|
Merhaba forum ahalisi,yaklasik 1.5 senedir para biriktiriyorum ve biriktirmeye baslarken niyetimde 2017 ustu honda civic hatchback vardi,yakin zamanda Allah nasip ederse parayi toparlayacak gibiyim simdiden arac bakmaya basladim ama cevremde birkac arkadas kafami bulandirdi Oncelikle honda 180 ile 230bin arasi degisiyor agir hasarlilar 210a kadar,sonrasi temizlesiyor,siyah alip motoruyla oynamadan sadece type r gorunumu verme niyetim var spoiler ile jantlarla vs fazla abartmadan Yani arac bana ortalama 230bine gelecek,ama cevremde insanlar o paraya a180 alirsin c200 alirsin bmw 3.20 alirsin veya sifir opel astra falan alirsin gibi fikirler attilar ortaya.Yani bu araclar icinde bmw 3.20 olsa tabiki isterim ama dusununce bu araclarin bakim ve yurutme masrafi hondadan coktur,honda daha genc olacak ama bmw mercedes 2013 olacak en iyi belki a180ler 2015 16 olur tam bilmiyorum piyasayi bir arkadas da honda yeni seri alirsin bekleyip diyor ama zaten param ona yetmez ,biriktirelim desek de birikene kadar trde malum parayi denklestirene kadar 2 kat artiyor o yuzden varken alayim diyorum Golf falan denildi ama golf sevmiyorum ,honda hem gorunum hem performans(hiz tutkunu degilim ama) olarak benim hosuma gidiyor ve para biriktirmeye baslarken de niyetim onu almakti ama aylarca uykusuz calistik biriktirdik acaba parayi cope mi atiyoruz diye dusunuyor insan nitekim piyasasi pek hizli degil gibi ,ayni ilanlari goruyorum aylardir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt