Bildirim
Honda Accord K20 Swap Test Sürüşü

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güzel,samimi bir video olmuş.Araç hakkında düşüncelerim çok olumlu değil o yüzden burada açıklamayacağım ama video güzel
Bu arada Megane yada Talisman inceleyecek misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Temmuz 2017; 23:12:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Megan RS çekimi var ay sonu var gibi gözüküyor :) araç sahibi vazgeçmese :) talisman ise çevremde hiç yok ama ilerleyen zamanda gelebilir
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
Megan RS çekimi var ay sonu var gibi gözüküyor :) araç sahibi vazgeçmese :) talisman ise çevremde hiç yok ama ilerleyen zamanda gelebilir
Vayy süpersiniz !
Videolarınızı herkese tavsiye edeceğim.
Çok teşekkür ederim , yazarken virgül atmayı unutmuşum :) anlaşılmış ama yinede
Cevat eline sağlık yine keyifle izledim
Cevat yine 10 numara makina 10 numara adamlar, devamini bekliyoruz..
Yine mükemmel video, güzel bir proje ve bilgili araç sahibi. Valentino Rossi tişörtü de güzel ayrıntı
Ancak benim sormak istediğim birkaç şey var. Bu tarz motor swapladıktan sonra şanzıman ile vs uyum gerektiren durumlar oluyor mu? Yani atıyorum Mitsubishi bir araca da K20 swaplamak mümkün mü şanzımanı sabit tutarak?
Bunun dışında da kronik sorunlar dışında problemler çıkıyor mu? Masrafı ne şekilde oluyor?
Bu araçta swaplanan motor faturalı mı? Kara düzen yapmak ne kadar baş ağrıtır
quote:
Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie
Yine mükemmel video, güzel bir proje ve bilgili araç sahibi. Valentino Rossi tişörtü de güzel ayrıntı
Ancak benim sormak istediğim birkaç şey var. Bu tarz motor swapladıktan sonra şanzıman ile vs uyum gerektiren durumlar oluyor mu? Yani atıyorum Mitsubishi bir araca da K20 swaplamak mümkün mü şanzımanı sabit tutarak?
Bunun dışında da kronik sorunlar dışında problemler çıkıyor mu? Masrafı ne şekilde oluyor?
Teşekkür ederim , Mitsubishi bir araca K20 takmak mantıksal olarak olur ama , masrafı çok olur komple motor ile şanzıman değişmesi gerekir , Motor K20 şanzıman Mitsubishi uymaz :)
Motor Accorda zaten K20 bloğu ile geliyor , E36 BMWlerde 320, yi kapak değişimi ile 328i yapmaya benziyor biraz :)
Şanzıman sorunu videoda anlatık zaten baya kronik bir sorun , bahsedilen işlem ile halediliyor ama.
Masraf konusunda , kullanılan parçaya , ustaya ve değişir nett fiyat söylemek saçma olur
-
Cok tesekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
quote:
Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie
Teşekkür ederim , Mitsubishi bir araca K20 takmak mantıksal olarak olur ama , masrafı çok olur komple motor ile şanzıman değişmesi gerekir , Motor K20 şanzıman Mitsubishi uymaz :)
Motor Accorda zaten K20 bloğu ile geliyor , E36 BMWlerde 320, yi kapak değişimi ile 328i yapmaya benziyor biraz :)
Şanzıman sorunu videoda anlatık zaten baya kronik bir sorun , bahsedilen işlem ile halediliyor ama.
Masraf konusunda , kullanılan parçaya , ustaya ve değişir nett fiyat söylemek saçma olur
Çok teşekkürler cevaplar için. Videodaki kronik problemler dışında sormuştum ama anlaşılan yokmuş. Tekrar teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: x3x
Cevat yine 10 numara makina 10 numara adamlar, devamini bekliyoruz..
Sırada e21 var :) yarın yayında olur büyük ihtimal
Aracımız her zamanki gibi stok değil
quote:
Orijinalden alıntı: Prometheusx
Aracımız her zamanki gibi stok değil
Hahahahha :) en çok sevilen söz -
En sevilen araba en sevilen kanal
quote:
Orijinalden alıntı: NME10
En sevilen araba en sevilen kanal
Teşekkür ederim :) -
Öncelikle videolarınız efsane başarılarınızın devamını dilerim yakın zamanda hiç ticari araç incelemeyi düşünüyor musunuz?
Cok tesekkür ederim :) su an planda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X