Şimdi Ara

Honda civic es acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 110000 km , bej 2004 model honda civic es 21500 tl fiyatı fakat tramerde sorgusunda 6 adet kazasının olduğu muvcut kazaların bir tanesi 3500 tl bir tanesi 2000 tl bir tanesi 1500 tl bir tanesi 600 tl tutmuş bu durumda
    1- Bu aracı almak ne derece mantıklı riskleri nelerdir
    2-Normal piyasası 23 24 binden başlıyor bu fiyata alınır mı ve daha aşağı almak mı mantıklı
    3-Satarken sıkıntı yaşanır mı
    4-Sizce ne yapmalıyım

• Her araba satılır satılırken.Er ya da geç.Araç düzgün yapıldıysa yine bir sorun olmaz.Ancak içinize sinecekse;20-20.5 gibi düşürebilirseniz;bana uyar diyorsanız alın.Yok biraz kılımdır derseniz bu hususta 24-25'i verip orijinal ES almaya bakın.
  • Tramer tabi ki önemli ama miktarlardan da anlaşılacağı gibi ciddi bi kazası olmamış sanırım. En iyisi yetkili servise götürün şaside, tavanda, motorda yani arabaya ciddi zarar vericek bişi olmamışsa alın. Uygun fiyatı şu piyasa koşullarında.

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Ben yerinizde olsam 6 tane kazası olan araca bulaşmazdım, kimse malını ucuza vermez vardır bir olayı.

heleki internette
    İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.