Şimdi Ara

Honda Civic Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yarın Sıfır Honda civic Elegance Alacağım.Beyazmı alsam siyahmı diye düşünüyorum Yorumlarınızı alabilirmiyim hangisi daha tatlı duruyor sizce ?

• Beyaz bence her arabaya yakışıyor ama civiclerde metalik siyahı çok beğeniyorum ben.bence siyahını alın.body kit falan düşünürseniz de karizmatik durur...
  • benzin 4 tl olmuş sen civic alıcam kmde 50 krş yakacan bence e46 323i al caddelerin boyu ol
  • iki renkte çok güzel ben yerinde olsam heralde siyah rengi tercih ederdim
  • Siyah
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim :) Siyah var kafamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C karakaçan

benzin 4 tl olmuş sen civic alıcam kmde 50 krş yakacan bence e46 323i al caddelerin boyu ol

Apaçiler keşfetmiş donanimhaberi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgobln

Yorumlarınız için teşekkür ederim :) Siyah var kafamda

siyah alırsan büyük hata yaparsın dıyım sana
    ben de arada kalmıstım,söyle söylıyım boya kalıtesı cok düşük-su bazlı cevrecı boya hesabına- cok kolay ciziliyor
    ayrıca cok temızlık ıstıyor,kiri gösterıyor
    agır bır hava katıyor ama özen göstermen lazım
    beyaz ınan kı bazen kendıme soruyorum neden beyaz almadım dıye ama ılk arabam astra da beyazdı o yuzden cocuklıgumdan beri ilgi duydugum griyi aldım

beyaz rengı cok hoş ınsanın içini acıyor parlak parlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 9 Aralık 2010; 20:30:46 >

• Beyazın her türlü gideri var. Çizik ve toz belli etmez ama siyah araba bir günde toz olur, kapalı garaj yoksa fena, ufacık çizikleri belli eder. Sıcak iklime sahip bir yerdeysen ki küresel ısınmadan dolayı artık her yer sıcak iklim; siyah aracın boyası yanar. Bir de Beyaz daha çok yakışıyor Civic'e.
  • beyaz
  • bizde siyah var.. xenon larla çok güzel duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.