Şimdi Ara

Honda Civic FD6 Test Sürüşü / 1.6 İ-VTEC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Araç sahibi Rahmi ile Araç hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik umarım hoşunuza gider, yeni videoları kaçırmamak için kanalıma abonne olabilirsinz :)

• ben 2008 model elagance modeline tuutp 50 bin bayılacağım ki bu araç 9 yaşına girecek ve tatmin oldum diyeceğim

kim ne derse desin bu aracın sıfır zaten 45 50 bin civarındaydı kusura bakmayın ama milleti düdüklemekten başka bir işe yarayan araç değil. alan da gözümde biraz sorunludur. nedeni ise 50-52 bin tl ye biraz daha para koyulup sıfır bir araç alınabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hata-boya-yok-tamamen-orjinal-342456196/detay araç 173 binde dikkat edin.

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/MY_2016_opel_fiyat_listesi_13.08.2016.pdf 56.900 den başlıyor fiyat buna da dikkat edin.

http://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.html 54.400 de başlıyor

daha bir çok araç var skoda, reno,hyundai vs vs eklenebilir.
  • Zaten çok iyi tanıdığımız bir araç ama anlatım yapan arkadaş oldukça samimi ve hoşsohbet. Bu nedenle keyifle izledim.
  • Şu arabanın 2.eline akıl sır ermiyor.Şaka gibi fiyatlara satılıyor.Fiyat Edebilirliğiyle uzaktan yakından alakası yok bana göre..
  • Çok eğlenceli bir test olmuş teşekkürler.
  • ben 2 yıla yakın 2010 fd6 elegance modeli kullandım
    Araç çok donanımlıydı ancak ses yalıtımından memnun değildim
    bir de motor çok hantaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sleeper kullanıcısına yanıt
    Boya problemi yaşadınız mı? Fren disklerinde dalgalanma oldu mu? Bir de bahsettiğiniz hantallık yüklü halde rampalarda mı ortaya çıkıyor? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya sorunu yaşamadım
    Disk problemi de olmadı
    Araç tork etkisini yüksek devirlerde veriyor. Dolayısı ile devri zorlamak lazım bu seferde yakıt tüketimi artıyordu
    Rampa çıkarken atmosferik olduğu için vites düşürmek gerekiyordu. Bu seferde yine yakıt tüketimi artıyor.
    Yalnız LPG ye uyumlu. LPG kullanılacaksa yakıt tüketimi tatmin eder.
    Araca bir de iç döseme altına yalıtım yapılırsa tadından yenmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Araç sahibi Rahmi ile Araç hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik umarım hoşunuza gider, yeni videoları kaçırmamak için kanalıma abonne olabilirsinz :)

Nano videosun da eklediğiniz müzik ve montajin uyumu çok güzeldi. Bunu hep beklerim. Başarılar.

• Hep bu uğultuyla araç kullandığınızı düşünün
  • ben 2008 model elagance modeline tuutp 50 bin bayılacağım ki bu araç 9 yaşına girecek ve tatmin oldum diyeceğim

kim ne derse desin bu aracın sıfır zaten 45 50 bin civarındaydı kusura bakmayın ama milleti düdüklemekten başka bir işe yarayan araç değil. alan da gözümde biraz sorunludur. nedeni ise 50-52 bin tl ye biraz daha para koyulup sıfır bir araç alınabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hata-boya-yok-tamamen-orjinal-342456196/detay araç 173 binde dikkat edin.

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/MY_2016_opel_fiyat_listesi_13.08.2016.pdf 56.900 den başlıyor fiyat buna da dikkat edin.

http://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.html 54.400 de başlıyor

daha bir çok araç var skoda, reno,hyundai vs vs eklenebilir.

• FD6 kasa civic teknoloji özürlü bir model.Alt takım berbat çünkü en ufak kasiste veya çukurda küt küt vuruyor.Sanırsınız alt takım kırıldı ya da yolda kaldı.Su birikintisinden geçersen su şırıltısı duyuluyor.Direksiyon kutuları sıkıntılı.Sağa sola çevirirken tıkırtı geliyor.Boyası su bazlı olduğu için yumuşak çabuk çiziliyor ve atıyor.Motor berbat çünkü çok yakıyor ayrıca sürekli bağırıp duruyor,otomatik modelde motor sesi rahatsız ediyor.Sedan sınıfında en küçük bagaja sahip.Zenonlar berbat aydınlatıyor.
    Klima hava difüzörlerinde sürekli uğultu sesi var.B sütunundaki emniyet kemeri mekanizmasından sürekli zırıltı geliyor ve tamiri mümkün değil.Yedek parça çok pahalı.

Neyse yine de tipi güzel araç.

• Halen kullandigim bir arac. Yol tutusu donanimi sürüş keyfi gayet guzel. Lpg ile cok guzel rakamlar yakalaniyor.

Yalitim, boya kalitesi ve bagaj hacmi maalesef vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şu arabanın 2.eline akıl sır ermiyor.Şaka gibi fiyatlara satılıyor.Fiyat Edebilirliğiyle uzaktan yakından alakası yok bana göre..

Bugun birtanesi 2012yi 59binden almaktan bahsetti,o paraya corolla focus var deyince 0larina gucum yetmez dedi o kafayi yasayanlar var

• Extremezero kardesim makyajli e46 318in bir incelemesini yapabilirsen memnun oluruz. Saygilar

• Pi kullanıcısına yanıt
    inş yakın zamanda gelecek :) 318 olmasa da 320i gelebilir :)
  • ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Olsun o da olur. Tesekkurler

• Pi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şu arabanın 2.eline akıl sır ermiyor.Şaka gibi fiyatlara satılıyor.Fiyat Edebilirliğiyle uzaktan yakından alakası yok bana göre..

Bugun birtanesi 2012yi 59binden almaktan bahsetti,o paraya corolla focus var deyince 0larina gucum yetmez dedi o kafayi yasayanlar var

Yalıtım hak getire,süspansiyon yok gibi, kapı desen tıngırdıyor.

Tipi ve nispeten daha az sorunlu olması dışında albenisi yok.

• bianconera kullanıcısına yanıt
    fiat multipla gibi bir araç bile alıcı buluyorsa bu işler zevk meselesi demek gerekir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

fiat multipla gibi bir araç bile alıcı buluyorsa bu işler zevk meselesi demek gerekir :)

zevkten ziyade bilinçsiz tüketiciyiz en basitinden öyle olmasak ülkede dizel benzinli farkı 15-20 binleri bulmazdı.Heryerde bilinçsizliğimiz gün gibi ortada..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.