Şimdi Ara

honda civic mi ? citroen xsara mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bos konusanlarda var gercekten adam gibi konusanlarda var geyik yapmak icin buralarda takılmayalım ya gercekten birbirimize bilgi verelim yani xsara gercekten cok guzel bir arabadır bende de 2004 1.4HDI si var ve cok memnunum soyle bir sey yazayım sana arkadasım bu arabanın mesela benimkinden dizelinden bahsediyorum
    parca sıkının kesinlikle ama kesinlikle olmaz olamaz neden dersen motor olarak hem ford fiestalarda hem citroen C2-C3 lerde peugeot 206-207-307 HDI lerde kullanılan bir motor var hangi sinden istersen git oradan al yani daha nasıl soyleye bilirim ki sana muhesem arac yani gercekten kullananlara sor on yargılı insanlara sorma yanılırsın her zmn
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

nasıl okunduğunu bile bilmediğimiz xzarakasa nın türkiyede parçasının rahatlıkla bulunabileceğini gerçekten düşünüyor musunuz?

bu sedan mı hb mi ne üdüğü belirsiz arabadan kaç tane var ki tcde?

bırakın bu boş lafları lütfen.kaç tane var????adı nasıll okunuyor???arabanın iyiliği kötülüğü bunlardan ibaret değildir.zira adı çok güzel okunan ama serviste parça bekleyenler de var.bu iş ne azlık çoklukla,ne isimle oluyor.
    ne idüğü belirsiz==>bu araç liftback tir.bahsettiğiniz gibi ortya sürülmüş araç değildir.her şeyi bellidir.

İstanbuldaysanız, parça problemi yaşamazsınız,
    ama biraz pahalıdır tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ysrgraphic

quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

nasıl okunduğunu bile bilmediğimiz xzarakasa nın türkiyede parçasının rahatlıkla bulunabileceğini gerçekten düşünüyor musunuz?

bu sedan mı hb mi ne üdüğü belirsiz arabadan kaç tane var ki tcde?

bırakın bu boş lafları lütfen.kaç tane var????adı nasıll okunuyor???arabanın iyiliği kötülüğü bunlardan ibaret değildir.zira adı çok güzel okunan ama serviste parça bekleyenler de var.bu iş ne azlık çoklukla,ne isimle oluyor.
    ne idüğü belirsiz==>bu araç liftback tir.bahsettiğiniz gibi ortya sürülmüş araç değildir.her şeyi bellidir.

İstanbuldaysanız, parça problemi yaşamazsınız,
    ama biraz pahalıdır tabi

Yanlış anlamışsınız hocam,arkadaş Xsara'yı kötülemiş ve açıklaması da isminin okunuşu.Ben de demişim ki Xsara dışında, adı güzelce okunan ama parça bekleyen araçlar var.

• ben v-tec diyorum
  • Ben civic diyorum aradaki yaş farkı olmasına rağmen.
  • Seçim yapmakta zorlanmanız garip gerçekten. Honda Civic kendini kanıtlamıs bir araç. Ayrıca ben bu konuyu gorunce Ankara gibi bir yerde yasamama ve gunde 90-100 km yol yapmama ragmen son 5 yıldır trafikte 1 tane bile Xsara gormediğim aklıma geldi. Çıktıgında arka stopları cok hosuma gidiyordu.. Gerçekten noldu o arabalara? Hurdaya mı ayrıldı yoksa hem Saxo hem o??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.