Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nani1

    Arkadaşlar, bu forum sayesinde yeteri kadar bilgilendim. Üşenmeyip te yazan arkadaşlara teşekkürler. Ben de yakın zamanda bir hb baktığımdan ve 10 yıllık bir jazz kullanıcısı olarak 2005 - 2006 civic hb seçeneklerimin arasına aldım. Sahibinden ilanlara baktığımda 33000 -38000 arasında değişen rakamlar görüyorum. Bu rakamlar normal mi ? Honda olsa bile 8 yıllık bir araba için yüksek gibi geldi bana. Kullanan arkadaşlar bu rakamlar için ne düşünüyor ? Bilgi verirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

    Tabiki ucuz değil. Ucuz ne kaldı ki?
    Aracın 2004-2006 serisi sedan modelinden 15 cm daha uzun 120 kg. kadar da daha ağır. 2004/2006 serisi İngiltere üretimi ve araç C sınıfı olmasına rağmen birçok D sınıfından bile geniş. Hidrolik direksiyon/otomatik vites (dünyanın en sorunsuz otomatik şanzumanı)/4 kapı+bagaj+depo kapağı merkezi kilit/elektrikli+ısıtmalı yan aynalar/isofix/ABS/ESP/4 airbag/imobilizer/4 cam elektrikli/içerden açılan depo kapağı/çocuk emniyet kilitleri/çocuk emniyet cam önleme butonu/ön+arka sis farları/çelik jantları/otomatik kliması/direksiyondan kumanda edilebilen pioneer cd (orj) çalar +radyo/arka cam spoiler/yükseklik ayarlı sürücü koltuğu/yükseklik ayarlı deri kaplı direksiyon/+2 ad. harita okuma lambası/elektrikli far yükseklik ayarı/Gösterge aydınlatma ayarı/birçok eşya gözü/yağmurlu havalarda silecekleriniz açıksa geri vitese taktığınızda kendinden çalışan arka silecek/1.6 cc 125 hp LPG ile tam uyumlu efsanevi V-tech motoru (bakımlarını her 10.000 km.de 150/200TL arası yaptırırsanız 1 milyon Km. kullanabilirsiniz)/ düşük vergi avantajı gibi birtakım özellikleri var. O kadar seviyoruz ki bu özelliklerini, temiz birşey bulduğumuzda fiyatına bakmaksızın çocuklarımıza bile alıyoruz.
    Yukarıdaki özellikleri alt alta yazın ve 0 km. bir araç almaya gidin. Kaldı ki alacağınız araç bir Honda olmayacaktır (en ucuz sıfırı bile bu fiyatlara veremiyorlar) . Sonra daha rahat karar verirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 19 Kasım 2014; 17:39:14 >




  • Ben de aracı 1.5 senedir kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım ve fazlası ile memnunum. fakat şuan bir sıkıntım var. Aldığımda aracın ön tamponu tamirliydi
    ve zamanla özelliğini yitirdi, şuan sağ kulak nerdeyse hiç tutmuyor ve yeni bir tamiri kaldırmayacak kadar deforme olmuş durumda.Ön tamponun çıkmasını
    bulmak neredeyse imkansız orijinali ise sadece tampon 1400 tl,Honda yetkili servisin verdiği fiyat tampon+2davlumbaz+braket+klipsler+boya+işçilik 2500tl..
    Bu konu hakkında fikir verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_İst

    Ben de aracı 1.5 senedir kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım ve fazlası ile memnunum. fakat şuan bir sıkıntım var. Aldığımda aracın ön tamponu tamirliydi
    ve zamanla özelliğini yitirdi, şuan sağ kulak nerdeyse hiç tutmuyor ve yeni bir tamiri kaldırmayacak kadar deforme olmuş durumda.Ön tamponun çıkmasını
    bulmak neredeyse imkansız orijinali ise sadece tampon 1400 tl,Honda yetkili servisin verdiği fiyat tampon+2davlumbaz+braket+klipsler+boya+işçilik 2500tl..
    Bu konu hakkında fikir verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

    Yeni bir tamiri kaldıramayacağını nereden biliyorsun? Senin fikrin mi yoksa ustanın söylemesi mi?
    Her zaman ustası vardır, yeter ki ara ve bul. En olmadı benim yanıma gel, bakarsın bişeyler yaptırabiliriz. İst/Bahçelievler civarında oturuyorsan yardım etmeye çalışırım.
    Ancak davlumbazlar için sitede yazılı olan daha önceki konulara bir bak. Onlar için yapılabilecek birşey yok, yenisini bulmak/almak durumundasın.




  • Arkadaşlar,
    Malumunuz benim gri arabada ön takım ile ilgili 800 Tl yi aşan bir masraf yaptığım halde ön takımdan gelen ''tık'' sesini sonra 3 TL'lik helezon üstüne sarılan hortumla kestiğimizi anlatmıştım . (sanırım konunun 3. sayfasında).
    Bugün çocuklara düğün hediyesi olarak verdiğim siyah olanında da aynı sorunla karşılaştık ve HELEZON YAYLARININ ESNEMESİ SIRASINDA İLK SIRANIN AMORTİSÖR ALT TABLASINA ÇARPTIĞINA bir kez daha tanık olduk. Neyseki bu sefer tecrübeliydik ve arızayı sökmeden tespit etmiştik, sökünce de teyid ettik. Eğer araçlarınızda rot/rotil/askı rotlar/salıncak burçları/amortisör ve amortisör bilyesi gibi ön takım ekipmanlarında bir arıza tespit edilemiyor ama rahatsız edici tık ve/veya tıkırtılar geliyorsa Helezon yaylarınız alt tablaya vuruntu yapıyor olabilir. Söktüğünüzde helezonda ve tablada aynı hizada vuruntu izlerini görürsünüz. Bu tür ses sorunu yaşayan arkadaşlara bilgilendirmedir.




  • Abi teklifin için teşekkür ederim. çözüm bulamaz yada müsait olduğumda yardımınızı talep ederim. Aslında tamponu tam işinin ehli bir ustaya göstermedim.
    Benim incelemem sonucundaki kararım bu yöndeydi. Müsait bir zamanda fotolarını çekebilirsem paylaşmaya çalışacağım. Teşekkürler..
  • arkadaşlar günaydın bende siyah hb ile aranızdayım. Ankara'dan aldım geldim arabayı ilk sahibinden trafik sigortası ile 29.500 mal oldu kışlık ve yazlık az kullanılmış lastiklerle beraber. biraz bakımsız kalmış ve kaportada ufak tefek işlem isteyen yerleri var . yavaş yavaş yapılacak hepsi umarım bugun detaylı iç temizlik ile başlıyorum , ankarada gösterdiğim ustada ontakımda bir kaç parça değişimi gerçekleşti ve bakım yapıldı. sırada detaylı bir bakım, ankara ya geri gidip mocan da brc lpg montajı ( istanbul için brc bayii tavsiyesine açığım.. ) , teyp çerçevesi ve teyp, ön koldayama bulunuyor . bakırköy de yaşıyorum ve avrupa yakasında durust ısını yapan usta arıyorum, yine tavsiyelerinizi bekliyorum. bir de deri direksiyon deforme biraz. orjinal sordum 1150 lira ve türkiyede stok yok. karşıda altınuç deri var sitesinde bizim araca yapılan birebir orjinal uygulama var onlarla goruseceğim.

    fırsat buldukça burada olacağım , iyi forumlar diliyorum saygılar..




  • Selamlar arkadaşlar. Yeni Araç alarak aramızda olanlar hosgelmisler

    Aydın-denizli civarlarinda hizmet veren pamukkale gaz bu bölgedeki hem genellikle en ucuz fiyatta oluyor. Hemde diğer yakıt firmalarından aldığım dönem ile ayni kullanımı sergilememe rağmen sanki araç oradan aldığım gaz ile daha fazla yol alıyor gibi, sık sık denizli çal ilçesi ile izmir seferihisar arasında gidip geliyorum ve mümkün olduğu zamanlar oradan fulluyorum.

    Tecrubemi paylaşmak istedim, belki faydası olur :)

    Bu arada ikiler honda yolu bize göründü

    Hem 10.000 bakımı ve antfriz işlemleri var, hemde arabam son dönemde çok tekleme yapıyor. LPG olsun, benzin olsun rolantide çalışırken sürekli tekliyor, üstelik ilk calistirdigimda neredeyse stop edecek kadar devirden düşüyor. Birde birsey dikkatimi çekti. Şimdiye kadar 3-4 kez oldu ama araçla 140-160 arası hıza uladtigimda motordan gelen o malum yüksek devirle alakali vinlama sesinin değiştiğini hissettim. Herzaman olmuyor ama dediğim gibi birkaç kez farkedilur şekilde vinlama sesi inceldi sanki. Hattâ eşim bile "ne oluyor" dedi. Bakalım artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu iş bana uymadı abiler..Alırken gereken soruları sordum aldım.Satarken neredeyse sibop kapağı orjinal mi,lastiklerin havası kaç? gibi sorular soracaklar İlanı geri aldım az kendime geleyim.Mehmet abim(erenaltalya) ben hala buradayım ona göre
  • Sen zaten gidemezdin ki Ayazoğlu:)
    Arabayı satsan bile forumun sana her zaman açık ve senin yerin olduğunu hepimiz zaten biliyoruz.
    Senin kalbin güzel kardeşim.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 23 Kasım 2014; 1:20:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mugurk

    arkadaşlar günaydın bende siyah hb ile aranızdayım. Ankara'dan aldım geldim arabayı ilk sahibinden trafik sigortası ile 29.500 mal oldu kışlık ve yazlık az kullanılmış lastiklerle beraber. biraz bakımsız kalmış ve kaportada ufak tefek işlem isteyen yerleri var . yavaş yavaş yapılacak hepsi umarım bugun detaylı iç temizlik ile başlıyorum , ankarada gösterdiğim ustada ontakımda bir kaç parça değişimi gerçekleşti ve bakım yapıldı. sırada detaylı bir bakım, ankara ya geri gidip mocan da brc lpg montajı ( istanbul için brc bayii tavsiyesine açığım.. ) , teyp çerçevesi ve teyp, ön koldayama bulunuyor . bakırköy de yaşıyorum ve avrupa yakasında durust ısını yapan usta arıyorum, yine tavsiyelerinizi bekliyorum. bir de deri direksiyon deforme biraz. orjinal sordum 1150 lira ve türkiyede stok yok. karşıda altınuç deri var sitesinde bizim araca yapılan birebir orjinal uygulama var onlarla goruseceğim.

    fırsat buldukça burada olacağım , iyi forumlar diliyorum saygılar..

    Özelden benle iletişime geç, Mahmutbey Sanayi sitesinde bir arkadaşla tanıştırayım seni. :)
    Br c değil de z..voli düşünürsen, 'o'' sorun ve süper montaj ustası ile de tanıştıarbilirm. Ben Martda taktırdım, bir kez bile arıza lambası yakmadı, ilk bakım dahil + periyodik bakıma bile girmedi. Tüketim değerleri için benim attığım replylere bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 23 Kasım 2014; 3:46:49 >




  • erentalya E kullanıcısına yanıt
    Sağol abi o sizlerin güzelliği..Direksiyon için 12 tl gibi cüzzi miktara da çare var sarmal kılıf kendin dikiyorsun güzel oluyor.1 yada 2 sayfa da alperin koyduğu fotolarda var oda dikme.Aynısını bende uyguladım.
  • Evet bizim araçlar için BR.C gerek yok zaten uyumlu motor ve BR.C servisi çok da yaygın değil Atike.r veya Zavoll.i öneririm ben de.
    Ayrıca sarmal direksiyon kılıfı güzel çare 150 TL yerine 15 TL'ye iş biter...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 195 65 15 dört mevsim lastik 2004 euro civic me? Fiyat uygun olsun arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum..
    Teyp kodunu serviste ücretsiz hallettiler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik ebatları doğru..Fiyat konusunu ise epey seçmeli ve size bağlı.Genelde cebimize uygun fiyatlar her marka da var.
    Kodu almışsındır zaten,arada şaka ediyor.
    Belki faydası olur arkadaşlar.Yakıt konusunu her zaman hortlatıyoruz zaten,okumak isteyenlere
    LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi
    Karbüratörlü Araçta Aşırı Yakıt Tüketimi
    http://www.lpgyedekparca.com/karburatorlu-aracta-lpg-neden-fazla-yakar-hID73.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 24 Kasım 2014; 23:30:52 >




  • bu araçlara bakıyorum bir süredir. internet ortamında gördüğüm fotoğraflarda sürücü kol dayama göremedim hiç. sizin araçlarınızda kol dayama var mı veya takılıyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erentalya

    quote:

    Orijinalden alıntı: mugurk

    arkadaşlar günaydın bende siyah hb ile aranızdayım. Ankara'dan aldım geldim arabayı ilk sahibinden trafik sigortası ile 29.500 mal oldu kışlık ve yazlık az kullanılmış lastiklerle beraber. biraz bakımsız kalmış ve kaportada ufak tefek işlem isteyen yerleri var . yavaş yavaş yapılacak hepsi umarım bugun detaylı iç temizlik ile başlıyorum , ankarada gösterdiğim ustada ontakımda bir kaç parça değişimi gerçekleşti ve bakım yapıldı. sırada detaylı bir bakım, ankara ya geri gidip mocan da brc lpg montajı ( istanbul için brc bayii tavsiyesine açığım.. ) , teyp çerçevesi ve teyp, ön koldayama bulunuyor . bakırköy de yaşıyorum ve avrupa yakasında durust ısını yapan usta arıyorum, yine tavsiyelerinizi bekliyorum. bir de deri direksiyon deforme biraz. orjinal sordum 1150 lira ve türkiyede stok yok. karşıda altınuç deri var sitesinde bizim araca yapılan birebir orjinal uygulama var onlarla goruseceğim.

    fırsat buldukça burada olacağım , iyi forumlar diliyorum saygılar..

    Özelden benle iletişime geç, Mahmutbey Sanayi sitesinde bir arkadaşla tanıştırayım seni. :)
    Br c değil de z..voli düşünürsen, 'o'' sorun ve süper montaj ustası ile de tanıştıarbilirm. Ben Martda taktırdım, bir kez bile arıza lambası yakmadı, ilk bakım dahil + periyodik bakıma bile girmedi. Tüketim değerleri için benim attığım replylere bakabilirsin.

    Alıntıları Göster
    [
    Özelden benle iletişime geç, Mahmutbey Sanayi sitesinde bir arkadaşla tanıştırayım seni. :)
    Br c değil de z..voli düşünürsen, 'o'' sorun ve süper montaj ustası ile de tanıştıarbilirm. Ben Martda taktırdım, bir kez bile arıza lambası yakmadı, ilk bakım dahil + periyodik bakıma bile girmedi. Tüketim değerleri için benim attığım replylere bakabilirsin.

    beklemedeyim biraz lpg için z..voli de akıllı beyin var dedi bir yakınım br c de oyle değilmiş galiba uzun zamandır uzaktım lpg kullanımdan z..voli düşünürsem rahatsız edicem sizi, sağolun..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AviatoR

    bu araçlara bakıyorum bir süredir. internet ortamında gördüğüm fotoğraflarda sürücü kol dayama göremedim hiç. sizin araçlarınızda kol dayama var mı veya takılıyor mu ?

    orijinalinde yok 35-40 liraya alıp taktırabilirsin hocam. soket gibi yeri yok ama elfreni üstüne,vidayla sabitleyebilirler.
  • caucass dediğin gibi "hayırlı Cumalar" nerede bu millet?
  • aygazdan aldım uzun süre sonra gazı, bi 50 km den sonra motor arıza ışığı verdi.

    şimdilik kullanıyorum,gazdan diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım işallah yarı yolda bırakmaz bizi.
  • cranfan C kullanıcısına yanıt
    Yok abim bişey olmaz..Uzun süre yanarsa lpg ustasına göster..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.