Şimdi Ara

Honda'dan 1.6 Turbo Motor CR-Z Modeline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence süper motor, gerizekalı VW biraz kafayı çalıştırıp yıllar önce o 1.6 benzinli motora bi turbo taksaydı angutlar o kadar laf yemezdi o motor. E bu da 1.6 yaklaşık 200 bg. daha ne olsun, honda zaten şekilli araç buraya gelirse toz duman ...
  • 160 neysede 200 hp ile gelirse vw katili olur bu araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equal_17

160 neysede 200 hp ile gelirse vw katili olur bu araç.

100 oktanı koyup vuracaksın kırbacı.
  • iyi kitleri var, çok iyi modlanıyor. aşık olunacak araba
     Honda'dan 1.6 Turbo Motor CR-Z Modeline

• quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: Equal_17

160 neysede 200 hp ile gelirse vw katili olur bu araç.

100 oktanı koyup vuracaksın kırbacı.

95 oktanlada alır boy ölçüsünü.
    sen git abin gelsin misali 1.6 turbonun rakibi 2.0 tfsi olur ancak.

• kesin gelicekmi acaba net bi bilgi varmi arkadan cekilmis siyah araca asik oldum scirocco siparisimi iptal ettirebilcek tek arac givi duruyor
  • Şimdilik gelmeyecek.
  • Gelse cok cekismeli bir piyasa olurdu.

Dobloculardan sonra hondacilar cikardi.

Bende satip alirdim bi tane 1600cc 200hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

herkesin hondadan ve honda turkiyeden beklentileri cok yuksek umarım bu forumları okuyolardır cunku su an civicimin avrupada 2.0 150 hp lık motorla satılması benı fazlasıyla uzuyor bunun ıcın honda turkıyeyı cok yordum ama artık honda gerekenı fazlasıyla yapmalı :))

Civicin 2.0 225hp motorla da satılıyor, araştırma yapalım biraz

Haber ile ilgili;

Atmosferik motorun tarih olmasıyla beraber benim de Honda'ya olan saygım azaldı. Tabiki benim için yeri ayrıdır ancak şimdi imkanım olsa fn2 type-r alıp garajıma çekerim atmosferik motorun verdiği zevk bir turbo motorda yoktur. Umarım en az lag ve 8000 üstü bir devir sunar motorları, klasik turbolu motorlar gibi olucaksa defterden silerim hondayı.

benı uyardıgınız ıcın tesekkur ederım ama hondayıda uyarmanız lazım dogru reklam yapması icin dıkkatlı ızleyıp alt yazıları okuyunuz

http://www.youtube.com/watch?v=hQRwOaQrk3I&feature=share

diger versiyonuda 225 hp diil 200 hp li civic si dir

http://automobiles.honda.com/civic-si-sedan/

• hondanın 2012 de turbo motorlarla geleceği kesin mi arkadaşlar.
  • quote:

quote:

herkesin hondadan ve honda turkiyeden beklentileri cok yuksek umarım bu forumları okuyolardır cunku su an civicimin avrupada 2.0 150 hp lık motorla satılması benı fazlasıyla uzuyor bunun ıcın honda turkıyeyı cok yordum ama artık honda gerekenı fazlasıyla yapmalı :))

Haber ile ilgili;

Atmosferik motorun tarih olmasıyla beraber benim de Honda'ya olan saygım azaldı. Tabiki benim için yeri ayrıdır ancak şimdi imkanım olsa fn2 type-r alıp garajıma çekerim atmosferik motorun verdiği zevk bir turbo motorda yoktur. Umarım en az lag ve 8000 üstü bir devir sunar motorları, klasik turbolu motorlar gibi olucaksa defterden silerim hondayı.

Atmosferik motorun üstadları Ferrari ve Honda'nın turbo işini çok iyi bir şekilde çözeceğine inanıyorum.

• Araç az da olsa eski Del Sol'u andırıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Haber ile ilgili;

benı uyardıgınız ıcın tesekkur ederım ama hondayıda uyarmanız lazım dogru reklam yapması icin dıkkatlı ızleyıp alt yazıları okuyunuz

http://www.youtube.com/watch?v=hQRwOaQrk3I&feature=share

diger versiyonuda 225 hp diil 200 hp li civic si dir

http://automobiles.honda.com/civic-si-sedan/

Versiyon farklılığı. Dediğin olay amerikan pazarı için geçerli. İngiliz ve japon pazarında FD2 kasa kodlu, JDM civic Type-R denilen bir modem mevcut.(Bunun mugenRR'ı, RRconcepti felan saymıyorum) O alet 225hpdir.

1,998 cc (1.998 L; 121.9 cu in),
    225 PS (165 kW; 222 hp) @8000,
    215 N·m (159 lb·ft) @6100:
    2007- JDM Honda Civic Type-R (FD2)

• Standart Honda motorlarına bile turbo takıp sağlam performans alanlar varken fabrikasyon bir turbo ile hem performans hem de motor ömrü arasında güzel bir denge sağlayabilir Honda herhalde.

Haluk
  • İlk defa görüyorum bu modeli..Tasarım muhteşem..
  • Acuranın yenilenmiş hali gibi.
  • yeni civic hatchback neredeyse bunun aynısı olacak en azından gayet esinlenmiş şekilde duracak..
  • eğitimli(!) makasçılara gün doğacak
  • http://carscoop.blogspot.com/2011/01/silk-blaze-creates-271hp-honda-cr-z.html

Even more impressive is the beast that lurks under the hood as the tuner said the CR-Z concept model features a HKS supercharged version of the 1.5-liter four-banger delivering 271-horses (202.4 kW)

CR-Z konsept modelin 1500 cc 271 beygirligi sergilenmis
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.