Şimdi Ara

HONDA ACCORD (lpg) NASILDIR 2005 MODEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
18.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    41.900 YTL - Peşin (Pazarlık Payı Var)
    Vites Tipi: Düz Vites Yılı: 2005
    Kilometre 46500 Silindir Hacmi: 1998 cm³
    Yakıt Tipi: Benzin Motor gücü: 155 BG (114 KW)
    (Araç Honda Accord 2, 0 Sport Modeli Olup Full Donanımlıdır. Araçta Sunroof, Xenon Far Sis Farı Elektirikli Koltuk Far Yıkama Curise Control, Yağmur Sensörü, Park Sensörü, Triptonik Sport Şanzuman, 6Lı Cd Çalar, Çift Bölgeli Dijital Klima Kısacası Araçta Yok Yoktur. Ayrıca 4 Adet Sıfır Mıchelin Kar Lastiği Araçla Birlikte Verilecektir.)

1-Bu araba ve bu fiyat nasıldır ?
    2-1998 cm3 motor gücü olduğundan 2000 motorun bir alt vergi diliminde mi sayılıyor ? Şu an vergisi nedir 1998 cm3 nin
    3-Bu arabaya sıralı sistem lpg taktırılır mı ? tarktırılsa nasıl olur (çekiş gücü ve ortalama yakıt değeri ne olur )

Cevaplarınız için şimdiden çook teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhand09 -- 26 Ağustos 2007; 23:37:36 >

• o motota lpg günahtir ya,madem kafanda lpg var dizel al o paraya daha mantikli.

anlamiyorum bu mantiklari 40bin ytl ver araba al ama biraz daha az yaksin diye lpg takip motorun hassasiyetini boz

Accord nasildir sorusuna gelince ORTA SINIFIN SPORTMENi
  • niye o da bir araba değil mi? lpg takılamaz mı?
    biz de accord alıyorduk son anda olmadı.şanzumanda sorun varmış.(araç ufak hasarlıydı)
    şimdi yine accord bakıyoruz.olursa lpg takıcaz.olsun 140 bilemedin 130beygire düşsün.ne fark eder.accord accorddur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuF_CTR3

o motota lpg günahtir ya,madem kafanda lpg var dizel al o paraya daha mantikli.

anlamiyorum bu mantiklari 40bin ytl ver araba al ama biraz daha az yaksin diye lpg takip motorun hassasiyetini boz

Dizel accordlar çok pahalı be kardes
  • kardes bende dizel accord demedim zaten

ama ne biliyim ben o araca lpg takmam,takan takar ayri konu
  • quote:

• herkes zengin değildir. isteyen lpg takar isteyen benzinli kullanır isteyen dizel alır.

lpg takılır mı takılır tabi. performans kaybı yaşanmaz sıralıda. çok az düşüş yaşanır. benzinle birim olarak aynı yakar ama lpg daha ucuz oldugu için paraya vurduğunda daha az yakar gibi görünür. ancak lpg her araçta 1.2 değerinde yakar. yani 1 litre benzin = 1.2lt lpg demektir.

fiyat orta sınır. ama accord alıp lpg takana kadar farklı model almanızı öneririm. 40000 ytl'ye çok güzel dizel veya benzinli araçlar var
    örneğin.
    astra 1.3 dizel 90 hp (düşük gelebilir belki)
    megane 1.5 dizel 100 hp
    focus 1.6 dizel 115 hp.
    citroen 1.6 dizel
    corolla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 MODEL PEUGEOT 3008
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • don juan haklısın,söylediğin araçlar alınabilir fakat accord diğerlerinin aksine d sınıfı bir araç.
  • al kardeş accord u tak lpg yi istediğin kadar dolaş sıralı sistemde performans kaybı çok az ve hiç pişman olmazsın ben çok memnunum
  • Kardeşim sen bu sözlere kafanı takma , yok takılır mı felan , amcam 2003 model 2.4 accorduna taktırdı.Tek pişmanlığı niye bu sistemi daha önce taktırmadığı
  • evet haklısınız benimde tek pişmanlığım neden daha önce lpg taktırmamışlığım oldu resmen benzinden bi farkı yok ve bedavaya dolaşıyorum gibi birşey kesinlikle öneririm
    quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Kardeşim sen bu sözlere kafanı takma , yok takılır mı felan , amcam 2003 model 2.4 accorduna taktırdı.Tek pişmanlığı niye bu sistemi daha önce taktırmadığı
  • Accord cok guzel bir araçtır bnce accord ve alfa 159 bu sınıfın en yakısıklı arabaları sorun cıkarmaz memnun kalırsın .. hatta gıttıkce hayranlıgın artar
  • Hayalimdeki arabalaradan biridir ACCORD
  • araç 2000 cc nin vergi dilimde 1998 olması önemli değil. 1801 den 2000 e kdr aynı.
  • Accord'un 2008' de kasa değiştireceği söyleniyor onuda göz önünde bulundurun bende kısmetse salı ya da çarşamba alıyorum Accord'u :) Arabanın tipi çok güzel zaten evet o fiyatlara dizel araç alınabiliyor ama D sınıf ve sayılan araçlardan çok daha güzel görünümlü bir araç alıyorsunuz
  • aynen katılıyorum
    quote:

• evet arkadaşlar bende accort 2400 almayı kafama koydum ıyıce 2003 model 45000km de buldum bırtane 35000ytl bayagı kafama yattı ama bu aracın yenısı gelmıyor ve bu aracla ılgılı teknık degerlerı bulamadım ınternette torku kac 0/100 hızlanma ve fabrıka tuketım degerlerı hıcbırını bulamadım eger bunları bılen arkadaşlar var ıse yardımcı olur ıse sevınırım.
    tabı bende lpg taktırmaktan yanayım fakat taktıranıda gorup fıkırlerını almak ısterım bu atracta nekadar ekonomık olur bılmek lazım zıra tuketım degerlerınıde bılmedıgım ıcın orantı bıle kuramıyarum .
    yardımcı olursanız sevınırım saygılar .
  • anlayamazsın zaten mantıgını bilmedigin için...
    sıralıların motorun hassasiyetini bozdugu falan yok bilip bilmeden sallamayın
    sıralı mantıgını önce bir araştırın ondan sonra konusun
    o arabaya bal gibide olur alınırmı alınır
    quote:

• Valla bende accord'u alınca LPG taktırmayı düşünüyorum yalan olmasın 100 ytl vereceğinize 55-60 ytl veriyosunuz mesela az değil arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erggg

evet arkadaşlar bende accort 2400 almayı kafama koydum ıyıce 2003 model 45000km de buldum bırtane 35000ytl bayagı kafama yattı ama bu aracın yenısı gelmıyor ve bu aracla ılgılı teknık degerlerı bulamadım ınternette torku kac 0/100 hızlanma ve fabrıka tuketım degerlerı hıcbırını bulamadım eger bunları bılen arkadaşlar var ıse yardımcı olur ıse sevınırım.
    tabı bende lpg taktırmaktan yanayım fakat taktıranıda gorup fıkırlerını almak ısterım bu atracta nekadar ekonomık olur bılmek lazım zıra tuketım degerlerınıde bılmedıgım ıcın orantı bıle kuramıyarum .
    yardımcı olursanız sevınırım saygılar .

Şehiriçi 240bin yakıyor 2.4 motor geçende hesaplamıştık.

Benzinli accord şehiriçi 13lt yakar. Lpg ile 15lt yapar.

Şehirindeki lpg fiyatıyla çarp ne kadar yakacagına bak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.