Şimdi Ara

Honda Accord K20 Swap Test Sürüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba , arkadaşım Serhat ile Accord'u inceledik , umarım hoşunuza gider

Proje ve araç hakkında görüşleriniz nelerdir ?

Teşekkür ederim

• Güzel,samimi bir video olmuş.Araç hakkında düşüncelerim çok olumlu değil o yüzden burada açıklamayacağım ama video güzel
    Bu arada Megane yada Talisman inceleyecek misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Temmuz 2017; 23:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Megan RS çekimi var ay sonu var gibi gözüküyor :) araç sahibi vazgeçmese :) talisman ise çevremde hiç yok ama ilerleyen zamanda gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Megan RS çekimi var ay sonu var gibi gözüküyor :) araç sahibi vazgeçmese :) talisman ise çevremde hiç yok ama ilerleyen zamanda gelebilir

Vayy süpersiniz !

Videolarınızı herkese tavsiye edeceğim.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim , yazarken virgül atmayı unutmuşum :) anlaşılmış ama yinede

• Cevat eline sağlık yine keyifle izledim

• Cevat yine 10 numara makina 10 numara adamlar, devamini bekliyoruz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine mükemmel video, güzel bir proje ve bilgili araç sahibi. Valentino Rossi tişörtü de güzel ayrıntı

Ancak benim sormak istediğim birkaç şey var. Bu tarz motor swapladıktan sonra şanzıman ile vs uyum gerektiren durumlar oluyor mu? Yani atıyorum Mitsubishi bir araca da K20 swaplamak mümkün mü şanzımanı sabit tutarak?

Bunun dışında da kronik sorunlar dışında problemler çıkıyor mu? Masrafı ne şekilde oluyor?

Bu araçta swaplanan motor faturalı mı? Kara düzen yapmak ne kadar baş ağrıtır

• quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

Yine mükemmel video, güzel bir proje ve bilgili araç sahibi. Valentino Rossi tişörtü de güzel ayrıntı

Ancak benim sormak istediğim birkaç şey var. Bu tarz motor swapladıktan sonra şanzıman ile vs uyum gerektiren durumlar oluyor mu? Yani atıyorum Mitsubishi bir araca da K20 swaplamak mümkün mü şanzımanı sabit tutarak?

Bunun dışında da kronik sorunlar dışında problemler çıkıyor mu? Masrafı ne şekilde oluyor?

Teşekkür ederim , Mitsubishi bir araca K20 takmak mantıksal olarak olur ama , masrafı çok olur komple motor ile şanzıman değişmesi gerekir , Motor K20 şanzıman Mitsubishi uymaz :)

Motor Accorda zaten K20 bloğu ile geliyor , E36 BMWlerde 320, yi kapak değişimi ile 328i yapmaya benziyor biraz :)

Şanzıman sorunu videoda anlatık zaten baya kronik bir sorun , bahsedilen işlem ile halediliyor ama.

Masraf konusunda , kullanılan parçaya , ustaya ve değişir nett fiyat söylemek saçma olur

• x3x kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

Yine mükemmel video, güzel bir proje ve bilgili araç sahibi. Valentino Rossi tişörtü de güzel ayrıntı

Teşekkür ederim , Mitsubishi bir araca K20 takmak mantıksal olarak olur ama , masrafı çok olur komple motor ile şanzıman değişmesi gerekir , Motor K20 şanzıman Mitsubishi uymaz :)

Motor Accorda zaten K20 bloğu ile geliyor , E36 BMWlerde 320, yi kapak değişimi ile 328i yapmaya benziyor biraz :)

Şanzıman sorunu videoda anlatık zaten baya kronik bir sorun , bahsedilen işlem ile halediliyor ama.

Masraf konusunda , kullanılan parçaya , ustaya ve değişir nett fiyat söylemek saçma olur

Çok teşekkürler cevaplar için. Videodaki kronik problemler dışında sormuştum ama anlaşılan yokmuş. Tekrar teşekkürler :)

• akdenizatakan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Cevat yine 10 numara makina 10 numara adamlar, devamini bekliyoruz..

Sırada e21 var :) yarın yayında olur büyük ihtimal

• Aracımız her zamanki gibi stok değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheusx

Aracımız her zamanki gibi stok değil

Hahahahha :) en çok sevilen söz
  • En sevilen araba en sevilen kanal

• quote:

Orijinalden alıntı: NME10

En sevilen araba en sevilen kanal

Teşekkür ederim :)
  • Öncelikle videolarınız efsane başarılarınızın devamını dilerim yakın zamanda hiç ticari araç incelemeyi düşünüyor musunuz?

• mustafareyiz M kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkür ederim :) su an planda yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.