Şimdi Ara

Honda Civic 2018 Eco Ortalama Tüketim Verisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 30.05.2018 tarihinde Samsun Kamer Honda dan Honda Civic Executive Eco aracı aldım.
    Aracı alırken ortalama tüketim verisinin gösterilemeyeceğini bunun mümkün olmadığını LPG nin gaz formunda benzinin ise sıvı formda olduğu için ortalama ve anlık tüketim verisini göstermez araç diye bilgi verildi. Ben ise bunu sonradan LPG taktıranlar da bu verinin gösterilebildiğini belirttim bunu yaparsanız araç garanti dışı kalır diye bilgi verdiler. Şu anda fabrikadan çıkan araçlarda ortalama tüketim verisi benzin rölesi ve yazılımla ortalama tüketim verisi gösterilmekte bunun üzerine bende bu güncellemeyi önce servis sonra müşteri hizmetlerine ulaşıp bilgi almak istedim, bu konuda bilgi sahibi değiliz diyerek fabrikaya yönlendirdiler. Bu değişikliğin aracıma uygulanmasını mümkün olup olmadığını maille fabrikaya gönderdim.

    Belirli bir süre sonra fabrikadan aranıp bu güncellemeyi kullanıcılarımız geri dönüşleri üzerine yaptık artık ortalama tüketim verisi ve anlık tüketim araç bilgi ekranından LPG de görülebilmekte fakat araçları daha önce aldığınız için güvenlik sebebiyle bu şekilde sizin araca uygulayamayız dediler. Madem güvenliği açısından sorun teşkil ediyor yeni araçlara neden uygulanıyor dediğimde cevap yok.

    Honda Türkiye olarak 2016 dan beri alınmış araçlara bu güncellemeyi yapmaya (yaklaşık 40000 araç) üşendikleri için veya nasıl olsa araçları satın aldılar diyerek müşterilerini umursamaz tavırlarından memnun değilim, 2016 dan beri almış bütün civic sahiplerinin de aynı tepkiyi vereceğine eminim. Araç sahibi arkadaşlarında şikayet var ve servis formuyla bu duruma şikayetçi olmasını rica ediyorum ancak bu şekilde belki bizim araçlara da uygulamalarını sağlayabiliriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.