Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
31
Favori
128.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teypler aynı görünüyor. Demek ki biz de teypleri söksek, altından double din yuvası hazır çıkacak. Paylaşım için çok çok teşekkürler. Çünkü ben 7" bir cihaz almayı düşünüyordum. Ama araştırmama rağmen uygun çerçevenin pek bulunamadığını öğrenince vazgeçmiştim. Bunun yerine yine bu forumda gördüğüm Audio marka USB ve SD kart okuyuculu arkadan CD AUX'a hazır bağlanan medya oynatıcıdan almak üzereydim. İçime de pek sinmiyordu gerçi, çünkü montaj dahil 250₺ tutacaktı. Ayrıca bluetooth telefon görüşmesi yapamayacak, film/klip izleyemeyecek veya navigasyon kullanamayacaktım. Şimdi 7" cihaz araştırmaya devam edebilirim :) önerileri olanlar tavsiyelerini esirgemesin lütfen.
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

Vuhuuuu aradıgım konuyu burada buldum sanadım ama malesef aradıgım bır cok sorunun cevabınıda bulamadım bende yenı katıldım bu aracın kullanıcı olmama ve gayet memnunum aracdan cok serı ve keyıflı bır arac
    Ben sızler kadar sanslı degılım cunkı benım aracımda Marspıyeller yok spoıler yok ön arka tampon eklerı ve sıs lambalarıda yok 2002 model oldugu ıcın sanırım bende bunun ıcın baya bır ugras ıcıne gırdım ıstanbulda bır fırma buldum oda 570tl bır fıyat verdı aradıklarımın tamamına ama fırmaya guven konusunda tanıyanınız falan varsa aranızda belkı fıkır verebılır dedı aradıklarım

Ön arka tampon eklerı
    Marspıyel takımları
    Spoıler
    Sıs lambaları

Sımdılık bunlar

Bu mesaja eklenen görseller:

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

hayırlı olsun, firma adını irtibatını verirseniz,ben de spoiler taktıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cranfan

quote:

Vuhuuuu aradıgım konuyu burada buldum sanadım ama malesef aradıgım bır cok sorunun cevabınıda bulamadım bende yenı katıldım bu aracın kullanıcı olmama ve gayet memnunum aracdan cok serı ve keyıflı bır arac
    Ben sızler kadar sanslı degılım cunkı benım aracımda Marspıyeller yok spoıler yok ön arka tampon eklerı ve sıs lambalarıda yok 2002 model oldugu ıcın sanırım bende bunun ıcın baya bır ugras ıcıne gırdım ıstanbulda bır fırma buldum oda 570tl bır fıyat verdı aradıklarımın tamamına ama fırmaya guven konusunda tanıyanınız falan varsa aranızda belkı fıkır verebılır dedı aradıklarım

Ön arka tampon eklerı
    Marspıyel takımları
    Spoıler
    Sıs lambaları

Sımdılık bunlar

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

Istanbulda f2ktuning egerkı ıstanbuldaysanız bende sızden fıkır almak ısterım görusmeye gıttıgınızde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cranfan

quote:

Ön arka tampon eklerı
    Marspıyel takımları
    Spoıler
    Sıs lambaları

Sımdılık bunlar

Istanbulda f2ktuning egerkı ıstanbuldaysanız bende sızden fıkır almak ısterım görusmeye gıttıgınızde

müsait bi vaktimde irtibata geçeyim firmayla,size de bilgilendirme yaparım tabiki.

• Istanbulda yapabılırım dıyen 2 fırma arkadasım umarım senın ırtıbata gecmenden bızde faydalanırız

https://www.facebook.com/ens.tuning.7

https://www.facebook.com/F2KTUN%C4%B0NG-988202107913122/?fref=ts
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirli

quote:

Orijinalden alıntı: yasinmisir

Bu orjinallik konusuna ben de takıntılıyım fakat ön kolçak olmazsa olmaz birsey, bu konudaki en buyuk problem aynı döşeme kumaşını bulmak sorun, ben araştırdım koltuğa takılan inip kaldırılabilen yumuşak yüzeyli bir kolçak buldum hemen hemen birçok yerde var direk koltuuğa döşemeci tarafından kaynaklanıyor ve oldukça kullanışlı,

Aynı değil fakat inanılmaz derece de yakın olan bir kumaş buldum ayırt etmek neredeyse imkansız, ustama iyi bir işçilikle kaplatıp ve montajını yaptırdım, gayette güzel oldu,

Bu kolçağı yaptırdığınız yerin bilgilerini paylaşmanızda bir sakınca var mı?

Merhabalar

Ümraniye sanayi sitesinde yaptırmıştım hala dusunuyorsanız iletişim bilgilerini bulup atabilirim

• Aynen bende usb icin falan gidiyordum sonra adam söktü isimede geldi 250 aparata vermektense 400e herseyi olan cihaz aldım. Gayette memnunum bakmanı tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Bu orjinallik konusuna ben de takıntılıyım fakat ön kolçak olmazsa olmaz birsey, bu konudaki en buyuk problem aynı döşeme kumaşını bulmak sorun, ben araştırdım koltuğa takılan inip kaldırılabilen yumuşak yüzeyli bir kolçak buldum hemen hemen birçok yerde var direk koltuuğa döşemeci tarafından kaynaklanıyor ve oldukça kullanışlı,

Aynı değil fakat inanılmaz derece de yakın olan bir kumaş buldum ayırt etmek neredeyse imkansız, ustama iyi bir işçilikle kaplatıp ve montajını yaptırdım, gayette güzel oldu,

Bu kolçağı yaptırdığınız yerin bilgilerini paylaşmanızda bir sakınca var mı?

Merhabalar

Ümraniye sanayi sitesinde yaptırmıştım hala dusunuyorsanız iletişim bilgilerini bulup atabilirim

Çok memnun olurum. Kolumu koyacak yer bulamıyorum. Kolçak olmadan ne kadar da zormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caca915

Aynen bende usb icin falan gidiyordum sonra adam söktü isimede geldi 250 aparata vermektense 400e herseyi olan cihaz aldım. Gayette memnunum bakmanı tavsiye ederim.

Daha önce 2004 Civic sedan'da indash Navitech 7900 BT kullanmıştım. Double din yerine indash'i daha çok seviyorum çünkü her zaman video/klip izlemiyorum. Bunun dışında da ekranın açık olmasına gerek yok bence. Indash tavsiyesi olan varsa iyi olur. Epey zaman geçmiş değişik markalar görüyorum; xetec, techlink vs

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarsom

quote:

Orijinalden alıntı: Akasey

Arkadaşlar abiler selamlar.
    Ben arabama yıllardır 10-40 Castrol magnatec yarı sentetik yağ koyuyorum.
    Arabam malum 1,6 HB at ies. ..

Bu defa 0-40 mobil 1 tam sentetik yağ koyayım diyorum. Özellikle izmirdeki arkadaşların ve tüm forumdsşların bilgisine ihtiyaç duyuyorum :)

Yağ değişim vakti geldiğinde ben de değişiklik yapmayı düşünüp araştırmıştım. Sonuç olarak aynı yağa devam etmeye karar verdim ama öğrendiklerimi paylaşayım kısaca.

* En önemli şey aracın kitapçığında belirtilen yağ tiplerinden birini kullanmanız, yağ çok eskimeden değişmeniz ve her yağ değişiminde filtreyi de değişmeniz.
    (Yarı sentetik için 7-8.000km/6 ay veya sentetik için 14-15.000km/1yıl gibi)

* API sınıflandırmasına göre sağdaki harf alfabede ne kadar ileride ise yağ o kadar kalitelidir. Yani SN>SM>SL gibi. Aracın kitapçığı 10-15 yıl öncesine ait olduğu için SL'den öncesi de yazıyor ama bence SL sınıfı yağı 60TL'ye alabiliyorken daha eski teknolojiyi almaya gerek yok.

* Castrol web sayfasında Edge 0w30, Mobil web sayfasında Mobil1 0w20 tavsiye ediyor bizim Civicler için. Servisler ise Mobil Super 2000 X1 10w40 veya Castrol Magnatec 10w40 koyuyor.

* Kafamın karıştığı nokta ise ACEA standardı oldu. Servislerin kullandığı yarı-sentetik 10w40lar A3/B3 standardı iken piyasadaki 5w30 kaliteli tam sentetik yağlar A5/B5 standardı. ACEA standardları açıklamalarında ilki için 150 derecede dinamik viskozite 3.5MPa.s üstü iken A5/B5 için 2.9-3.5MPa.s yazdığı için A5/B5 standardı yağ koymaktan vazgeçtim. (Bu arada koymayı düşündüğünüz yağ ACEA A3/B4 ise onu da koyabilirsiniz muhtemelen çünkü A3/B3 standardını kapsıyor diyor.)

* Neyse sonuç olarak uygun standartlarda sentetik yağ bulabiliyorsanız sentetik yağ iyidir tabiki. Ancak ustalar yağ türü değişiminin sık olmasını tavsiye etmiyorlar pek. Yani sentetik kullanmaya başlarsanız sentetik kullanmaya devam edin diyorlar. Ancak teknik olarak sebebini bilmiyorum.

Bu arada Mobil1 ESP'nin ACEA onayını bulamadım ama Mobil1 New Life 0w40 uygun gibi gözüküyor. Ben bir sorun olacağını zannetmiyorum.

teşekkürler ustam bi maceraya kalkıştık bakalım ne olacak, 280.000 i gördü aracım, değişim nasıl etkiler bilmiyorum göreceğiz gari :)

• ilandaki arabayı tanıyan var mı? sahibi 1 yıl önce aldım diyor. Arabanın problemi yoksa almak istiyorum.
  • Ben şahsen bu arabanın sahibine bende de Civic Hb var demezdim

Honda Civic HB
  • Merhabalar,

Cr-V ile ilgilenmekten uzun bir süredir foruma girememiştim. Son yazılara baktığımda, double din çerçevesi konusu bir hayli işlenmiş. Alper'in dediği gibi sağa doğru üst eliptik orjinal çerçeve bulmak maalesef mümkün görünmüyor. (du). Ancak, Caca'nın yaptırdığı şekilde sağa doğru açıklığın kaldığı şekilde montaj (kişisel tercihe bağlı olarak) her zaman mümkündü. Ben orjinalliği bozmamak adına Civic'e double din taktırmamış, (forumun önceki sayfalarında paylaştığım) onun yerine orjinal teybe takılabilen, direksiyon kumandasının da çalıştığı usb-aux ve sd kart modülü takmış idim. Ama; double din de rahatlıkla uygulanabiliyor. Ben satın alıp kendim taktığım modülü sorunsuz sekilde kullanmaya devam ediyorum. Sokakta bıraktığım araçta da aklım kalmıyor, teybi çalmak için kapı/çerçeve kıracaklar mı diye?

Bu konunun Cr-v'de daha rahat uygulanabildiğini de belirtmeliyim.

Saygı ve sevgilerimle,

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 3 Mayıs 2016; 22:42:08 >

• Arkadaşlar,
    Bugün Honda Park istanbul servise CR-V'nin şanzuman yağı değişimi için gittiğimde;

*Yaz bakımı için, yağ-yağ filtresi-polen filtresi-hava filtresi + işçilik için 390 TL bedelli bir kampanya yapıldığını,
    *Sadece Şanzuman yağı için, yağı serviste değiştirdiğiniz takdirde, yağda ve işçilikte 20% indirimli kampanya olduğunu (ben CR-V için 172 TL ödedim. 3 KG yağ+yağ tapası+işçilik)
    * 2004 Euro Civic aracım için, TAMAMEN ÜCRETSİZ AIRBAG GÜNCELLEME yaptırabileceğimi, bu işlem için önceden randevu almamın yeterli olduğunu söylediler. 10 yılını geçen araçlarda airbag patlayıcı kapsüllerini değiştiriyorlarmış. Aracınız daha önce bu işlemi görmemişse, bu kampanyadan yararlanabilirsiniz

Bilgilerinize, saygılarımla
  • arkadaşlar merhaba, arabamı değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum, malum hb 1.6 at var elimde 2004 model ve 275.000 km oldu, şansuman yağı için 20.000 km daha var, alt takımlar yeni değişti 10.000 km anca olmuştur, lastikler ise eylül ayında değişti, continental conti premium5 takıldı, aracımda sorun yok, sadece sıradaki bakımda fren balataları değişmesi lazım. arabayı aldığımda 190.000 de idi 2012 yılında, kendim trafik polisiyim izmir seferihisarda, zamanında tüm kontrollerini yapmıştım, şuan 3. sahibiyim araçta zavoli lpg var,

araçta hasar olarak ise arka bagaj kakağı değişik, sağ arka çamurluk boyalı, ön tampon boyalı...
    aklımda bir fiyat yok, araçlarımızın piyasası şu ara nerelerde? benimki ne kadar eder :)
    talip varsa iletişim kuralım

NOT: arabamı hemen satmayacağım, sıfır araç almayı araştırıyorum, aracımı belirlemeden elimden bu CEYLANIMI çıkaramam :)
  • Arkadaslar merhaba bende arabiza kayildim 2003 1.6 hb triger kayisi otomatik sanzuman yagi ve motorda kullandiginiz yag hakkinda beni bilgilendirirseniz sevinirim

• erolsokyen E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar,
    Sedan Civic'lerin paspasları HB Civic'lere oluyor mu?
    Örnek ilan:
    urun.n11.com
    Modacar Honda Civic 2001-2006 Bej Paspas Seti 38b016 - n11.com
    http://urun.n11.com/paspas/modacar-honda-civic-2001-2006-bej-paspas-seti-38b016-P110699953

• arkadaşlar merhaba,
    EP2 aracım için kol dayama ararken bu ürüne rastladım. satıcıya sordum 3 kapılılara da oluyormuş.

bu üründe universal fiyatı uygun ama bizim arabaya uygun mu bilemedim. yorumlarda farklı araçlar için uyduğu yönde görüşler var.

uzun yolda sağ kolumun bir yere yaslanma isteği oluyor sürekli. sizin önereceğiniz bir ürün veya yapan bir yer varsa görüşlerinizi almak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akif_8787

arkadaşlar merhaba,
    EP2 aracım için kol dayama ararken bu ürüne rastladım. satıcıya sordum 3 kapılılara da oluyormuş.

bu üründe universal fiyatı uygun ama bizim arabaya uygun mu bilemedim. yorumlarda farklı araçlar için uyduğu yönde görüşler var.

uzun yolda sağ kolumun bir yere yaslanma isteği oluyor sürekli. sizin önereceğiniz bir ürün veya yapan bir yer varsa görüşlerinizi almak isterim.

Bence gittigidiyor'daki ürün birebir uymaz. Çünkü el freninin gerisinde bardak koyacak yuvayı düşünürsek orası 6cm çapında dairesel bitiyor. Oydaki o ürünün altı kare.

Hepsiburada'daki ürünün de ayakları zayıf gibi. Yani oruturken üzerine yaslanıp destek alayım desen yamulacak veya sallanacak gibi.

Bence en güzeli yine bu konu içinde geçen, koltuğa direk monte edilen tür. Ben onu araştırdım. Yapan bir koltukçuyla mesajlaştık. Koltuğun iskeletine direk kaynak yapıyorlsrmış. Fiyatını 150₺ demişlerdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akif_8787

arkadaşlar merhaba,

Bence gittigidiyor'daki ürün birebir uymaz. Çünkü el freninin gerisinde bardak koyacak yuvayı düşünürsek orası 6cm çapında dairesel bitiyor. Oydaki o ürünün altı kare.

Hepsiburada'daki ürünün de ayakları zayıf gibi. Yani oruturken üzerine yaslanıp destek alayım desen yamulacak veya sallanacak gibi.

Bence en güzeli yine bu konu içinde geçen, koltuğa direk monte edilen tür. Ben onu araştırdım. Yapan bir koltukçuyla mesajlaştık. Koltuğun iskeletine direk kaynak yapıyorlsrmış. Fiyatını 150₺ demişlerdi.

bende
    www.altinuc.com.tr
    Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş.
    http://www.altinuc.com.tr/default.asp
    buradaki arkadaşla konuştum 200 tl dedi koltuğa direk kaynakla monte edilen için. c.tesi günü gidip bakacağım güzel birşeyse yaptırabilirim.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.