Şimdi Ara

Honda Civic 5kapı otm modifiyeee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu nacizade araba ehliyetten(1 yıl çaktırmayın) sonra benim kenarda bayaa birikim war modifiye yapacam turbo işine girecem belki de bi öneriniz war mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 24 Ocak 2006 3:32:24 >

• Şanzımanı dağıtmayasın sonra

Boşver kurcalama bence onun yerine yeni Civic'e para ver salına salına gez ortalıkta hem fazla hız kalbe zarar.
  • olmas yenisi illa buna olcak
  • Eğer Perf. istiyorsan , dışına hiç ellema en iyi civic perf. modlarından biri sende olsun.

Eğer Görnt. istiyorsan performansına hiç elleme en iyi civiclerden biri sende olsun.

Eğer Ses istiyorsan sadece ses yap en iyi tesisatlardan biri sende olsun.

Önce bu kararı vermen gerekiyor. Ama unutma hepsi uzun zaman , emek gerektiren ve pahalı işlemler.
  • performans istiom tabi önerilerin nelerdir
  • Arabanı çok sade yap. Renk gayet güzel eğer resimdeki ise. Honda Logolarını vs vs. herşey iptal.

Tampon vs. gibi işlemlere hiç girme aynen dursun perofrmansına bir gramda olsa faydası olan şeyleri yap sadece.

Birçok hazır kit mecvut zaten ya bunlardan birini kullanıcaksın motor için , yada sağlam bi motor ustası bulucaksın kendiniz hazırlıyıcaksınız.

Fren sistemleri yay ların lastiklerin performansa etki eden ve 0-100 100-0 mantıgına uyan herşeyi gerekli miktarda değiştiriceksin.

Eniştem gerçekten işninin ehli eski bi motor ustasıdır . Babasıda öle . Şuan babası 73 yaşında ama oturup benle tuning muhabbeti yapıyor. Örnek olarak

eniştemle konuştugum bi muhabbeti anlatıyım sana.

Şimdi biz burda konuşuyoruz tv lerde sitelr de görüyoruz ediyoruz tamam kolay geliyo güzel şeyler çıkıyo cezb oluyoruz ama olay dışardan göründüğü gibi degil.

İlk arabası 18 yaşında Golf I GTI . 2.0 Lt motor 160 ps . Hiçbir Turbo uygulaması chip vs. gibi şeylere gerek duymadan arabayı 300 ps ew çıkarmışlar tüfden onaylı kagıdı var. Araç çok hafif oldugu için 800 kg kadar. 250 ps e kadar indirmişler kalkamıyormuş çünkü araç.
    Herneyse arabanın oynanmadık yerı yok egzostan yarım metre alev cıkıyor arkası ralli arabası gibi demirlerle dolu , önde şuanki değeri 3000€ luk yarış koltukları, fren yay sistemi . Ve manuel motor modf. ile 250 ps motor. 1.5 yılı geçmiş o araba ile motoru sorun cıkarmıs osu sorun cıkarmıs şöle olmuş böle olmuş...

Şuan hala hız hastalıgı var ama orjinal şeyler alıyor jaguar s-type R 400bg gibi .

Anlatmak istedigim bu kadar olaya aşık hız delisi ve kendi arabasını kendi modlayan biri sonunda normale dönmüş.

Perf arabalara tr çok binmedim en hızlı bindigim subaru imp. vs. oldu . Orda modenaya da jaguara da bindik . 5.3 sn yede 100 e çıkıyor tamam kullandım zevklı falan ok de inanmazsın 2 3 saat sonra zevkimi aldım.
    Ki senin düşündüklerinin 10 mislini düşünüen biriyim. 2. el tr de perf. geçen ve modlanabilicek araçların listesi var . 300 tane v gerçekten ciddi ciddi alıcaktım bi ara . Dediklerini yapıcaktım...

Tavsiyem ya arabanın perf. yetin. Hız öldürür biliyorsun. Kormuyorum ve gerçek hız istiyorum dersen Racing motor al.

Ama illa modf. yapıcagım dersen şu sölediklerim kulagıan küpe olsun . Çok zor işler ve sonunda istedigin ortaya çıkmazsa çok üzülürsün. İstedigin ortaya çıksa bile bi süre sonra oda kesmiyicektik ...

Bu adam gece saat 5,00 da bu kadar yazı yazmış vardır bi bildigi diyipde okursan sevinirim.

Kolay gelsin.

• @Gkhn_ +1907

ya ne guzel anlatmıi Gkhn_ işte.git en kralı sen arkaya bi ses tesisatı kur.aç RaP'ini sonuna kadar.gümbür gümbür git JBL'lerde baya uygun bu aralar.1000 watt kutulu woofer'lar vardı burda 150 ytl filan...sıfır hemde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şanzıman arızası hiçbirşeye benzemez.Hiçbir arabanın şanzımanı da belli bir değer üzerindeki artışı kaldırmaz.10-15 BG bişey yapmaz belki ama Turbo biraz falzla olur bence.Arabaya düz şanzıman koy desem o da daha beter saçma olur.Sen en iyisi arkadaşların tavsiyelerini dikkate al.Zamanında şahin in bile en güzeli en sade olanıydı.Honda motor ve şanzımanları çok uzun ömürlü bunu biliyoruz ama güç artışı şanzıman-Aks kafaları-Aks Lalelerini kesinlikle bozar.Turbo yapmayı düşünürken fren den aerodinamiğe kadfar tüm maliyetleri rahat karşılayabilmek önemlidir.Yoksa turbonun kendisi kit olarak zaten pek inanılmaz pahalı değil.Ama aks piston fren diski falan derken bu iş 20 kağıda kadar çıkar.En önemlisi ömrü de belli.Kralı 5 sene dayanıyo Turboya.
  • bu araba turbosuz kaç HP olur peki şanzıman felan ne yapılabilir en fazla kaç hp kaç nm torka dayanır
  • Bende aynı aracı kullanıyorum. (Şu anki kasa)

Sade tasarımlardan hoşlandığım için film,jant ve angel ayes düşünüyorum.
    Sizin görüntü için önerileriniz ne olur?
  • öneri bekliyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.