Şimdi Ara

honda civic v-tec doch varmış bu araba hakkına bilginiz varmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok tacar soy abi bende anlarım arabadan doch yasıyodu alt kapı altlarında bunlar 2 hondaydı teki v-tecti kalkış yapıyorlardı aralarına girdim e-6 da doch bastı geçti tekide yanda v.tec vardı arkalarında izliyorum özellikle yavaşladım baya yawaşladılar sonra birden bastılar bende bastım doch aldı gidiyo baya uzadı bende v-tec teyim galiba 3 ten sonra 4 vitese attı gibi aaraba birden uzamaya başladıı sonra tabi bende 1.4 lük araba basıyorum ama sadece izliyorum bi baktım dochu geçti ara farkı açtı bundan sonra araştırdım v-tecler 5.5 devirden sonra uzuyomuş ama bu arada doch ta uzuyomus o yüzden aklıma takıldı bu arada honda hayat onda kardeşim 16 senelik değil isterse 26 senelik olsun bende 2006 model var hırs yaptımki benim arabamda boş değil çip eksoz kn hava filtresi super sıprtn eksoz + bbs jant var ama bende ses var görüntü yok anladım şiimdi düşünüyorum arabamdan da çok memnunum c4 düm var bilmiyorum ksımet olursa sökcem orjinal parçalarını takıp vtr alırım bilmiyorum ama aklıma takıldı ilk aldımda az yaksın çoık gitsin modundaydım geçen gün golf bu gün honda yarın başka arabalar beni geçicek arkaya yazcam sonra ezik diye :):) neyse çok konuştum

• yeni civic İ-Vtec al 125 hp kimse geçemesin seni, eziklikten kurtul
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

yeni civic İ-Vtec al 125 hp kimse geçemesin seni, eziklikten kurtul

neden arabanın reklamını yapıyorsunki sürekli başka konulardada gördüm tamam güzel araba herşeyiyle iyide millete sürekli kendi arabanı övüyorsun şuan bir VTİ ile senin araba kapışacak olursa sen emin ol arkadan toz toplarsın.

bu arada araban gerçekten güzel ama VTİ ler tam performans arabasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 26 Mart 2008; 20:20:50 >
  • VTI ile kapışılmaz.
    2.0 accord'la tecrübe edilmiştir
  • quote:

neden arabanın reklamını yapıyorsunki sürekli başka konulardada gördüm tamam güzel araba herşeyiyle iyide millete sürekli kendi arabanı övüyorsun şuan bir VTİ ile senin araba kapışacak olursa sen emin ol arkadan toz toplarsın.

Yok ya ben işin gırgırındayım, öyle hız falanda yapmam, ona kalsa ne çılgın arabalar var, benimkisi matrak olsun diye
  • you tube'un açılışı şerefine bir vtec videosu koyalım:
    Alttaki fransızca yorum bana ait Mealen: "Vtec, işte tam da böyle kullanılır!" yazıyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=hzW8ECb5xWk
  • noooluyo 10.000 devirmi vuruyor,
  • dhoc değilmiş o shocmuş
  • Arkadaşlar bir yanlışı düzelteyim istedim. Herkes doch yazıyor gerçeği DOHC (Double Over Head Camsaft=Kafa Üstü Çift Egzantirik) olması gerekiyor.

Bende 93 si sahibiyim ve küçümsenecek bir güce sahip değildir kendileri. TiFoSi_BJK arkadaşım hayatında japonla karşılaşmamış sanırım,umarım otobanda falan denk gelmezsin çünkü 15 yaşındaki arabamla 2 yaşındaki arabaları sopalamanın tadı bir başka oluoyor.
  • herkes diyorsun ama ben "dhoc" yazıyorum
  • Birebir tercüme edersen: Çift Üstü Kafa Kammili olur ama Türkçe yaygın ifadesi Üstten Çift Egzantrikli diyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: calienteboyy

Arkadaşlar bir yanlışı düzelteyim istedim. Herkes doch yazıyor gerçeği DOHC (Double Over Head Camsaft=Kafa Üstü Çift Egzantirik) olması gerekiyor.

Bende 93 si sahibiyim ve küçümsenecek bir güce sahip değildir kendileri. TiFoSi_BJK arkadaşım hayatında japonla karşılaşmamış sanırım,umarım otobanda falan denk gelmezsin çünkü 15 yaşındaki arabamla 2 yaşındaki arabaları sopalamanın tadı bir başka oluoyor.
  • SOHC ta tek eksantirikli oluyor bu arada....yeniler tekli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.