Şimdi Ara

HONDA CİVİC TYPE-S 2.2 DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benzinli 3 kapılı civic type-s modeli 1.8 litre 140hp güç üreten motora sahip, honda'nın 5 kapılı civic ve diğer modellerinde kullandığı 2.2 litrelik dizel ünitenin gücünde 1.8 litrelik benzinli motorda olduğu gibi her hangi bir değişiklik yapılmadan 3 kapılı sportif karoserde type-s logosu ile sunuyor..

standart bir hatchback civic'den daha sportif görünen hondanın type modellerinin en belirgin yanları ise bu modellerin sahip olduğu kırmızı honda logosu, ayrıca type-s standart civic modeline göre daha sportif süspansiyonlara ve spor ağırlıklı ayrıntılara sahip bu sayede standart bir civic'e göre otomobilin limitleri daha üst düzeye çıkıp daha spor tatlar veriyor..

2.2 litrelik dizel motor 4000dd'de 140hp güç ve 2000dd'de 340nm tork üretebiliyor, 6 ileri manuel şanzıman ile 0'dan 100km/s hıza 8.6 saniyede çıkan dizel type-s'in bu değeri 8.9 saniye olan aynı güze sahip modelinden de daha iyi, maksimum hızıysa 205km/s ve 100 kilometrede dizel civic 5.2 litre ortalama yakıt tüketebiliyor..

dizel civic type-s diğer type modelleri gibi siyah, kırmızı ve gri renk seçenekleri ile sunulacak, fakat güçlü rakipleri 2.0 tdi 170hp golf gt ve 2.0 dci 175hp megane rs karşısında 2.2 litrelik dizel pek çok kişinin ilgisini de çekmeyebilir..

Volkan KOLAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 19 Temmuz 2008; 3:48:52 >

• Sırf body kit ve jantlar için alınabilir.Ama Honda da yapıyo madem Accord motorunu olduğu gibi kullanmasın.Oynasın,sallasın,çalkalasın ama birşeyler yapsın
  • jantları focus st jantlarına çok benziyor otomobil aksesuarları ile dışardan çok sportif görünüyor fakat 2.2 dizelin ürettiği 140hp güç ve 340nm tork insanı otomobilin dışı kadar cezbetmiyor doğrusu, motor konusunda söz sahibi olan markalardan biri hondanın daha iyi bir iş çıkarmasını beklerdim..
  • Hondadakiler üşenmiş heralde oynamaya motorla.Cidden yazık olmuş.Ayrıca ülkemizde vergi dezavantajından dolayı kolay kolay satılmaz gibi
  • Hastayım şu araca yaaaaaa Honda bu işi iyi biliyor
  • Bu jantlar benim aracımdaki jantlar

Ayrıca motorsikletinin modelinin ismi neden aracın arkasına yapıştırmış nasıl dizel bu böyle?

Demekki sadece kroluk Türkiyede olmuomuş adam aracının arkasına Firebladeim var yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 19 Temmuz 2008; 10:18:26 >
  • 2,2 vergi dezavantajı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Bu jantlar benim aracımdaki jantlar

Ayrıca motorsikletinin modelinin ismi neden aracın arkasına yapıştırmış nasıl dizel bu böyle?

Demekki sadece kroluk Türkiyede olmuomuş adam aracının arkasına Firebladeim var yazmış

Sen para verip taktırıyorsun Honda orj veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Üstad Type S in Fireblade modelimi var ?

O jantı artık MAK değilde Hondamı üretiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 19 Temmuz 2008; 10:21:06 >

• quote:

quote:

quote:

Hangi jantı araba markası üretiyor?[istisnalar bellllki vardır] Markalar jantları cms , mak , eta beta , alutec , antera , asa , milla miglia gibi oem jant üreten firmalara yaptırır kendisi yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 19 Temmuz 2008; 10:35:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi jantı araba markası üretiyor?[istisnalar bellllki vardır] Markalar jantları cms , mak , eta beta , alutec , antera , asa , milla miglia gibi oem jant üreten firmalara yaptırır kendisi yapmaz

Birader Honda işinin içindeyiz ve ben bu jantı görmedim hondada

bana gösterirmisin kaç lira bu opsiyon ark.ıma alıcaızda Honda Mutluhandan

• Her markanın anlaşmalı olduğu jant markaları vardır kardeşim tamam mı onları satar bazen ise aracın üzerinde gelir jantlar mesela Golf Gti jantı Ki zaten opsiyon olayına bence bayiden girmemelisiniz bu jantın türkiye distisini bulun oradan 500-750 ytl arasında daha ucuza alıcaksınız buna emin olun Volkswagen Mam pazarlıyor diye biliyorum hatta çoğu bayide Mam 7 vardır.Bu Audi jantı olarak bilinir audi markası direk üzerinde veriyordu ama o jant ayriyettende satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 19 Temmuz 2008; 10:51:29 >
  • Sen para verip taktırıyorsun Honda orj veriyor

Bu yazdığını açıklarmısın bana

Biz bu kadar insan enayiyiz para verip takıyoruz Honda alsak hediye edicektimi yani ne demeye getirdin

Ben buna cevap istiyorum ayrıca Mutluhandan sordum öle bi jant YOK OPSİYONDA!
  • quote:

Biz bu kadar insan enayiyiz para verip takıyoruz Honda alsak hediye edicektimi yani ne demeye getirdin

Ben resime bakarak konuştum , konu başlığına bak ve altta ki resime bak kardeşim belli ki anlamada güçlük çekiyorsun

Mesela senin Nissan Skyline konunda da bu şekilde konuyu açmıssın altına resim koymussun millet ne anlıyor he yazı bu araçta altında ki doğru mu?

Gereksiz agresiflik yapma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 19 Temmuz 2008; 10:57:02 >

• quote:

quote:

Ben resime bakarak konuştum , konu başlığına bak ve altta ki resime bak kardeşim belli ki anlamada güçlük çekiyorsun

Mesela senin Nissan Skyline konunda da bu şekilde konuyu açmıssın altına resim koymussun millet ne anlıyor he yazı bu araçta altında ki doğru mu?

Çevir kazı yanmasın.

• quote:

quote:

quote:

Çevir kazı yanmasın.

Hah herkes bu şekilde düşünür bunu bana deil konuyu açana söyleyeceksin o yanlış resim ekledi ise bu benim sorunum değildir.

• değiştirin arkadaşım bu resmi
  • saçma bir motor sırf dizel diye alınmaz ama jantlar ve body güzel
  • bi chip tuning buna olur 170hp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

saçma bir motor sırf dizel diye alınmaz ama jantlar ve body güzel

O motor ödül aldı zamanında....

Honda Dtec motoru kullansaydı ya 150hp olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.