyi değil. ufak bir kaza ya da arıza da o yakıt karı da gidiyor zaten. zira parçaları ateş pahası. ayrıca konu sadece yakıtsa o fiyata alınabilecek bir sürü dizel araba var.

ee başka ne kaldı?
  • expertiz yaptırın genede
  • 22.500 bütçeye ne vardır Alternatif bu araca ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.