Şimdi Ara

Honda bayilerinde civicden başka araç yok. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk tüketicisinin tüketim alışkanlıkları değişmedikçe Honda'nın satış politikası da değişmeyecek.
    Ortaya bir sorunsuz efsanesi atılıyor. Civic sedan peynir ekmek gibi satıyor. O zaman diğer modelleri getirmenin ne anlamı var ki! Bu tüketici profiline her türlü satıyorum dedikten sonra ne farklı modele, ne de uygun fiyatlı araca gereksinim olur ki!
  • Sorunsuzlukla anılmak markalar için tarihe karışmak üzere! Çünkü her üretici önce sorunsuz olmak zorunda.

Yani tüketici hem sorunsuzluk istiyor hem de başka şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

@senersongur

quote:

Accord 2.0 Benzinli olanı 60.000 TL'den satacağına 90.000 TL'den kaktırılmaya çalışıldı.

Hocam valla bu sefer biraz fazla uçtun

Diğer kalemleri geçtim; sadece ÖTV'si %80 olan bir aracı 60'a satmayı bana izah eder misin?

Kalem kalem. Merakla bekliyorum...

Cevap veremez, bosuna bekleme..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

@senersongur

quote:

Accord 2.0 Benzinli olanı 60.000 TL'den satacağına 90.000 TL'den kaktırılmaya çalışıldı.

Diğer kalemleri geçtim; sadece ÖTV'si %80 olan bir aracı 60'a satmayı bana izah eder misin?

60 bence de olmaz ama 2-3 ay önceye kadar 2.0 dizel cruze satılıyoru 50 bin tlnin altında.

Aynen.

2.0 araç Accord olarak 60.000 TL'den satılır istense. Hesabı kitabı belli. Fırsatçıysan satmazsın o ayrı.

Cruze C sınıfı ve karlı olarak satıldı 2.0 47.000'e. Accord D sınıfı 13000 TL üstünden rahatça satılırdı. Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Bugün bir arkadaş ile bir kaç bayi ve galeri gezdik. Mutluhan maltepe ve ayışığı altunizade de civic haricinde başka model arAç yoktu. Çok garip geldi.
    Honda ne yapmaya çalışıyor? Marta kadar crv yok vs dendi.

Abi JAZZ bu sene zaten hiç gelmedi

Accord satılmadı satışı durdu

CRV 1.6 dizel ne alemde bilmiyorum

Civic hb tutmadı zaten

Bir civic sedan var zaten satışların çoğu bu araç

Jazz 3-4 aydır yok , onun dışında tek tük geliyordu. Muhtemelen jazz'ın üretimiyle ilgili farklı bi strateji belirlendi , böyle bi haber vardı. Yeni kasa ile satışları tekrar başlayacak 1-2 ay içinde gelir gibi.

Accord satışları ötv ile bitmişti zaten. Yeni kasa gelene kadar accord'u da satıştan çektiler.

Crv dizel ile stoklarını satıyor ama üst düzey satış rakamları geleceğini zannetmiyorum.

Civic hb yine stokları kadar satıyor , fazla araç çekemiyorlar.

Civic sedans atışları son aylarda düştü , honda satışlarıda otomatik olarak düşüşe geçmiş gibi gözüküyor.

Dizel crv , yeni jazz ve makyajlı civic sedan satışları epeyce toparlar. Yalnız jazz'ın geliş fiyatı'nın 50.000 tl'den başayabilme ihtimali beni korkutuyor. ( bu benim fikrim ama olma ihtimali yüksek )

• quote:

quote:

Bugün bir arkadaş ile bir kaç bayi ve galeri gezdik. Mutluhan maltepe ve ayışığı altunizade de civic haricinde başka model arAç yoktu. Çok garip geldi.

Civic hb tutmadı zaten

Civic hb için ülkemize tahsis edilen tüm kontenjan çatır çatır satılmakta Cihancım.

Fiyatının yüksek olmasının bir gerekçesi de zaten ayrılan araç sayısının düşük olmasıydı.

Fiyatı savunmuyorum ama durum bu.

CRV ye de sıra yazıyorlar bildiğim kadarıyla.

Accord 2.0 benzinli motoruyla D.C.D.O. vergisi yüzünden çok az satılır olmuştu.

Ve tıpkı 2014 Jazz gibi yeni kasası ile yeni düşük hacimli turbo benzinli motorla satılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

gebzede aynı durumda

Gebzede Honda bayisi var mı?

gebze' de Honda' nın fabrıkası bile var
  • Oguzcum bu kadar Honda bayisi gezmen hayra alamet degil. Hadi hayırlısı bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model jazz hic gelmedi diye biliyorum honda park satis muduru bizzat soyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

gebzede aynı durumda

Gebzede Honda bayisi var mı?

gebze' de Honda' nın fabrıkası bile var

Cok iyi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Oguzcum bu kadar Honda bayisi gezmen hayra alamet degil. Hadi hayırlısı bakalım.

Oguz abi ile bizim icimizde bir honda sevgisi var abi ama atmosferik sevmiyoruz

Turbo dizel otomatik bekliyoruz

• quote:

quote:

Oguzcum bu kadar Honda bayisi gezmen hayra alamet degil. Hadi hayırlısı bakalım.

Sen vagdan ayrilamazsin hatta Oğuz'da ayrilamaz.

• quote:

2013 model jazz hic gelmedi diye biliyorum honda park satis muduru bizzat soyledi

Bunu sana önce BEN söylemiştim zaten Cihancım.
  • quote:

Cihan çantada keklik hazır bekliyor ama Oğuz Seat alalı beri Japon düşmanı kesildiğinden ben pek ihtimal vermiyorum Şirvancım.

Hatta Leon'u satıp Corolla aldın diye yakında seninle de selamı sabahı keserse şaşırma bak.

Ya da yoksa Cihan yine ve her zamanki gibi Hondaya yeşil ışık yakıp gidip Vag mı alır dersin?
  • quote:

quote:

quote:

Sen vagdan ayrilamazsin hatta Oğuz'da ayrilamaz.

Demekki memnunuz

• Cihanla oğuz Honda alsın bende gidip jetta alırım abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bu Caponları anlamak mümkün değil!

Yıllardır Türkiye pazarına çeşitli bahanelerle dizel araç getirmediler. (Honda en son getirenlerden)

BRC'li yani tüplü Hondalar da yeterli ilgiyi görmedi.

Dizel geldi. O da dünyanın parası.

Donanım fakiri Civic dizel yaklaşık 63 BİN TL. (Manuel)

Honda CRV dizel 80 BİN TL. (Manuel diye hatırlıyorum)

Sizin gibi bir insana (en azından yaşınızın benden büyük olması lazım -gerçi akıl yaşta değil başta ama büyüklerime saygım sonsuz-) tüm bir milleti genelleyip "capon" demek gerçekten yakışmıyor. Marka fanatikliğini bir yana bırakıp bizden hertürlü teknolojide ve benzeri alanlarda önde olan bir ırka saygı duyulması gerekirken böyle hitap edilmesi gerçekten çok çirkin. Umarım hatanızın farkına varır ve düzeltirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

.....

Accord 2.0 benzinli motoruyla D.C.D.O. vergisi yüzünden çok az satılır olmuştu.

Ve tıpkı 2014 Jazz gibi yeni kasası ile yeni düşük hacimli turbo benzinli motorla satılacak.

bomba yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 2 Aralık 2013; 2:04:28 >
  • quote:

quote:

Civic hb tutmadı zaten

Accord satılmadıgı ıcın satısı durmadı sacmalamayın lutfen suankı accord uretılmıyor ıngılterede yanı fabrıkasının oldugu ulkede bıle accord satılmıyor yenısı jpn da cıktı avrupada satısı baslamadı daha sızın satmıyor dedıgınız accord superb gibi passat sasesine 3 cm ekletilip uzatılmış aracından daha cok var pıyasada 2lt olmasına ragmen

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

@senersongur

quote:

60 bence de olmaz ama 2-3 ay önceye kadar 2.0 dizel cruze satılıyoru 50 bin tlnin altında.

Aynen.

2.0 araç Accord olarak 60.000 TL'den satılır istense. Hesabı kitabı belli. Fırsatçıysan satmazsın o ayrı.

Cruze C sınıfı ve karlı olarak satıldı 2.0 47.000'e. Accord D sınıfı 13000 TL üstünden rahatça satılırdı. Bu kadar basit.

Hocam Allaasen hatrım için yap bana şu hesabı.

Accord'un vergi hariç fiyatını çıkarır mısın bize, 60.000'den satılan haliyle.

Zaten konu açacaktım bu durumla ilgili, yardımcı olursun.

Lütfen hocam, bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.