Şimdi Ara

honda hrv tavsiye edermisiniz?? (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
24
Favori
486.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Seni sevmemiştir ondan giydirmiştir.Bir daha arama diye..
  • ben servis dışında kimseye elletmem arabamı, giden arkadaşlar var onlar söylüyor
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Her duyduğuna inanmıycan hacım.Adam tamirci değil.Yedek parçacı.
  • yok benimki hem parça temin ediyor hem tamirci, başka hakan herhalde
  • merhaba, 2003 model 95,000 km de bir hrv aldım 1 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum temiz bir araç, tecrübeli arkadaşlardan birkaç yardım isteyeceğim, sağ aynamın motoru çalışıyor ancak otomatik açılıp kapanmıyor, dişlisinde bir sıkıntı olabılıecegını düşünüyorum, basit birşey midir, yoksa aynanın değişmesi mi gerekir bilmiyorum, bu konuda bilgisi olan var mı? LPG taktırmak istiyorum (BRC), Kadıköy civarında önerebileceğiniz bir usta, bayi vs var mı? Son olarak da düz siyah ön tampon koruma ve basamak taktırmak istiyorum, internette bulamadım düz siyahını, bulabileceğim bir yer var mıdır? Teşekkür ederim.
  • Aynadaki sorun genel olarak yaşanılan bir sorun.Her zaman olmaz elbette ama aynalardaki tek sorun o.Dişli değil içinde küçük bir parça var.O kırılıyor.Genelde aynı işe yarayacak uydurma birşeylerle çözüyorlar onu.Servis değiştirmeye çalışıyor aynayı 1200 tl civarında.Ön tampon korumanın orjinalini arıyorsan 800 TL civarında serviste.Dışarda yan sanayisi yok bulamazsın. Ama normal piyasadaki krouma ve basamaktan bahsediyorsan eğer bulamıyorsan hoşuna giden bir tanesini al statik boya ile kaplıyrlar istediğin renge.
  • Teşekkür ederim, o zaman ayna için servise gitmeye gerek yok, bu işten anlayan herhangi bir yer bana yardımcı olur sanıyorum. Ama korumanın fiyatı serviste fena değil, piyasadakileri beğenmedim zaten ki onlar bile 500- 600 TL den başlıyor, bir şey daha sormak istiyorum, göstergelerin ışıkları bana çok yetersiz geliyor, kitapçığında vitesin altındaki boşlukta düğmesi olduğu oradan ışık ayarının yapılabileceğini yazıyor, ama bende o düğme yok, orada sadece sis farı ayarı var, tüm hrvlerde cılız mı gösterge ışıkları yoksa benımkınde mı sorun var
  • ışıklar genel olarak cılız.Maalesef ki bizimkiler Turkiye'ye HR-V'nin en boş modelini sokmuş.Kitapçıktaki düğme doğru ama Turkiye'dekilerde o düğme yok.Ayrıca koltuk ısıtma ayna ısıtma düğmeleride olması gerekiyor orda.Açıkcası ben göstergenin arkasına beyaz LED taktım.İlk önceleri çok hoşuma gitmişti ama ilerleyen zamanlarda uzun yolculuklarda çok rahatsız etmeye başladı söktüm.Yinede güçlendireceğim diyorsan göstergenin arkasına LED şerit çekebilirsin.E-bay den alış veriş yapıyorsan ingiltereden HR-V için özel LED ampül takımı satılıyor gösterge için..Sana kalmış. :)
  • walkinghead W kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeş bende 2004 modellerine bakıyorum.Aracın vergisi sigortası nasıldır
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bende 2005 model bir honda hrv aldım araçtan çok memnunum bu hafta genel bakıma alacağım aracı ancak şanzıman yağı enson serviste 2008 de değişmiş görünüyor daha sonra degistiysede servis kaydı yok aşma ben yinede serviste kendi yağını ilave ettireceğim inşallah sorun yaşamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mferah M kullanıcısına yanıt
    Büyük sıkıntı..İlave ettirmeyin.Komple değiştirin.Hatta mümkünse iki kez değiştirin şanzuman filtresi temizlensin.Ayrıca serviste şanzumanı kontrol ettirin..başınız ağrıyabilir.Hatta aldığınız arkadaşı arayıp şanzuman yağı olarak ne kullandığını sorun daha önce..Orjinal honda cvt mi yoksa başka bir yağmı..
  • Teşekkürler zaten komple değiştirmek için randevu aldım 260 tl istediler 100 tl de difransiyel yagi için istediler ama onu dışarıda değiştirecegim formda şanzıman konusunda detaylı bilgi edindim su anda hic bir sorun yok kafam rahat etsin diye serviste orjinal yagi ile degistirecegim.

• Arkadaşlar bugün hrv min şanzıman yağını honda albayrakta orjinal degistirdim 260 tl tuttu. Araçta normal seyirde ne şanzıman sesi kaldı nede vites geçiş problemi

Kazasız belasız kullanın.260 TL iyi fiyat..Sanırım kampanya var.
  • Pek araştırmadım mersinde yetkili servis bir adet zaten şanzıman yağ değişimi ici. Yetkili servisi tercih ettim servis rotil koruklerinide yırtık olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi fiyat olarakta 220 tl istediler sizce normal mi değişmesi gereklimi

Yani körükler yırtıksa bir süre sonra rahatsızlık vermeye başlar.Değişmesi iyi olur.Fiyat olarak bilemeyeceğim.Ancak parça numarasını öğrenip bir kontrol edin hangi civic ile aynıysa onu alın çok daha ucuzdur civic diye isterseniz parçacıdan..Tüm parçalar civiclerle aynı..Hrv diye sorarsanız 20 liralık parçaya 100 lira diyorlar.Aynı parcayı civic diye isterseniz 20-25 liraya alıyorsunuz.

• atalay_61 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Atalay kardeş nihayet uzunca bir zamandan sonra bende yeni üye oldum. Honda HR-V hakkında kötü ve olumsuz yazan insanlarla artık ben mücadele edeceğim. yolların en yakışıklı ve özel arabasını karalamaya çalışan bu insanlara fırsat vermeyeceğim. çünkü ben beş yıldır 2000 model hrv kullanıcısıyım ve bu arabanın nasıl güzel ve zevkli bir araba olduğunu çok iyi biliyorum. yeterki doğru kullanmasını bilelim.
    Ayrıca şanzumanını kötüleyenlere karşıda söyleyeceklerim var. kardeş resimdeki arabalara baktım ama geçmişlerini bilmediğim için şimdilik bir şey söylemiyorum ama tavsiyem gerçekten servis bakımlısını tercih etmen senin soracağın aklına takılan bi rşeyler varsa cevaplarım.
    şimdilik bu kadar görüşürüz inşallah.
  • zeminci1 Z kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi servis bakımlı olmak kaydıyla sizce en fazla kaç km ye kadar olanını almamı tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.