Şimdi Ara

Honda bayilerinde civicden başka araç yok. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onurcandmt

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

.....

Accord 2.0 benzinli motoruyla D.C.D.O. vergisi yüzünden çok az satılır olmuştu.

Ve tıpkı 2014 Jazz gibi yeni kasası ile yeni düşük hacimli turbo benzinli motorla satılacak.

bomba yorum

1.5 135 hp 170 NM lik motorla gelecegi soyleniyor hatta. 1.5 Di-tec 100 hplik yeni motorda olcak.

Accord u seneye yenilenerek ve daha verimli motorlarla gelirse ciddi olarak düşünürüm ancak 1.5 motorun 135Hp/170Nm lik çıkışları o kasa için çok da tatminkar görünmüyor, benim duyumlarım 1.5 turbo benzinli 150Hp olacak ama torku belirsiz, olursa da muhtemelen >200Nm olur diye umuyorum..

• Honda gibi markanın sadece tasarım faciası yeni kasa cıvıc satması inanılmaz gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda da yeni turbolu motor akımına dur diyemedi bence.büyük ihtimal yeni araçlarını turbo motorlu modellerle destekleyecekler diye düşünüyorum..civic in iç tasarımınıda biraz daha düz hatlarala yaparlarsa çok daha hoş olur diyorum
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Bu verdigim ornekler Yeni gelecek Jazz icin motorlar. Civic ve Accord u bilmiyorum ama Jazz 1.5 135 hp ile uca uca gider.
  • Yeni HONDA 1.6 dizel crvye 90.000 tl demiyorlarmı :D
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    arızasız değiller ama öyle varsaysak bile arızasızlık yetmiyor.

daha verimli daha performanslı daha konforlu daha kaliteli araçlar üretmeliler.
    motor şanzımanda bmw yi, iç mekanda mersedesi, yenilikçi zihniyetde vw yi örnek almalılar.
    hybird büyük yenilik ama neden gereken reklam, kampanya, vs. yapmıyorlar? hyridleri daha ucuza satıp, ücretsiz bakım kampanyları felan yapılabilir. Yada dizel+elektirik hyrid neden yapmadılar... olayın japoncu almancılıkla ilgisi yok. Almanlarında eksikleri var japonlarında.
    vw nin acımı sıkılıyordu. mpi motolara 6 ileri At lere devam edebilirdi. Neyse japanlarda sonuçta eksiklerini gördü ve aynı yollardan geçecek. Ozaman diyebiliriz işte, hem iyi araç hem sorunsuz... Şuan bence kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Neden garip geliyor?

Diğer firmalar gibi sıra vermeye başladılar işte.

Sıra veren markaların bayileri yine de dolu dolu.

Honda bayilerinin çoğu bakkal dükkanı gibi "baya" bir havaya sahip.

İzmir bayisi bir tık farklı olabilir ama genelinde terk edilmiş bir hava var bu bir gerçek.

Cem Honda'ya bakıyorum, Honda Marmara'ya bakıyorum içlerinde Honda'nın eksik modeli yok. Accord bile var Marmara Honda'da satıştan çekildiği halde. Bir tek CR-Z yok. (İlk çıktığında o da vardı)

Bence insanlar yanlış Honda Plazalarını seçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

arızasız değiller ama öyle varsaysak bile arızasızlık yetmiyor.

daha verimli daha performanslı daha konforlu daha kaliteli araçlar üretmeliler.
    motor şanzımanda bmw yi, iç mekanda mersedesi, yenilikçi zihniyetde vw yi örnek almalılar.
    hybird büyük yenilik ama neden gereken reklam, kampanya, vs. yapmıyorlar? hyridleri daha ucuza satıp, ücretsiz bakım kampanyları felan yapılabilir. Yada dizel+elektirik hyrid neden yapmadılar... olayın japoncu almancılıkla ilgisi yok. Almanlarında eksikleri var japonlarında.
    vw nin acımı sıkılıyordu. mpi motolara 6 ileri At lere devam edebilirdi. Neyse japanlarda sonuçta eksiklerini gördü ve aynı yollardan geçecek. Ozaman diyebiliriz işte, hem iyi araç hem sorunsuz... Şuan bence kötü.

Spor Hibrit'i adamlar 45'e bırakıyor hocam daha ne yapsınlar.

Yeni motor ve şanzıman seçenekleri de inşallah 2 sene içinde gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 2 Aralık 2013; 20:24:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Bu verdigim ornekler Yeni gelecek Jazz icin motorlar. Civic ve Accord u bilmiyorum ama Jazz 1.5 135 hp ile uca uca gider.

Kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.