Şimdi Ara

honda civic VTEC AÇMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende 2012 honda civic vtec var. İnternette videolar falan var adam vtec açmak gibi başlıklar yazmış. Vtec nasıl açılır gaza yüklenerek mi bir de biz açıldıgını falan anlayabilir miyiz ? Nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim..

• 5500 devirden sonra otomatik devreye girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

5500 devirden sonra otomatik devreye girer.
    vtec derken sizinki i-vtec olmasın ? onlarda o şekilde açamazsın çünki 110 bg ekonomi motoru
  • Imzasina "hayat 5500den sonra baslar" yazanlarin cogunun , dohc vtec ile i-vtec arasindaki farktan haberi yoktur..
    Sizin arabada belli bir devrin uzerinde acilir ama kendini belli etmez

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    evet benim araba i-vtec.Normal vteclerden farkı nedir ?
  • alidsci kullanıcısına yanıt
    sizin araçta öyle internetteki gibi vtec açılmaz

olacak şu gaza basıp arabayı devirlendireceksiniz 5500 dd yi geçince sadece motorun sesinin değiştini görüceksiniz şaha felan kalktığı yok yani rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

olacak şu gaza basıp arabayı devirlendireceksiniz 5500 dd yi geçince sadece motorun sesinin değiştini görüceksiniz şaha felan kalktığı yok yani rahat olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic vtec lpg seçimi
    13 yıl önce açıldı
    Honda Civic f1 vites
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Alıntıları Göster
    125 beygir i-vtec var. O olay var mı?
    Gerçi otomatik vites S konumuna alınca motorun sesi değişiyor

• Bu vtecler neden gene üretilmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Bu vtecler neden gene üretilmiyor?
    Benim bildiğim asıl vtec 1.6 Vti civicler.
  • Gerçek vteclerde subap yüksekliği belirli bir devirden sonra artıyor. Yani daha çok yakıtı daha çok oksijenle yakmaya başlıyor. 3000-4000 devire kadar sakin sakin devirlenen motor bu seviyeleri geçtikten sonra bir anda coşmaya başlıyor. Bu subap zamanlaması ve açıklığı için volkswagenin ACT motoru var BMWnin de efsane çift vanosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeteroSapien -- 27 Temmuz 2014; 16:47:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Bu vtecler neden gene üretilmiyor?

Atmosferiği parçalamaya çalışıyorlar çünkü
  • quote:

Vtec konusunda genelde her sey yanlis biliniyor. Vtec bi teknolojidir zaten oyle 5500 e gelince saha kalkcak diye kural yok. Aslinda vtec her devirde kendini gosterir ama 5500 devirde en yuksek performansini verir.

• obmann O kullanıcısına yanıt
    haha hayatında vtec kullandınmı ? motorun nasıl tepki verdiğini gördünmü

her devirde gösterir de yok 5 binde performans verırde yok öyle birşey bari sallıyosunuz usturuplu sallayın
  • Bende vtech i cok birsey zannediyordum :)

• quote:

haha hayatında vtec kullandınmı ? motorun nasıl tepki verdiğini gördünmü

her devirde gösterir de yok 5 binde performans verırde yok öyle birşey bari sallıyosunuz usturuplu sallayın

Asil siz sallamayin vtec bi teknolojidir. Motorun her devirde en verimli calismasini saglar. Bunu ben demiyorum Honda diyor. Böylelikle motor dusuk devirlerde az yakit tuketirken yuksek devirlerde iyi bir performans saglar. Ayrica ilk aracim da 2010 honda civicdi. Ben sizden iyi bilirim vteci. Okullarin kapanmasiyla beraber sacma sapan alintilar da iyice artti. Su okullar acilsa da artik bi okulunuza gitseniz. Yeniden söylüyorum vtec her devirde etkindir ama en iyi performansini 5500 devirde verir. Sizin alip vermediğiniz benle degil Hondayla galiba. Ureten adam bunu diyo. Ne yapayim sizin gibi sallayayim mi???

i vtec le vteci karıştırdığına göre bilmiyormuşsun demekki orj vtec 160 bg dir ve bu arkadaşın sorduğu devirlenmede o senin 2010 model 120 bg ivtec civicin değil yani
  • quote:

i vtec le vteci karıştırdığına göre bilmiyormuşsun demekki orj vtec 160 bg dir ve bu arkadaşın sorduğu devirlenmede o senin 2010 model 120 bg ivtec civicin değil yani

Konuyu baska yerlere cektigine gore az onceki hatani unutturmaya calisiyosun. Sen vtec nedir daha onu bilmiyosun. Daha fazla kirletme forumu.

şimdi küfür ettireceksin asıl sen vtec nedir onu öğren önce takmış her civic i vtec ile karıştırma

http://www.youtube.com/watch?v=v3C5cILQ2kU al öğren nasıl çalıştığını ondan sonra gel yorum yap
  • quote:

şimdi küfür ettireceksin asıl sen vtec nedir onu öğren önce takmış her civic i vtec ile karıştırma

http://www.youtube.com/watch?v=v3C5cILQ2kU al öğren nasıl çalıştığını ondan sonra gel yorum yap

Simdi kufur ettireceksin yazisini yazmandan 15 yaşındaki ergen olduğun belli oluyor. Bosuna vakit harcadim sana. Derslerine iyi calis otomotiv muhendisi ol. Hadi lys/ygs forumuna git simdi. Iyi forumlar.......

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.