Şimdi Ara

Honda Civic HB & Type S Arasında Ne Fark Var ? Type R varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Hondanın sitesinde geziyordum da civic hb nin type s modeline rastladım motor aynı motor sadece ishift versiyonu yerine otomatik vites var . Motorlar aynı 1800cc lik motorlar arada çok fazla fiyat farkıda yok .. 1.~1.5.ooo YTL kadar aşşağı yukarı. sorum şu : Bu Type S Spor modeli yanılmıyorsam peki spor modeli ise motor daha yuksek performanslı mı demek yanı aynı motoru kullanması saçma yoksa sadece görsel değişiklik mi var arabada marşpiyel spoiler body uygulaması gibi ?

Birde diyordunuz Civiv Type R gelecek Sarılı bi araba resmi koyuyordunuz oda nesi Type S ile onun arasında ne fark var o halde ?

Bu bahsi geçen araçları bana özetleyebilecek olan arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum ayrıca söylemek isterim 50.ooo YTL bu araç için çokmu fazla. içini beğerndim dışında tereddütüm var biraz güvenlik ve yol tutuşta önemli tabiki.. Renk olarak ise Koyu Altın veya siyah nasıl durur.

Yardımlarınız için Şimdiden Tekrar Teşekkür Ettim,
    Saygılarımla,

• Typ-S aynı Opel in 1.6 motorlu Opel ASTRA GTC si gibi düşün motor aynı motor ,sadece dış görünüm farklı vede sportif tatlar var ama ben senin yerinde olsam 5 kapılı civic hb yi tercih ederdim sonuçta Type-S arasında çok büyük bir fark yok ve içi daha geniş ve daha ucuz neyse Type-R ise performansa modeli o 201 HP dir istediğini yapabilirsin onunla
  • quote:

Orjinalden alıntı: meganehb

Typ-S aynı Opel in 1.6 motorlu Opel ASTRA GTC si gibi düşün motor aynı motor ,sadece dış görünüm farklı vede sportif tatlar var ama ben senin yerinde olsam 5 kapılı civic hb yi tercih ederdim sonuçta Type-S arasında çok büyük bir fark yok ve içi daha geniş ve daha ucuz neyse Type-R ise performansa modeli o 201 HP dir istediğini yapabilirsin onunla

Type R Modeli Çıkış zamanı nedir acaba ve fiyat hakkında bilginiz varmı acaba ?

Performans verilerini nereden bulabilirim birde..

Teşekkürler
  • Civic Type S sanırım eski kasadaki sport gibi bişey eski kasa hb sportlarda 1.6 motor vardı ama type-R gibi gözüküyodu buda onun gibi bişi bu arada bence type-R ı bekleme 140 hp yeterde artar bile

type-R büyük ihtimal +200HP olur fazla gibi sanki

Bide yukarda bi arkadaş demiş opelin GTC leri çok hoş 1.6 180HP bide OPC body kit muhteşem işte ama sanırım otomatiği yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.