Şimdi Ara

Honda CBR250R mı Hyosung GT250R mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
15.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bari hortlatmışsınız hyosung un benzin deposu herşeyi bozuyor, herşeyi kenara atıp o kaba benzin deposu yüzünden fikir değiştirenler vardır mutlaka
  • aylar sonra birşey yazıyorum.

Hyosung döver. hadi evlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

aylar sonra birşey yazıyorum.

Hyosung döver. hadi evlere

• Honda al derim. GT 250 güzeldir fakat bir CBR 250 değil tabiki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Honda al derim. GT 250 güzeldir fakat bir CBR 250 değil tabiki de

Bi aciklama yap istiyosan yoksa beyin var fikir mi yok ?caponcu tayfasi anlatsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bi aciklama yap istiyosan yoksa beyin var fikir mi yok ?caponcu tayfasi anlatsin

Dostum ben GT 250 R kullanıyorum fakat şunu söyleyeyim ben GT 250 R'da rolantiye bıraktığımda azda olsa sarsıyor. Hon da CBR 250 kullandığımda yani arkadaştan deneme şansım oldu motor yağ gibi akıyor tık yok ve GT 250 R çok bakım istiyor çocuk gibi mesela bakım zamanına yaklaştığında her yerinden zart zurt ses geliyor ve yolda denediğimizde CBR 250 kalkışta olsun giderken olsun zorlansada geçti. CBR 250 gerçekten güzel motor.

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben GT 250 R kullanıyorum fakat şunu söyleyeyim ben GT 250 R'da rolantiye bıraktığımda azda olsa sarsıyor. Hon da CBR 250 kullandığımda yani arkadaştan deneme şansım oldu motor yağ gibi akıyor tık yok ve GT 250 R çok bakım istiyor çocuk gibi mesela bakım zamanına yaklaştığında her yerinden zart zurt ses geliyor ve yolda denediğimizde CBR 250 kalkışta olsun giderken olsun zorlansada geçti. CBR 250 gerçekten güzel motor.

Usta hyosung yolda hondanin agzini burnunu kirar. Gel pistte yarisalim ortaya anahtarlari koyuyorum noter huzurunda. Burdan motor oyle boyle demek istemiyorum bilen bilir hyonun kuvvetini 250ccde

• Tek silindir bir motosikletin cift silindirliden rahat oldgnu soyluyosun vesselam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Usta hyosung yolda hondanin agzini burnunu kirar. Gel pistte yarisalim ortaya anahtarlari koyuyorum noter huzurunda. Burdan motor oyle boyle demek istemiyorum bilen bilir hyonun kuvvetini 250ccde

Dostum ben honda CBR 250 CC kullandığımda hyosung beni geçemez ben hyosung gt 250 rr kulanırken honda beni geçemez kullanıcıya bağlı ben gördüğümü söylüyorum hondada güzel sonuçta servis parça vs. sıkıntısı yok

• Yarışta sadece motorun gücü değil sürücü de oldukça etkendir

Cbr250 hindistan ve tayvan üretimi tek silindir motorun o cılız cüssesin de 6. vitesi barındıran ve o sebeple güç değeri yükselen bir motor (Japoncular bozulacak)

Gt250r Güney kore markası V silindir 8 subaplı DHOC motor.
  • Ninja al gitsin ne honda ne hyosung
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Yarışta sadece motorun gücü değil sürücü de oldukça etkendir

Cbr250 hindistan ve tayvan üretimi tek silindir motorun o cılız cüssesin de 6. vitesi barındıran ve o sebeple güç değeri yükselen bir motor (Japoncular bozulacak)

Gt250r Güney kore markası V silindir 8 subaplı DHOC motor.

+10000

• Ya kaciniz piste gidip yarisacak? Ara sokaklarda 250 lik makinalarla drag mi yapacaksiniz?
    Hyo kalipli, cift silindiriyle sinifina daha uygun performansli bir motoru var, sadece hiz degil tork da veriyor. oturusu sportif, bu yuzden sehiricinde rahatsiz olabilir. Montaj ve parca kalitesi honda dan kotu diyorlar, ben inceledigim motorda ahim sahim bir fark goremedim. ithalatcisi Kanuni motor, bu yuzden yedek parca maliyeti Honda dan bile beter olabilir. Ama yedek parca stogu ve satis sonrasi destek Hondadan kotu. Ayrica kanuni servisleri daha seyhan tip motorsikletleri adam gibi tamir edemiyorlar, Hyosung u nasil yapacaklar merak ediyorum... Ozetle tam alinacak motor ama servis ve yedek parca yuzunden uzak duruyorum. (bu konuda Hyo sahiplerinden bilgi bekliyoruz)
    Honda ebati kucuk o yuzden belli bir boy olcusun asan insanlarin altinda oyuncak gibi duruyor. ama oturusu dik olusuyla sehir icinde cok guzel, Yakiti uygun, cekisi guzel, supersport gorunumunde 250cc commuter motorsiklet. Honda olmasindan oturu, her zaman yedek parcasini bulabilirsiniz, servisi de bu motor konusunda bilgili olur. Yedek parca fiyati Kawa dan daha ucuz. Ama hala acitir. Altimda durusunu pek takmam derseniz Honda en ideal tercih.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cbr 250-ninja 250
    ninja motor ve görünüş olarak daha ağır basıyor gibi ama benim merak ettiğim şey şu acaba hangisi elden kolay çıkarılır?
    şunu da eklemek isterim; cbr'ın ust modellerı nınjanın dusuk modellerıyle aynı fıyat aralıgında, yanı 2012 cbr ıle 2009 nınja asagı yukarı aynı fıyatta, dolayısıyla bır alıcı olarak dusununce aynı fıyata daha genc motor almak mantıklı gıbı... sız ne dersınız? yorum beklıyorum, motor alma arıfesındeyım de.
  • 250cc klasmanında spor bir motor arayışındaysan eğer ya Hyosung yada Ninja almalısın (yaklaşık aynı motoru kullanıyorlar) ama görüntü olsun (oda tartışılır) az yaksın kolay elden çıksın dersen tek silindirli, commuter'den bozma hindistan üretimi (Japoncular bozuluyor buna) CBR250R tercih edilebilir..

Dip not

parça fiyatları ninja>gt250R>cbr250R

Parça bulunabilirlik dersen eğer artık devir değişti 5Tl lik malzemeyi bile yurt dışından sipariş verebiliyorsun 1 ay sonra elinde oluyor. Bulunamaz diye bir şey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 29 Mart 2013; 0:51:47 >
  • Honda
  • Suan gonlumden ninja geciyor temiz bi motor buldum da, ama ilerde satmaya karar verdigimde acil bi durumda canim sıkılsın istemiyorum, hondayi elden cikarmak daha kolay deniliyor... Hondayi 1 ay ninja 2 ay surer satilmasi diyen var... Yakitti parcaydi derken cok da masraf yapabilcek durumda degilim, o yuzden de hondaya kayiyor aklim.. Darlandim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: caukkal

Suan gonlumden ninja geciyor temiz bi motor buldum da, ama ilerde satmaya karar verdigimde acil bi durumda canim sıkılsın istemiyorum, hondayi elden cikarmak daha kolay deniliyor... Hondayi 1 ay ninja 2 ay surer satilmasi diyen var... Yakitti parcaydi derken cok da masraf yapabilcek durumda degilim, o yuzden de hondaya kayiyor aklim.. Darlandim:)

Hocam hondanin cbr i uzerine grenaj giydirilmis bir bisiklet gibi duruyor. Ninja ise hakikaten guzel. Motorun temiz ise zaten gidiyor, sen keyif alacagin motoru al.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumelian -- 29 Mart 2013; 16:50:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okudukdan sonra dayanamadım

Kaç kişi Hyosung'a bindi veya kaç kişi cbr250r bindi? Bindiniz diyelim, iki motoru test etme şansınız oldumu ? Herkes boş kafadan sallamış. İşin teknik verilerine kimse girmemiş... Boş konuşanları sevmiyorum

Honda tek silindir az yakar (Hyo ile aradaki fark yarım litre)
    Honda daha kalitelidir. Japon sonuçta abi, adamlar yapıyorlar...
    Honda biraz daha ince kalıyor, bisiklet gibi hyo yanında. Hyo kalıbı ile ön planda.
    Honda tam bir SS değildir. Abisi olarak 600F örnek verebiliriz.

Hyo tam bir SS dir uzun yolda yorar adamı maffeder. Dinlenilmez ise tabi... Tek marşda 500km alırsanız normaldir
    Hyo yatarak sürülür tam bir SS dir. Amortsörler serttir SS olduğu için.
    Hyo son hızda bütün kardeşlerini tokatlar. Ninja ile aynı aşağı yukarı son hızlar.

Youtube.com'da 120000 yapan hyo gördüm. Kimse karalamasın o yüzden.
    Arkadaşım 80.000 yaptı. Periyodik değişmesi gerekenler haricinde hiç bir şey değişmedi. Arıza vermedi...

Aklıma bu kadar geldi Merak edilen var ise sorabilirsiniz.

• bencehonda daha iyidir ben de cbr250cc almayı planlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.