Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
99.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: glt_ankara

kesinlikle yakıtı ekonomik.zira bayan kullanıcı olarak fabrika verilerini tutturmam mucizevi bi durum
    Sehir ici nedir tüketiminiz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yok satıyor bayilerde araç kalmamış haziran ayına gelecek araçların çoğu satılmış..

• aracı teslim alalı yaklaşık bir ay olacak.ankara'da şehir içi 42 krş yakıyor.bu arada üşenmeden tüm yorumları okudum :) teknoloji özürlü biri olarak paylaşimlarınızın devamını bekliyorum.faydalı oldugunuzu unutmayın lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: glt_ankara

aracı teslim alalı yaklaşık bir ay olacak.ankara'da şehir içi 42 krş yakıyor.bu arada üşenmeden tüm yorumları okudum :) teknoloji özürlü biri olarak paylaşimlarınızın devamını bekliyorum.faydalı oldugunuzu unutmayın lütfen...
    6.8 litre oluyor sanirsam güzel deger hrv için 👍

• Kapatma tuşuna uzun sure basıli tutunca aynalarla beraber camları ve sunroofu da kapatabilirsiniz...bunu da yeni kesfettim..

Bu arada arabadaki konfor bakimindan tek eksik elektrikli bagaj kapağı...onu da bagaji cok kullanan kisiler sonradan yaptırabilirler..ben yakında yaptırmayı düşünüyorum...

• HONDA HR-V(ANA KONU)

Resimdeki uyarı geldi. Kullanım kılavuzuna baktım nedir diye, lastikte hava azalmış.

Sürücü koltuğunun yanındaki kapı eşiğinde değerler yazıyor, ön lastikler hem yüklü hem yüksüzken 2.2 PSI, arka lastikler yüksüzken 2.1 PSI, yüklüyken 2.5 PSI olması gerekiyor. Aracı aldığımızda içinde verdikleri çakmaklıkla çalışan kompresörün göstergesine bakarak verilen değerlerden 0.1 PSI fazla hava bastım tüm lastiklere ama uyarı gitmedi Bugün bir tane lastik basınç ölçer alıp tekrar deneyeceğim.

İçinde verdikleri kompresörü beğendim, yolda vs. acil bir durum olduğunda hızlıca şişiriyor lastikleri, benzinci aramaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Resimdeki uyarı geldi. Kullanım kılavuzuna baktım nedir diye, lastikte hava azalmış.

Sürücü koltuğunun yanındaki kapı eşiğinde değerler yazıyor, ön lastikler hem yüklü hem yüksüzken 2.2 PSI, arka lastikler yüksüzken 2.1 PSI, yüklüyken 2.5 PSI olması gerekiyor. Aracı aldığımızda içinde verdikleri çakmaklıkla çalışan kompresörün göstergesine bakarak verilen değerlerden 0.1 PSI fazla hava bastım tüm lastiklere ama uyarı gitmedi Bugün bir tane lastik basınç ölçer alıp tekrar deneyeceğim.

İçinde verdikleri kompresörü beğendim, yolda vs. acil bir durum olduğunda hızlıca şişiriyor lastikleri, benzinci aramaya gerek yok.
    Lastiklerinize hava bastıktan sonra direksiyonun sağ tarafında bulunan düğmelerden "Lastik Havası İnik Uyarı Sistemi Kalibrasyonunu" yapınız. (Kullanma Kılavuzu sayfa: 99, 129 ve 455 e bakınız) İlgili uyarı bilgi ekranından kaybolacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Kapatma tuşuna uzun sure basıli tutunca aynalarla beraber camları ve sunroofu da kapatabilirsiniz...bunu da yeni kesfettim..

Bu arada arabadaki konfor bakimindan tek eksik elektrikli bagaj kapağı...onu da bagaji cok kullanan kisiler sonradan yaptırabilirler..ben yakında yaptırmayı düşünüyorum...
    Yaptırdığınızda bizleri bilgilendirirseniz çok memnun oluruz. (Kime yaptırdığınız ve maliyeti hakkında)
  • Ankara'da ikamet eden arkadaşlarımın dikkatine; Aracına tüp taktırmayı düşünenler için bilgilendirme maksadıyla yazıyorum. Bir ara bende bu konu ile ilgilenmiştim. Ancak Ankara'da ikamet etmediğim için ve de oraya gitme fırsatını bulamadığımdan iletişime geçemedim. Sizlerle ilgili firmanın link adresini ve yazışmaları paylaşıyorum.

Merhabalar;
    Honda HR-V CVT şanzıman (yarı otomatik) 2017 model aracıma lpg taktırmak istiyorum. Aracım lpg uygulandıktan sonra ne kadar tasarruf ederim? Arıza lambası yanması gibi bir sorun oluşur mu? Simit tank düşünüyorum? Depo kaç litre olur? Uygulama fiyatınız ne kadar? Şimdiden teşekkürler..

Gelen Cevap:
    Merhabalar;
    Aracınız lpg ile uyumludur. Motor Arıza lambasının yazmayacağını Firmamız taahhüt etmektedir.
    Yakıt tasarrufunuz %45 mertebesinde olacaktır.
    Aracınıza 40 litre simit lpg tankı uygundur .
    Saygılarımızla

https://forum.donanimhaber.com/mocan-otogazda-lpg-taktiranlar-ankara--34275340-118

• neco1959 N kullanıcısına yanıt
    Haybeye lastik basınç ölçerim oldu bir tane

Aslında hava bastıktan sonra resetlemek gerekeceğini düşündüm ama menüde görememiştim. Çok kolaymış, kullanım kılavuzunu biraz daha karıştırsam olacakmış.

Kompresördeki gösterge oldukça başarılı, hatta hava basmak için vidaladığımızdan daha sağlıklı ölçüyor. Piyasadaki lastik basınç ölçerlerde iyi oturmazsa vs. farklı değerler gösterebiliyor, yani almaya gerek yok.

Edit: Benim gibi bu konularda acemi olanlara not; lastik basınç ölçümünü aracı kullandıktan sonra yapmayın, park ettikten sonra 2-3 soğumasını bekleyin, çıkan değerler çok değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 19 Mayıs 2018; 2:14:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neco1959

Ankara'da ikamet eden arkadaşlarımın dikkatine; Aracına tüp taktırmayı düşünenler için bilgilendirme maksadıyla yazıyorum. Bir ara bende bu konu ile ilgilenmiştim. Ancak Ankara'da ikamet etmediğim için ve de oraya gitme fırsatını bulamadığımdan iletişime geçemedim. Sizlerle ilgili firmanın link adresini ve yazışmaları paylaşıyorum.

Merhabalar;
    Honda HR-V CVT şanzıman (yarı otomatik) 2017 model aracıma lpg taktırmak istiyorum. Aracım lpg uygulandıktan sonra ne kadar tasarruf ederim? Arıza lambası yanması gibi bir sorun oluşur mu? Simit tank düşünüyorum? Depo kaç litre olur? Uygulama fiyatınız ne kadar? Şimdiden teşekkürler..

Gelen Cevap:
    Merhabalar;
    Aracınız lpg ile uyumludur. Motor Arıza lambasının yazmayacağını Firmamız taahhüt etmektedir.
    Yakıt tasarrufunuz %45 mertebesinde olacaktır.
    Aracınıza 40 litre simit lpg tankı uygundur .
    Saygılarımızla

https://forum.donanimhaber.com/mocan-otogazda-lpg-taktiranlar-ankara--34275340-118
    Hangi marka hangi kit uygunmus hocam? Ben ağız ucuyla sorduğumda prins vsi2 di uygun diyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyurek569 -- 13 Mayıs 2018; 15:31:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deliyurek569

Hangi marka hangi kit uygunmus hocam? Ben ağız ucuyla sorduğumda prins vsi2 di uygun diyorlardı.

Alıntıları Göster
    Mesajımda da belirttiğim gibi, bu konunun üzerine pek düşmedim. Bu yüzden sağlıklı bir cevap veremem. Ancak vermiş olduğum linkten daha detaylı bilgi edinebileceğiniz kanaatindeyim. Saygılar.
  • Bugün Fener’in Final Four maçını kaçıracaktım neredeyse. Pek adetim olmayan bir şeyi yaptım, gaza yüklendim 200’den sonra yanımdaki arkadaş korktu, yoksa kadronun sonunu görecektim Yani aracın kataloğunda yazan azami 187 km/s azami hızın üzerine rahatlıkla çıkılıyor uygun yol ve trafik olursa
  • Bu araba gidiyor yaa çok bariz gaza nasıl basacağını bilmek kafi

• Mayıs ayı fiyatı 135.000 olmuş yahu.
    Temmuzda almayı düşünüyorum ama umarım daha da artmaz fiyatı.
    Bu arada merak ettim istediğimiz rengi sipariş etme şansımız yok mu? Bayide ne renk varsa o mu alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastrosoleus -- 21 Mayıs 2018; 21:43:43 >
  • Aralik ayında 123bindi..usd ve eurodaki bu artışa göre bu fiyatlar önümüzdeki aylarda hayal olacak gibi duruyor..ithal arabalarda zam kaçınılmaz

Bayiye sınırlı sayida geldiği için gelen renklerden seçmeniz gerekiyor..zaten gelmeden çoğu satılmış oluyor..almaya niyetliyseniz şimdiden cüzi 1000tl gibi bir kapora yatırıp talep ettiğiniz rengi de belirtip sıraya girebilirsiniz..fakat geldiği zamanki fiyat geçerli oluyor.

• Ay basını beklemeden bugunden gecerli döviz zammı geldi...Hr-v 136.650 tl olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Ay basını beklemeden bugunden gecerli döviz zammı geldi...Hr-v 136.650 tl olmuş.
    Aslında aracın donanımsal özelliklerini diğer benzer araçlarla karşılaştırdığımızda gayet makul bir zam olmuş.
  • Merhaba. Ben de uzun araştırmalar sonunda ve bu forumun da önemli katkısıyla, HRV almaya karar verdim. Bugün Jeep Renegade’i test ettim aklımda kalmasın diye. Dışı çok güzel ve farklı ama içi Doblo hissi verdi bana. Şikayetleri de okudum internetteki. Hem kalitesi hem de servisi, yaklaşımlar negatif. Gözüm korktku. Fiat’ın alması ile bu segmette bir model ürettiler ama sanki herşeyi olumsuz yönde etkilemiş. HRV Stoklarda ne zaman olur ve ne zaman alabilirim bilemiyorum. Hayırlısı. Tek aklıma takılan konu acaba 2019 modelinde güncelleme / makyaj olacak mı endişesi. Vezel / facelift adı ile internette farklı donanımlar görüyorum. Belki avrupa modeli için geçerli değildir. Ancak dış tasarımda ufak tefek ama güzel makyajlar ile içeride özellikle car play eklentisi var vezel güncellemesi ile. Bu veya benzeri değişiklikler yapılacak mı 2019 model için, bilginiz var mı acaba?

• Bayiden bir arkadaş bu ara zam ay başında esas zam gelebilir dedi.

Bir parti arabanın Haziran ayında geleceğini duydum..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.