Bildirim
Honda cbr125 seçmeme yardım ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Selam,
Benim tavsiyem bir usta eşliğinde gidip motorlara bakmanız. Veya bende anlarım diyorsanız gidin bir göz gezdirin. Ne yazık ki motosikletlerde km düşürmek otomobillere kıyasla çok daha kolay ve yaygın. 2005 model 5400 km sandığınız araç aslında 65.400 km'de olabilir. Benim tavsiyem ikisini de gözünüzle görün sahiplerini bir tartın hangisi aklınıza yatarsa onu alın. Daha sonradan içinize kurt düşmesin.
Sahibinden'e bakmışsınızdır elbet 2005 model CBR 125 aratınca 5bin km'de de motor çıkıyor 62bin km'de de. O yüzden dikkat edin az kullanılmış alıcam derken eski modele para kaptırmayın. -
Kesinlikle sanayiye götürmeden almam zaten fakat kmlerin doğru olduğunu var sayarsak hangisini almak mantıklı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X