Şimdi Ara

Honda CBR 250 ve Hyosung GV 250 İkisinden Birisini Alıcam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supersport veya Cruiser/Chopper düşünüyordum. Çıkabileceğim maksimum bütçe 10.000 TL olarak belirledim sadece motor için. Kask, mont ve eldiven vs fiyatları hariç. Uzunca araştırdım ama sanırım en uygunu bu ikisinden birisi olucak. Kışın almayı düşünüyorum fiyatlar daha uygun olur diye.

CBR 250 için, olumsuz pek fazla bir şey okumadım, 150km hız bana fazla fazla yeter zaten, yakıtı, yedek parçası vs daha mantıklı geldi bana. Sıfırı beni aşıyor o yüzden 2.el almayı düşünüyorum bunu alıcak olursam.

GV 250 ise cruiser motor, kullanıcısı ve aynı zamanda tamiriyle vs ilgilenen bir arkadaşla görüştüm, 2007 model al onun dışındakiler 2007 model kadar sağlam değil diyor. Kullanıcıları varsa GV 250 için yorum bekliyorum. Sıfırı 9000 TL şuanda, sıfırını veya temiz bi 2.elini alabilirim.

Yaş 20
    Boy 1.80
    Kilo 80

İzmir/Buca'da ikamet ediyorum.. Özellikle GV 250 kullanıcısı varsa İzmir'de olup, görüşüp tanışıp sohbet etmeyi çok isterim.

• hocam psikolojik buhrandamısın nesin :D bu iki motorun birbiri ile alakası yokta onun için dedim. bence cbr 250 al havan olsun, şu chooperları hiç ama hiç sevemedim abi ya, bunları kullananlar genelde amerikada kilolu tipsiz kel adamlar ya bana öyle bir izlenim bıraktı o yüzden hiç hoşuma gitmiyor bu motorlar, bence cbr 250 den şaşma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Supersport veya Cruiser/Chopper düşünüyordum. Çıkabileceğim maksimum bütçe 10.000 TL olarak belirledim sadece motor için. Kask, mont ve eldiven vs fiyatları hariç. Uzunca araştırdım ama sanırım en uygunu bu ikisinden birisi olucak. Kışın almayı düşünüyorum fiyatlar daha uygun olur diye.

CBR 250 için, olumsuz pek fazla bir şey okumadım, 150km hız bana fazla fazla yeter zaten, yakıtı, yedek parçası vs daha mantıklı geldi bana. Sıfırı beni aşıyor o yüzden 2.el almayı düşünüyorum bunu alıcak olursam.

GV 250 ise cruiser motor, kullanıcısı ve aynı zamanda tamiriyle vs ilgilenen bir arkadaşla görüştüm, 2007 model al onun dışındakiler 2007 model kadar sağlam değil diyor. Kullanıcıları varsa GV 250 için yorum bekliyorum. Sıfırı 9000 TL şuanda, sıfırını veya temiz bi 2.elini alabilirim.

Yaş 20
    Boy 1.80
    Kilo 80

İzmir/Buca'da ikamet ediyorum.. Özellikle GV 250 kullanıcısı varsa İzmir'de olup, görüşüp tanışıp sohbet etmeyi çok isterim.

1.si birisi racing modeli küçük yarış motoru sayılır diğer chopper arasında dağlar kadar fark var böyle bi kıyaslama biraz saçma olmuş deveyle atı kıyaslama gibi bişey olmuş
    2. side hyosung la hondayı kıyaslaman olmuş yani çok iki saçma şey arasında kalmışsın hyosung marka olarak çinler kadar kalitesiz olmasada hondayla kıyaslanmayacak kadar da kötü motordur uzun boyluysan sana endro yada racing giderki kıyasladığın 2 motor arasında cbr250 açık ara farkla ben burdayım diyor :) 180 e kadr çıktığını duymuştum o motorun tek eksisi parça pahalı ve biraz eline geç ulaşabilr o kadar ama insallah kazasızda binersen seni üzmeyecek bi motor

• iyi araştırmışsın makinelar cc bazında ve kendi alanında kendini kanıtladılar. piyasaları canlı ikinci ellerine ilgi çok.
    aslında zevk meselesi aralarında 2000 tl kadar fark var.
    aldığında eğer cbr ise lastik kesin değişecek. en az 600 tl falan tutar . koruma ekipmanları 1500tl tutar. eğitim 400 tl eğliyet 400tl tutar.
    ama uzun süre binerse kendini amorti eder. 3 yıl kadar.
  • Beyler sağolun yorumlar için. iki motoru kıyaslamadım sadece yorum bekledim motorlar hakkında :) Ben de ikisinin alakası olmadığını biliyorum
  • Bende ehliyet için sınavı gectim direksiyonu bekliyorum.Crusier ve supersport arasında kaldım senin gibi.Ama senin maddi güç daha iyi olduğundan ben olsam Cbr 250 r gözüm kapalı alırım.
  • Benim gönlüm de CBR 250R kayıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her iki motor da klasmanlarının en iyileri. kendi tarzına karar ver. gönlüne hangisi yatarsa onu al.
  • HONDA CBR250R diyorum ve gidiyorum
  • Olay senin zevkine kalmış. Hangisini alırsan pişman olmazsın.
  • Karar vermek çok zor açıkçası. Ama artçıyı düşünerekten GV 250'yi seçeceğim gibime geliyor
  • quote:

Karar vermek çok zor açıkçası. Ama artçıyı düşünerekten GV 250'yi seçeceğim gibime geliyor

vaybe reacing ten copere tebrik ederim gene iyi secim . 2007 beri kullanan arkadaşlarım memnunlar . tavsiye edilir . arcıdalı rahat seyahat edilir. Kazasız sürüşler diliyorum .
  • 2. el düşünürseniz bu fiyat aralığında F650gsAbs,Cbf600Abs,FazerAbs vs.. alınabilir.
  • 250cc de hyosung ağzina vurur hondanin .gv250nin motor blogunu suzuki gelistirmistir. Cahil insanlar forumda çok türüyor bilmeden konuşan o kadar çok var ki. Hyosung 250cc olanlarin diger modellerinede bakmani oneririm. Cbr250 alirsan yolda arkandan gelenler seni kurye sanip kötü muamele yapabilirler malum arka lastik avuç kadar (kimsenin meslegine lafim yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan başka model yoktu açıkçası kafamda. GV250 dediğim gibi uzun yol ve artçı açısından daha iyi olur sanırım.. Cbr250 bizim aşağıda bakkalın önünde duruyor ben görünüşünü çok seviyorum açıkçası gönlümde gt250r vardı racing olarak..
  • quote:

Supersport veya Cruiser/Chopper düşünüyordum. Çıkabileceğim maksimum bütçe 10.000 TL olarak belirledim sadece motor için. Kask, mont ve eldiven vs fiyatları hariç. Uzunca araştırdım ama sanırım en uygunu bu ikisinden birisi olucak. Kışın almayı düşünüyorum fiyatlar daha uygun olur diye.

Yaş 20
    Boy 1.80
    Kilo 80

HONDA ve Hyosung

bence ikisinin adı yan yana bile durmamalı

Tabiki honda almalısın lastik boyutuymuş falanmış filanmış hepsi çözülecek şeyler kardeşim

Bende bir HONDA var 1976 model ve hala taş gibi yeni çıkan o sallama 125 liklere taş çıkartıyor.Hyousung 5 sene dayanırsa ne mutlu :D

Nedemişler "HONDA HAYAT ONDA"

• senin motoruna nasıl baktığınla alakalı o . motorun teknik bakımından anlamıyosan yanlış kullanıyosan , hatta motosikleti modfy edicem diye garip aksiyonlar yapanlarda var . altındaki ne olursa olsun sorun yaşarsın .
    marka ve parca kalitesi tabiki honda ama yıl olarak şu an yeni motoru yok, 12 senelik motorları var . secim sizin
    hem hyosunguda itin g... sokmaya gerek yok kötü mal yapsalardı mu fiyata kimse almazdı . meraketme .

http://www.sahibinden.com/motosiklet-honda-cmx-250-rebel/ikinci-el?a266=62038&a269_max=2013&a269_min=1950

• Hocam hondanın cruiser/chopperını almam açıkçası 2000 model motora para vermek istemiyorum :) Cbr 250R veya Gv250 en mantıklı seçimler gibi duruyor. he olsaydı bi 15binim shadow olabilirdi :)
  • arkadaşlar 16 ASU 05 plakalı motorum satılıktır. motor istanbulda ilgilnennlere duyurulur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-16-asu-05-plakali-memurdan-tertemiz-144660142/detay/
  • Bu ikisi arasında kaldıysa bence Suzuki İnazuma al geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.