Şimdi Ara

honda civic 1.6 dream yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 2008 honda civic 1.6 Dream otomatik araç hakkında önerileriniz nedir acaba ben ilk defa honda tercihinde bulunuyorum daha önce opel kullandım (astra)honda hakkında bilgi sahibi değilim saygılar..araca 34000 lira fiyat biçtiler ne önerirsiniz..

• almışken bence en az premium al. dream lede f1 vites olayı yok, vsa yok bildiğim kadarıyla. honda sürüşü çok keyifli bir araç. pütürlü asfaltta içeriye yol sesi alıyor biras.far sensörü yok, yağmur sensörü yok , düğme ile çalıştırma yok kumanda dan 4 camı otomatik kapama yok(sadece dream de değil hiç bi modelinde yok 2012 model hariç). benim eski 2006 megne da vardı ama şimdiki 2009 civic de yok insan alışınca tuhaf gelio ilk başta. senin dde şimdiki arabanda var sa yadırgama diye yazdım.
  • Fiyat dream icin yuksek , mumkunse makyajli kasa (2010 ve ustu ) ve en az premium donanim almaya calisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon 1.9 TDI Yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.