Şimdi Ara

Honda Crv 2.2 dizel gerçek tüketim değerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
11.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 de sıfır aldığımız crv 2.2 dizel düz vites aracımız şuan 155binde

3 yetişkin 3 çocuk bagaj full ağzına kadar dolu

ist.' den çıkarken fulledim

ist. bursa arası 90 km hız ile geldim çok nazik kullanarak (radar korkusu ) toplam 100km klima açılmışdır

bursa ist aras 110 dan aşağı düşülmedi , bazı yerlerde çok yoğun trafik vardı

istanbula ulşatığımda toplam 750km olmuş ve 220 lira aldı depo

220 lira ile 750km yol yaptım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda CR-V 2.2 Dizel Gerçek Tüketim Değerleri

Honda CR-V 2.2 dizel, kullanıcılar arasında [honda crv 2.2 dizel yorum] açısından oldukça rağbet gören bir modeldir. Kullanıcılar genel olarak aracın performansından ve yakıt verimliliğinden memnun kalmaktadırlar.

Gerçek Tüketim Değerleri

Honda CR-V 2.2 dizelin gerçek tüketim değerleri kullanım koşullarına göre değişiklik göstermektedir. Şehir içi kullanımda ortalama tüketim 100 kilometrede 7,5-8,5 litre civarındayken, şehir dışı kullanımda bu değer 6,0-7,0 litreye düşebilmektedir. Karma kullanımda ise ortalama tüketim 100 kilometrede 7,0-7,5 litre arasındadır.

Kronik Sorunlar

Tüm araçlarda olduğu gibi Honda CR-V 2.2 dizelde de bazı kronik sorunlar bulunmaktadır. Bunlardan en yaygın olanları şunlardır:

• EGR Valfi Arızası: Bu arıza, aracın performansının düşmesine ve yakıt tüketiminin artmasına neden olabilir.
    • Turbo Arızası: Turbo arızası, aracın güç kaybetmesine ve hızlanma sorunlarına yol açabilir.
    • Dizel Partikül Filtresinin (DPF) Tıkanması: DPF tıkanması, aracın duman atmasına ve performansının düşmesine neden olabilir.

Kullanıcı Yorumları

Genel olarak [honda crv 2.2 dizel yorumları] olumludur. Kullanıcılar aracın yakıt verimliliğini, konforunu ve yol tutuşunu beğenmektedirler. Ancak bazı kullanıcılar kronik sorunlardan ve yüksek bakım maliyetlerinden şikayet etmektedirler.

Sonuç

Honda CR-V 2.2 dizel, yakıt verimliliği ve performansı ile dikkat çeken bir araçtır. Ancak kronik sorunları ve yüksek bakım maliyetleri göz önünde bulundurulmalıdır. Aracı satın almadan önce kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemeli ve potansiyel sorunlar hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Crv'de yol bilgisayarı yok mu?Tüketim değerleri gayet iyi.Hem aracın ağırlığı hemde yolcu bagaja göre gayet ekonomik.Şehir içi ne kadar yakıyor?
  • yol bilgisayarı 6.5 lt gösteriyordu fakat gerçek tüketim 6.7

yol bilgisayarı her zaman tam doğruyu söylemez diye düşünüyorum

şehir içi yol bilgisayarı 8 ile 8.5 arası gösteriyor normal kullanımda
  • güzel değerler

bu arada yakıt farkı yol bilgisayarından değil pompadan kaynaklanıyor bence adam pompayı çıkarınca yere akıyor birazıda hortumda kalıyor
  • Güncel yakıt tüketim değerleriniz nelerdir?
    Bir deponuz kaç lt alıyor ve bir depo ile kaç km yol yapıyorsunuz.
    Ben bu araçtan almayı düşünüyorum daha önce captiva alıp yakıtı yüzünden satmak zorunda kaldım.
    Bu yüzden gerçek tüketim değerleri önemli.
  • osman2000 O kullanıcısına yanıt
    50 lt ile normal olarak istanbul içi 600 km yapıyorum

tatlı sert kullanırsam 50 lt ile 550 km
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

50 lt ile normal olarak istanbul içi 600 km yapıyorum

tatlı sert kullanırsam 50 lt ile 550 km

Yol güzergahınızdaki trafik nasıl sıkışık bir trafikte mi bu değerler Şehirler arası yakıtı ne kadar
    Siz hala kullanıyorsunuz sanırım artıları eksileri nelerdir?
    Bilgi verirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osman2000 O kullanıcısına yanıt
    istanbulda kullanıyorum fakat çok yoğun trafikde değil

yoğun trafikde 530 km den aşağı hiç düşmedi (normal kullanıyorum) sert'de değil , az yaksın diyede uğraşmıyorum

genelde hep 50 lt alıyorum

+ az yakması, sorunsuz olması , uzun yolda rahat konforlu olması

- vergi , süspansiyon sesli , kendi emsallerine göre 4x4 sisteminin zayıf olması , yere yakın olması

sonuç vergi ile emsallerinin yakıtını hesaplarsan yılda aynı paraya mal olması

diğeri vergisi az yakıtı çok

bununda vergisi çok yakıtı az
  • 50 liralik yakitla 600 km, hadi en kotusunu baz alalim, 530 km giden motorsiklet bile yokken 2.2lt dizel arac nasil gidebiliyor? 0.08Kr./km yakit tuketimi demektir bu. 50 lira degil de 50 litre olmasin o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHARKHUNTER

50 liralik yakitla 600 km, hadi en kotusunu baz alalim, 530 km giden motorsiklet bile yokken 2.2lt dizel arac nasil gidebiliyor? 0.08Kr./km yakit tuketimi demektir bu. 50 lira degil de 50 litre olmasin o?

50 litre o yani 200 liralık mazot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba... Bahsi geçen 2.2 dizel crv almayı düşünüyorum. Bu aracın genel olarak bir kroink sorunu var mıdır? bmw 3.20"ye bindim uzun süre ve honda crv düşünüyorum. Aracın dizel durumu yani motor filan nasıl, sorunsuz binebilir miyim temizini bulsam? Birde performansı nasıl? 340 tork var ama yokuşlarda yorulma yavaşlama yapıyor mu? Bu araca yabancı olduğum için soruyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum kullanıcı olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergnkoc

Merhaba... Bahsi geçen 2.2 dizel crv almayı düşünüyorum. Bu aracın genel olarak bir kroink sorunu var mıdır? bmw 3.20"ye bindim uzun süre ve honda crv düşünüyorum. Aracın dizel durumu yani motor filan nasıl, sorunsuz binebilir miyim temizini bulsam? Birde performansı nasıl? 340 tork var ama yokuşlarda yorulma yavaşlama yapıyor mu? Bu araca yabancı olduğum için soruyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum kullanıcı olarak...

CR-V'deki 2.2 dizel motor ödüllü bir motordur. Ülkemizin saçma sapan vergi sistemine uymadığı için pek satamadı, fazla getirilmedi de. Kronik sorunları kullananlar bilir ama ben pek kronik sorununu duymadım.
  • Performansı konusunda bilginiz var mı peki?
  • quote:

Performansı konusunda bilginiz var mı peki?

150 HP 350 Nm performans sıkıntısı olmaz ama neticede artık eski bir motor. Yeni 1.6 160 HP kadar performanslı değildir ama ondan geri de kalmaz pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Performansı konusunda bilginiz var mı peki?

150 HP 350 Nm performans sıkıntısı olmaz ama neticede artık eski bir motor. Yeni 1.6 160 HP kadar performanslı değildir ama ondan geri de kalmaz pek.

sonuçta dizel... Turbo filan dersek pişman etmez sanırım. 6silindir lpg"li BMW 3.20 kadar olamasada onu da aratmaz sanırım :) tşkler bilgi için
  • suan aracım 180 bine yaklastı 0 km den beri kullanıyorum

sadece kasnak bozuldu oda kronikmi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.