Şimdi Ara

Honda civic fd2 type r vs Megane rs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=jnu6rJCzATY Güzel bir çekişme olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanrevolt -- 11 Haziran 2015; 14:52:20 >

• civic roll'de
    Rs pistte

Alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam Ama pisttede civic meganı bırakmaz diye umuyorum
  • honda surucusu ilk rollde vitesin yerini karistirdi, adam soldan surmeye alismis anlasilan

• Typer 235 tork, megane rs 350 tork.Ikiside 250 hp. Bu islerin torkla yuremediginin guzel bir ornegi. Typer 9000 devir ceviriyor orada. Fiat, renault kullanan tork sevdalisi arkadaslar izleyip bilgilenebilir.

• Farkettim bende hocam onu Acaba kamera ters mi çekiyor dedim.
  • Honda her zaman alır Renault'yu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Brky kullanıcısına yanıt
    Hocam her iki araçta kendi alanlarında oldukça başarılı.Ara hızlanmalarda tork kendisini gösterir.Son hızda fazla devir çeviren araçlar daha başarılı sonuçlar elde edebiliyor.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Tabiki. Bunlari biliyorum.. Video da zaten her turlu denemisler. Benim sozum,"atara atar gidere gider, biz dizelciyiz torkumuz yeter " ci arkadaslara.

• Brky kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı hocam
  • 310 hp lik yeni turbo type r hariç hiçbir type R, Megane RS ile pistte baş edemez.
  • Hocam yol tutuş için mi söylediniz pist olayını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Hocam yol tutuş için mi söylediniz pist olayını?

tur süreleri için, megane rs bu konudaki başarısıyla ünlü bir otomobil.
  • Evet o konularda başarılı bir araç megane rs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

310 hp lik yeni turbo type r hariç hiçbir type R, Megane RS ile pistte baş edemez.

Hayatinda kac tane type r surdun yada kac type r la yurudunde bu kadar kesin konusuyorsun yada megane rs sahibi oldunmu hic ozellikle guncel rs i test ettinmi hic anca sagdan soldan duyup gordugun seylerle bos bos konusuyorsun

• Honda Şu Sedan type-R'ı bugün getirsin 100-110.000 TL'den rahatlıkla alıcı bulacağına eminim.
  • Honda stock değil gıdıklanmış sanırım? Hem beygir hem tork değerleri stock'dan farklı. 25hp güç artışı, 20NM tork artışı var değerlerde. Megane'ı biraz gıdıklasan çok ilginç değerler çıkabilir malum turbo motor.

Stock değerlerde Megane biraz daha hızlı fastestlapstaki hızlanma verilerine göre.

Atmosferik motorun zevki ayrı ama iki saniye yavaş olsun atmosferik olsun
  • 100-100'a kim satıyor hocam :) Yeni type 160k lira hatta küsüratıda var sanırsam. 110k'a herhangi bir C sınıfı hothach satsalar kapıda kuyruk olur. Hoş 160-170k bandında Honda kaç tane satabilecek orasıda ayrı muamma, o paraya çıktıktan sonra Golf R'da alınabiliyor ki hem otomatik hem 4 çeker avantajı var hem de günlük kullanıma daha uygun. Ya da az farkla Audi S3 (hb veya sedan) almak mümkün oluyor. F/P aracı Leon Cupra o da 140k sanırım liste fiyatı indirimle kaça bırakırlar bilmiyorum. Megane Rs'de 50 küsür bin euro'ydu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

310 hp lik yeni turbo type r hariç hiçbir type R, Megane RS ile pistte baş edemez.

Hayatinda kac tane type r surdun yada kac type r la yurudunde bu kadar kesin konusuyorsun yada megane rs sahibi oldunmu hic ozellikle guncel rs i test ettinmi hic anca sagdan soldan duyup gordugun seylerle bos bos konusuyorsun

15 yıldır her döneminde bırak kendi rakiplerini ringde C63, M3'lerin içinden geçen R26R lar, RS Trophy'ler gördü bu gözler... RS sürmenin, Type-R la yürümenin, en basitinden bu otomobilleri yollarda test etmenin, bu araçların limitleri hakkında bilgi verebileceğini falan düşünüyorsan kusura bakma ama zekana hakaret etmek zorunda kalırım :) Bunu da en azından körfez pistinde dönem dönem turlamış biri olarak söylüyorum senin gibi "kırmızı ışık chip tuning apaçisi" olarak değil :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

15 yıldır her döneminde bırak kendi rakiplerini ringde C63, M3'lerin içinden geçen R26R lar, RS Trophy'ler gördü bu gözler... RS sürmenin, Type-R la yürümenin, en basitinden bu otomobilleri yollarda test etmenin, bu araçların limitleri hakkında bilgi verebileceğini falan düşünüyorsan kusura bakma ama zekana hakaret etmek zorunda kalırım :) Bunu da en azından körfez pistinde dönem dönem turlamış biri olarak söylüyorum senin gibi "kırmızı ışık chip tuning apaçisi" olarak değil :)

Hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayında bu araçlar bi c63 amg olsun m3 olsun kadar güçlü mü ? Ben değil diye biliyorum ama , içinden geçen diyince merak ettim stock halde mi ? Kesinlikle yanlış anlamayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.