Şimdi Ara

Honda civic is ve ies arasındaki fark?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar arabalara ilgim vardır yalnız şimdiye kadar hiç honda kullanmadım hondayla ilgili pek bilgim de yok.98 yada 99 model honda civic hb yada is almak istiorum hb yada is farklı araçlarmı oluyor kasaları aynı duruyor(2 kapılı modeli) bide bu arabanın ies i de varmı ve ne fark eder? biraz fazla oluyo ama yine bu arabanın sanıorum 1,4 ve 1,6 sı var hangisini tavsiye edersiniz ?arabanın tipi harika çok hoşuma gidiyor ama sanırım alırsam tüp taktırabilirm hondalarda tüp pek sorun olmuyor die duydum doğrumu acaba? şimdiden teşekkürler alman arabalarından sonra hondayı inşallah beğenirim pişman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninurta -- 14 Kasım 2006; 21:27:53 >

• kesinlikle pişman olmazsın ben 1.6 ies tavsiye ederim güzel araba
    ies sanırım en iyi modeli oluyor
    ama hondada bir çok motor seçeneği var mesela bendeki 1.6 120 bg bunun bir çok modeli var 75 95 110 105 bg vs vs gibi 1.4 olanları hakkında bilgim yok arabamdan çok memnunum kimse kırmızı ışıklarda benden hızlı kalkamaz (!) gerçekten çoook seri araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_gezer

kesinlikle pişman olmazsın ben 1.6 ies tavsiye ederim güzel araba
    ama hondada bir çok motor seçeneği var mesela bendeki 1.6 120 bg bunun bir çok modeli var 75 95 110 105 bg vs vs gibi 1.4 olanları hakkında bilgim yok arabamdan çok memnunum kimse kırmızı ışıklarda benden hızlı kalkamaz (!) gerçekten çoook seri araba
    cevabin ıcın tesekkur ederım yalnız bnm hızla bıı problemım yok bu arabanın tıpı cok hosuıma gıdıyor sadece onun ıcın ıstıyorum zaten tup taktırmayaı dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ninurta

cevabin ıcın tesekkur ederım yalnız bnm hızla bıı problemım yok bu arabanın tıpı cok hosuıma gıdıyor sadece onun ıcın ıstıyorum zaten tup taktırmayaı dusunuyorum

Alıntıları Göster
    ies full donanımlı olanıdır ayrıca sana tavsiyemdir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: murat_gezer

şu si'ımı bi alayım kırmızı ışıkda gelecem yanına ya herru ya merru

• quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

quote:

şu si'ımı bi alayım kırmızı ışıkda gelecem yanına ya herru ya merru

Alıntıları Göster
    Al bakam Honda nı arabanın hakkını vermezsen alırım anahtarını ama

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ayıpsın yaw ... özellikle arkandan başlayacam

eee arabanın durumu nasıl senin...ilişkiniz iyimi bari...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ayıpsın yaw ... özellikle arkandan başlayacam

eee arabanın durumu nasıl senin...ilişkiniz iyimi bari...

Alıntıları Göster
    ilk başlarda soğuktu ilişkimiz debyraj eski arabama göre biraz farklı idi son kademelerde kalkıyodu araba .yani eski arabamda debyraj yarıdaykende kalkıyodu
    aldığımda ışıklarda korkuyordum başlarda ya çok hızlı kalkıyordum yada yavaş ama olayı kavradıkça Honda budur diyesi geliyo insanın...Seri oluşuna bayılıyorum

• quote:

ilk başlarda soğuktu ilişkimiz debyraj eski arabama göre biraz farklı idi son kademelerde kalkıyodu araba .yani eski arabamda debyraj yarıdaykende kalkıyodu
    aldığımda ışıklarda korkuyordum başlarda ya çok hızlı kalkıyordum yada yavaş ama olayı kavradıkça Honda budur diyesi geliyo insanın...Seri oluşuna bayılıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

bi arkadaşımın anlattıkları :...ben hondayı yolda görünce hep bakardım ama sadece bakardım...bi gün dikkatimi çekti bi adam hondasına biniyodu ve öyle bi biniyoduki sanki ferrariye biniyomuş gibi...ve buna bi kaç kere daha şahit oldum...neyse ondan sonra arkadaşım pejosunu satıp honda almaya karar vermişti ve bi süre sonra hondasını aldı...ve onu arabaya binerken gördüğümde sanki bişeyler tanıdık gibiydi ama bu neydi die kendi kendime sordum...evet aklıma gelmişti o aynı biniş arkadaşımın bile arabaya binişi değişmişti...pejoya kara mahmut gibi binen arkadaşım hondaya sanki f355'e biniyomuş gibi biniyordu...ve sırf merakım yüzünden bankada olan tüm paramı çekip bi araba almaya karar verdim...bu hondadan başkası olamazdı...sırf o binişdeki klası anlamak için araba almaya karar vermiştim...neyse hayatımda daha şoför yanına bile oturmadığım arabayı almaya gittiğim ilk gün deneme sürüşünde heyecanlandım ve direksiyon başına değil şöfor yanına oturdum...aradan 40 saniye geçmeden arabayı durdurttum ve direksiyon başına geçtim...1 dakikalık bi heyecandan sonra hemen arabayı almaya karar verdim...ve sonunda aldım...ama aklıma bişey takılmıştı ben neden ferrariye biniyomuş gibi hissetmiyodum kendimi...arabayı çok sevdim bittim hayran kaldım ama o binişi hissemedim...ve mahalleden genç bi çocuk gelip şöyle dedi :... abi bi kaç gündür bakıyorum hondaya biniyosun ama ferrariye binermiş gibi biniyosun dedi...

• quote:

quote:

bi arkadaşımın anlattıkları :...ben hondayı yolda görünce hep bakardım ama sadece bakardım...bi gün dikkatimi çekti bi adam hondasına biniyodu ve öyle bi biniyoduki sanki ferrariye biniyomuş gibi...ve buna bi kaç kere daha şahit oldum...neyse ondan sonra arkadaşım pejosunu satıp honda almaya karar vermişti ve bi süre sonra hondasını aldı...ve onu arabaya binerken gördüğümde sanki bişeyler tanıdık gibiydi ama bu neydi die kendi kendime sordum...evet aklıma gelmişti o aynı biniş arkadaşımın bile arabaya binişi değişmişti...pejoya kara mahmut gibi binen arkadaşım hondaya sanki f355'e biniyomuş gibi biniyordu...ve sırf merakım yüzünden bankada olan tüm paramı çekip bi araba almaya karar verdim...bu hondadan başkası olamazdı...sırf o binişdeki klası anlamak için araba almaya karar vermiştim...neyse hayatımda daha şoför yanına bile oturmadığım arabayı almaya gittiğim ilk gün deneme sürüşünde heyecanlandım ve direksiyon başına değil şöfor yanına oturdum...aradan 40 saniye geçmeden arabayı durdurttum ve direksiyon başına geçtim...1 dakikalık bi heyecandan sonra hemen arabayı almaya karar verdim...ve sonunda aldım...ama aklıma bişey takılmıştı ben neden ferrariye biniyomuş gibi hissetmiyodum kendimi...arabayı çok sevdim bittim hayran kaldım ama o binişi hissemedim...ve mahalleden genç bi çocuk gelip şöyle dedi :... abi bi kaç gündür bakıyorum hondaya biniyosun ama ferrariye binermiş gibi biniyosun dedi...

Alıntıları Göster
    Demekki ferrariye de binsem aynı şekilde bincem

bu arada döktürmüşün *Mett*

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaş markadaş hikaye...kendim yazdım kendim oynadım valla aramızda kalsın

ama harbiden de öyle yaw yalan mı...ha ferrari ha honda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 15 Kasım 2006; 17:14:00 >

• quote:

quote:

arkadaş markadaş hikaye...kendim yazdım kendim oynadım valla aramızda kalsın

ama harbiden de öyle yaw yalan mı...ha ferrari ha honda

Alıntıları Göster
    öyle değil çünkü
    Honda Hayat [H]-Onda...
    Ferraride değil

bi sorum olacak kontağı kapattıktan sonra direksiyon kitlenmiyor aracımda. acaba sorun benim arabadamı genelde mi öle bişi war ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_gezer -- 15 Kasım 2006; 18:09:34 >

• quote:

öyle değil çünkü
    Honda Hayat [H]-Onda...
    Ferraride değil

bi sorum olacak kontağı kapattıktan sonra direksiyon kitlenmiyor aracımda. acaba sorun benim arabadamı genelde mi öle bişi war ?

Alıntıları Göster
    quote:

öyle değil çünkü
    Honda Hayat [H]-Onda...
    Ferraride değil

aldığından beri böyle mi... bu arada sen mavilim mavişelim olmuşsun biraz...ne iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 15 Kasım 2006; 18:58:33 >

• quote:

quote:

öyle değil çünkü
    Honda Hayat [H]-Onda...
    Ferraride değil

aldığından beri böyle mi... bu arada sen mavilim mavişelim olmuşsun biraz...ne iştir

Alıntıları Göster
    evet aldığım beri öyle zaten alalı 2-3 hafta oldu....

mavilim mavişelim neymiş ya

• quote:

evet aldığım beri öyle zaten alalı 2-3 hafta oldu....

mavilim mavişelim neymiş ya

Alıntıları Göster
    valla kilitlenmesi lazım ama yinede sormak lazım...

yaw isim mavi olmuşda... mavilim mavişelim muhabbeti o yani

• quote:

valla kilitlenmesi lazım ama yinede sormak lazım...

yaw isim mavi olmuşda... mavilim mavişelim muhabbeti o yani

Alıntıları Göster
    ferrari binişini tatmak ümidiyle beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: maazsalman

ferrari binişini tatmak ümidiyle beyler

Alıntıları Göster
    allah nasip ederse bu 10 gün içinde 1,6 ies im olacak.
    arabaya binişimi şimdiden merak etmeye başladım doğrusu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtetik

Alıntıları Göster
    ya ne güzel yorum be ferrariye biner gibi hondaya binmek
    ama yinede hondanın adı da tadıda baska bence
    benim yok ama kulladıklarım yeter bana en kısa sürede alacam valla:((((((((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtetik

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtetik

şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela ceza vermesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 16 Kasım 2006; 14:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: g5

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: g5

inş alacaksın bu gidişle herkesi hondacı yapacam

yokmu başka honda alann...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.