Arkadaşlar araba 2005 model 121000 de lpg var. Resimlerde görüldüğü gibi sol yamponda bir kavalama var ve sağ sol alt kapılada sürmeden dolayı ufak boyalar mevcutmuş. Değişeni kesinlikle yok. Sahibiyle 19500 e anlaştım yarın sabah inşallah almaya gidiyorum. Sizin fikriniz nedir bu paraya değer mi?
kedı aracım aynısı problem yoksa alınır neden alınmasın bende 2004 u var o fıata satmayı dusunuyodum bende aracta sorun yoksa alınabılır
piyasaı yani bu mu arabanın? Kırmızı olması ve ön tamponda boya gerektiren yer açıkçası beni korkutuyor...
2002 elıte versıyonu 20 gun once sattım.135kda sadece kapı ve tampon boyalı ıdı.fıyt 20bın tl ıdı.sımdı 2007 elıte var kazasız boyasız garantıde.50k da 24 e aldımkıyasla ısre..arac mukemmel ama.izmir şehir içinde 140tl benzunle 580km yaptım.her 2 jazlada.
Alınır fakat ben daha düşük km'li bakmanızı öneririm.
km ileride satarken sizce sorun yaratır mı ? ben en fazla 15000 daha kullanırım sonra satacağım inşallah...
Araç sorun yaratmaz bakımları düzgün yapıldıysa ama satarken sıkıntı yaratır..
Şöyle bakalım olaya, 2005 model 140 bin km'de tüplü araca bakış açınız nasıl olurdu?
Yanlış anlamayın araç kötüdür almayın demek istemiyorum, alınır paşa paşada binilir ama satarken sıkıntı olur veya cok ucuza gider diyelim.
Aracımı aldığım tanıdık galerici abimlede bu km olayına değindik. Elinde Accent Era var, 136,000 kilometrede. Piyasasına göre fiyatıda uygun galerici olmasına rağmen. Arabada boya yok ufak tefek çizikler hariç. Kimse yüzüne bile bakmıyormuş km'yi duyduktan sonra.
Ben sırf bu yüzden 1750 TL borca girerek düşük kilometreli araç aldım aracım şuan tam 61,204 kilometrede :)
Yaklaşık bir ay öncesinde benimde 2001 astra classic vardı 155000 de tüplüydü. adamlar ta antepten almaya geldi 19000 e sattım. lastikler yeniydi, ön tampon orjinali ile değişikti fakat boya yoktu ;)
quote:
Orijinalden alıntı: jemox
Yaklaşık bir ay öncesinde benimde 2001 astra classic vardı 155000 de tüplüydü. adamlar ta antepten almaya geldi 19000 e sattım. lastikler yeniydi, ön tampon orjinali ile değişikti fakat boya yoktu ;)
Astranın piyasasıyla bununki bir değil :)
Tercih sizin, alın güle güle kullanın.
Sizin açınızdan söyledim, düşük km'li araç almak her zaman daha iyidir.
Şimdiden hayırlı olsun Jazz'ınız
önerileriniz için teşekkür ediyorum. Bakalım yarın ola hayrola =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme