Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, Allah hepimizi korusun inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Kazasız belasız sürüşler dilerim, güle güle kullanın.
    Teşekkür ederim, Allah hepimizi korusun inşallah
  • Yıllara göre satış adetleri:
    2016-659, 2017-968, 2018-353, 2019-459 ve 2020(Haziran)-191. Peki ya nerede bu araç sahipleri . Herkese kazasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:40:27 >
  • anahtarlikla ilgili sorun yasayan arkadas var mi? ben de 3-4 kez ekranda anahtar ve unlem isareti cikiyor. arastirdigim kadariyla, civic dahil 2016 sonrasi tum modellerde start-stop butonunda uretimden kaynakli problem var. garanti bitmeden degistirmek lazim.
  • halted__ kullanıcısına yanıt
    1 yıl oldu şu ana kadar bir şey olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun Bozaroğulları

1 yıl oldu şu ana kadar bir şey olmadı.
    amerikadaki kullanicilarin bir cogu kendileri degistirmisler. butonun anakartinda uretimden kaynakli sorun var.
  • 2019 HR-V 34km olan İstanbul Beylikdüzü-Mecidiyeköy 82km/h limitli kullanım, 72km Beylikdüzü-Viaport otoyolda 125km/h limitli kullanım (Mecidiyeköy’den sonra köprü trafiği vardı 20dk). Bence gayet başarılı 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:41:3 >

• biraz yüksek gibi geldi bana
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Fabrika verisi şehir dışı: 4.9lt şehir içi 6.3lt. Araç benzinli :)

• Fabrika verileri hiç bir zaman tutmuyor
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Her zaman böyle deniliyor ama Honda, HR-V için hangi koşullarda test ettiyse gündelik kullanımda fabrika verileri yakalamak hiç zor olmuyor hatta biz fabrikaya bile yeni değerler veriyoruz 😊.

• Şu anda araçta hissettiğim en büyük eksik ortadaki tablet diyebilirim. Android sürümü 4 olduğu için Google desteğini çekti. Böyle de hiç bir uygulamayı desteklemiyor. Zaten Türkiye’de kısıtlı bir versiyonu satıldığı için Cmdroid gibi sitelerle iyi kötü kullanıyorduk. Şimdiki haliyle ortada radyo-müzik gösteren işlevsiz bir ekrana dönüştü.

2017’den sonraki bir model kullanan varsa Android sürümünü teyit edebilir mi? Yine telefon ekranını yansıtma geldi mi son modellerde, alıp deneyen, kullanan var mı?

Son modeller sanırım ülkemize gelmedi. Sadece fiyatı zamlanıyor ara ara, başka da gelişme yok. Bu biraz daha pahalı modelde motorla ilgili bir değişiklik göremedim Honda web sitesinde. Sadece makyajlayıp bizim 2016+ model HRV’leri 10 bin daha pahalıya satacaklar gibi. Yani turbo motor değil, yine atmosferik motor. Yine mucizevi şekilde bu yeni araçlardan alan kullanan arkadaş olursa bilgileri paylaşırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Son modeller geliyor ama yine az sayıda, motorda değişiklik var turbo model geldi geçen ay, 254.000₺ (1 hafta içerisinde zam gelir). Donanım olarak Executive’e göre değişiklikler mevcut. Açılır cam tavan, tavan rayları, otomatik kararan dikiz aynası, start/stop, anahtarsız giriş/çıkış yok. Ayrıyetten bagaj hacmi 22lt daha az. Performans olarak iyi yakıt olarak bir tık fazla 130HP 155NM lik versiyonlara göre. Sport pakette koyu krom ön ızgara ve kapı kolları, çift çıkış egzoz, piano black ayna kapakları ve tamponlar, bal peteği görünümde panjur, sis farlarının çevresi farklı, kırmızı iç deri döşemeler, karartılmış jantlar, alaşımlı pedallar var ve tabiki motor farklı (182HP 220NM). WHATSAPP grubumuzda mevcut, INSTAGRAM sayfamızda da paylaştım fotoğraflarını. Tablet için ben standart olarak memnunum ekstra hiçbir şey yapmadım yapmayacağım da.

• Harun Bozaroğulları H kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler.

Web sitesi kötü hazırlanmış, ama karşılaştırma ile farklar net görünüyor ben de şimdi baktım. Çıkardıkları özellikler olmasa aslında fiyat/performans açısından çok iyi olmuş yeni araba. Diğer hiç bir şeyi ellemeden motoru turbo yapıp Apple CarPlay ve Android Auto ile telefon ekranını orta ekrana yansıtma getirseler iyiydi. Start&stop gereksiz özelliğini kaldırmaları tek olumlu bulduğum gelişme olmuş.

Neyse, piyasa yangın yeriysen araba düşüncem yok zaten öylesine bakındım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 22 Temmuz 2020; 15:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Şu an için piyasada alınabilecek Fiyat/Performans açısından Executive paketi var. Seneye kasa değiştirmeleri söz konusu. Tüm paketlerinde turbo paket geleceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 6 Aralık 2020; 16:45:49 >
  • 😈

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:41:56 >
  • Bugün 6.604 km bakımını yaptırdık 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:42:16 >
  • Yeni Fiyat Listesi, güzel zam gelmiş, Executive’e 12.200₺ Sport’a 12.700₺.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:42:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.