Şimdi Ara

Honda Civic Vtec 2001-2002 fiyatları?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir önceki kasadan civic almak istiyorum, galiba 2001 ilk yarısından itibaren çıkandan. 2001 - 2002 model, sorun cıkarmayacak temiz bir araba istiyorum bütçem 17 en fazla 18 ytl, fiyatlar nasıldır benim bütçe ile alınabilirmi? (İlk arabam olacak tavsiye edermisiniz, sonra sevmeyecegim bi arabaya birsürü kredi borcu altına girmiş olmayalım) Şimdiden teşekkürler.

Ama fiyatlar yaza girerken fırladı ve pek çok galerici bile o kasa civiclerden bulamamaktan şikayetçi. Talep var, arz yok yani,
    Bence Honda 6. ve 7. nesil civicleri "nostalji" adı altında yeniden üretmeli. Opel'in Astra'yı "klasik" adı altında peynir ekmek gibi sattığı bir ülkede, kıymeti sonradan anlaşılan civicler de gider.
  • Geçen ay Babama 2002 model v tec motorlu civic aldık.

Genelde piyasalrı 19000 - 21000 arası.

izmirde oturduğumuz için Aracı netten izmir sayfalarında bulduk.

araç 110000 km deydi, fulle yakın sunroof yok, sis farı yok, sadece aküyü değiştirdik. 18.350 ye baya bir pazarlıkla aldık ..

Galerilerde dediğiniz gibi bu fiyata 1000 lira ekleyip satmaya çalışıyorlar.

Şimdiden hayırlı olsun

İzmirden Selamlar
    (B.S.N.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tncyoo

Arkadaşlar bir önceki kasadan civic almak istiyorum, galiba 2001 ilk yarısından itibaren çıkandan. 2001 - 2002 model, sorun cıkarmayacak temiz bir araba istiyorum bütçem 17 en fazla 18 ytl, fiyatlar nasıldır benim bütçe ile alınabilirmi? (İlk arabam olacak tavsiye edermisiniz, sonra sevmeyecegim bi arabaya birsürü kredi borcu altına girmiş olmayalım) Şimdiden teşekkürler.

Yaş kaç bilmiyorum ama ilk araban olacaksa ve acemilikte varsa Civic alma, çünkü gerçekten çok hızlı bir araçtır.
    Bazı durumlarda gücünden dolayı zaptetmesi profesyonellik ister. Ayrıca hızlı gitmek için tahrik eder insanı.

Onun dışında yol sesi çok alır, yol tutuşu kendi sınıfındaki araçlara göre zayıftır, içi geniş ve ferahdır, özellikle arkada oturanlar çok memnun kalıyordu.

Diyeceklerim bunlar ama dediğim gibi ilk araban olacaksa alma, tehlikeli olabilir.

• 2002 modellerin fiyatları 17-18 arasında diye biliyorum.
    Bende 2002 üstü honda arayorum ama ben bu aralar piyasada cok satılık honda yok olanlarında fiyatları cok yüksek. Kelepir bulamazsam almak için kışı bekleyecegim. Yıl sonuna doğru sıfırlarda kampanya başlayınca nasılsa ikinci elin piyasası biraz daha düşer...
    cemsultan'ın da dediği gibi eger acemilik varsa honda alma. Araba cok seri oldugu için gaza bastıkca basmak istiyorsun
    Honda Civic 2012 Lpg Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu aralar piyasa fiyatları biraz fırladı
    araba alıcaksanız ocak-şubatr gibi alın hem modeli düşer fiyatı ucuzlar hem de vergileri ödenmiş olabilir..tabi seçim sizin

saygılar
  • Cevaplarınız için teşekkürler, ilk arabam olacak dedim acemi yaptınız yahu 10 yıldır araba kullanıyorum (tabi babamın, abimin arabasını :D) biraz fazla abartarak söylemişsiniz sanki, arastırmaya devam ediyorum ama beklemekte yarar var gibi, kışın daha ucuz alınabilir herhalde, temiz 17'ye bulursam oda olur tabi

quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

quote:

Orjinalden alıntı: tncyoo

Arkadaşlar bir önceki kasadan civic almak istiyorum, galiba 2001 ilk yarısından itibaren çıkandan. 2001 - 2002 model, sorun cıkarmayacak temiz bir araba istiyorum bütçem 17 en fazla 18 ytl, fiyatlar nasıldır benim bütçe ile alınabilirmi? (İlk arabam olacak tavsiye edermisiniz, sonra sevmeyecegim bi arabaya birsürü kredi borcu altına girmiş olmayalım) Şimdiden teşekkürler.

Yaş kaç bilmiyorum ama ilk araban olacaksa ve acemilikte varsa Civic alma, çünkü gerçekten çok hızlı bir araçtır.
    Bazı durumlarda gücünden dolayı zaptetmesi profesyonellik ister. Ayrıca hızlı gitmek için tahrik eder insanı.

Onun dışında yol sesi çok alır, yol tutuşu kendi sınıfındaki araçlara göre zayıftır, içi geniş ve ferahdır, özellikle arkada oturanlar çok memnun kalıyordu.

Diyeceklerim bunlar ama dediğim gibi ilk araban olacaksa alma, tehlikeli olabilir.

• tncyoo
    Onbaşı

20 Ağustos 2007; 21:14:39

--------------------------------------------------------------------------------

gel kardes sana benım araracı verelim bilgilreri ikinciel topicte yazıyo honda cıvıc 2002 16 otm vtec fuulbi bak istersen

14.500 YTL - Peşin

Vites Tipi: Düz Vites
    Yılı: 2002
    Kilometre 96000
    Silindir Hacmi: 1600 cm³
    Yakıt Tipi: Benzin / LPG
    Motor gücü: 110 BG (81 KW)
    Renk: Beyaz

arkadaslar böyle bir araba var ve inanmayacaksınız fiyatı 14500 diyor ama sanırım 14000 e bırakacak sizce bu araca güvenilirmi adam hiçbir sorunu yok diyor uzak bir ilde oldugu için gidip gitmemekde kararsızım ne dersiniz???????

Orjinalden alıntı: arkadya

Honda Civic 1.6 LS Vtec

14.500 YTL - Peşin

Kilometre 96000

arkadaslar böyle bir araba var ve inanmayacaksınız fiyatı 14500 diyor ama sanırım 14000 e bırakacak sizce bu araca güvenilirmi adam hiçbir sorunu yok diyor uzak bir ilde oldugu için gidip gitmemekde kararsızım ne dersiniz???????

Hocam, biz geçen hafta sonu bir accord'un peşine düşüp Ankara'dan İstanbul'a gittik; km'si oynanmış. Havamızı aldık geldik.
    Belki sende farklı bir durum olabilir; ama mümkünse o şehirde veya onun yakınında bir tanıdık vasıtasıyla araç hakkında bilgi almaya çalış.
    Ya da aracın şasi ve plaka no'su üzerinden araştırma yap. Şasi no'sunu vermezse, boşuna yorulma zaten.
    Bir de son zamanlarda otomobil ilanıyla sahtekarlık, gasp hikayeleri arttı. Aman dikkatli ol!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müco77 -- 11 Eylül 2007; 10:14:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arkadya

Honda Civic 1.6 LS Vtec

14.500 YTL - Peşin

Kilometre 96000

Piyasa fiyatının cok cok altında hocam, bunda anormallik var çünkü eğer ben arac sahibi olsam aracımda hic bi sıkıntı olmasa bu fiyata satmam kimsede satmaz, Ya bu arac daha önce kaza yaptı adam satıyo yada baska seyler var. karar senin tabii kelepir buldum diede hemen gitme derim, plakasını al arastır derim yada şasi no dan.. yani makul bir acıklama tatmin edici bi cevap alamazsan karsı taraftan kesinlikle yanasma derim.saygılar hocam,
    MSI P45 Platinum (MS-7512) Bios V1.5 // İntel Core 2 Duo E-8400 3,00 Ghz CPU 1333 FSB // A-Data Vitesta DDR2 Extreme Edition Dual Ram Kit 2 x 2= 4 gb @ 1066+ mhz // PowerColor Atı Radeon 5670 1GB GPU DDR3 // Western Digital 500 GB Sata HDD // Philips Brilliance 190CW 19'' LCD Monitör // Philips dvd-rw //Cooler Master Elite Blackline Kasa // Microsoft wireless set //Logitech 1+1 Ses sistemi// Win Vista Ultimate

• arkadaşlar aynı soru benim de beynimde var yani bu fiyata böyle bir araç ve adam birde tüp taktırmış iyimi :=))

akılma gasp olayı gelmedi desem yalan olur yoksa bu fiyata bu arabayı vermez sizinde belirttiginiz gibi bu işin içinde bir iş var

teşekkür ederim saolun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.