Şimdi Ara

Honda Civic ile kız tavlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kasa. Arabanın kızlar üzerindeki etkisini deneyeceğim. Kaç model bilmiyorum babamın arabası, al kullan diyor ama otobüs-metro takılıyorum hep.

Honda Civic ile kız tavlanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watchfulprotector -- 26 Haziran 2017; 17:12:31 >

• Değişmesi gereken onca şey varken kusuru Civic'te mi buldun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Değişmesi gereken onca şey varken kusuru Civic'te mi buldun?

Tipimi nasıl değiştirebilirim?
  • kullanmayı biliyor olsan baban al kullan dediği halde otobüs metro takılmazsın bence.

burda bunu sorucağına git bir ehliyet kursuna yazıl önce, piyasa yapmayı sonra düşünürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: cavalry123

kullanmayı biliyor olsan baban al kullan dediği halde otobüs metro takılmazsın bence.

burda bunu sorucağına git bir ehliyet kursuna yazıl önce, piyasa yapmayı sonra düşünürsün

Ehliyetim var. Trafiğe daha önce de çıktım. Bu arabayı yeni aldı önceden Golf vardı 2005 model onla trafiğe çok çıktım ama birkaç defa kaza atlattım, bu araba biraz pahalı sanırım kaza yapmaktan çekiniyorum.
  • Cıvıc ile üniversiteye gidince kızlar sormadan arka koltuğa biniyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Cıvıc ile üniversiteye gidince kızlar sormadan arka koltuğa biniyorlarmış

sen sitendapçı ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Değişmesi gereken onca şey varken kusuru Civic'te mi buldun?

Tipimi nasıl değiştirebilirim?

Aşırı tipsizlerle takılıp o grubun casanovası olun

• up
  • Sedanlami

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek sanmıyorum. Ama Type R olsa işler değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 26 Haziran 2017; 17:40:9 >
  • BMWsiz ile daha kolay oluyor tarafımdan test edildi onaylandı
  • Hocam tavlamak nedir, direkt verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Pek sanmıyorum. Ama Type R olsa işler değişir.

Hocam nasıl denerim şansımı?
  • Arabayla kız nasıl tavlanıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Pek sanmıyorum. Ama Type R olsa işler değişir.

Hocam nasıl denerim şansımı?

Hocam araba ile kız tavlama konusunda bi fikrim yok maalesef. Hatta daha ehliyetim bile yok.
  • Anahtar arabada kalmıs kollum yetismiyor de kafayı sokunca camlari kapat arabayı kitle anca boyle

• yeni kasayı elden geçir güzel olur
  • Kardeşim bakın arabayla kız tavlama olayı yanlış anlaşılıyor.Sanıyorsunuz ki altınızda araba var diye yolda giderken hop kız gelecek arabaya atlayacak, arabanı kafenin önüne çekip oturduğunda kızlar masanıza gelecek.Yok öyle bir şey. Arabayla kız tavlama olayı şöyledir siz bir club a gidersiniz açtırırsınız locayı, oturursunuz paranız olduğu belli olur bmw,mercedes,audi gibi arabanız olur tavlarsınız onda da tavlayacağınız kızlar az çok bellidir zaten ha o noktada kız tavladığınızda arabayla değil paranızla tavlamış olursunuz.İkincisi ortamınız olur, bmw,mercedes gibi arabanız olur ortamdaki kızları düşürme olasılığınız çok artar hem arabanız vardır hem de bmwdir.3. olarak civic kendi arabanız olur(babanızın değil) üniversite arkadaş çevresi vs. yine kızların size bakışı değişir çünkü altınızda en azından araba vardır(yanlış anlamayın civic'i küçümsemiyorum gayet güzel araç sadece bmw,mercedes,audi gibi üst sınıftan ayrı tutmak için söylüyorum), ne zaman arasam koşar, gezeriz tozarız gibi düşünürler yine düşürürsünüz. 4. olarak babanızın civic'i vardır alırsınız kızlarla gezersiniz tozarsınız o kadar. Kısacası eğer kız düşürmek istiyorsan o araba senin olacak babanın değil. Bunları uydurmuyorum yaşadım ondan biliyorum babanın arabasıyla anca 16-17 yaşındaki kızlara hava atabilirsin malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 26 Haziran 2017; 17:58:49 >

• istersen en iyi arabayi al, sen les gibiysen butun kizlar tavlayamazsin (paragoz kopek kizlardan bahsediyorum :d)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.