Şimdi Ara

Honda Accord 2009 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
13.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 modelini satalı 20 gün ancak oldu.Mercedeste bulabileceğin konforu bana göre bulabileceğin bir araç.Nerden biliyorsun dersen şu andaki aracım e 250 cgi amg.Şehir içinde 11 & 12 lt yakar.Ayağının ayarına bağlı olarak.Motor ve yürüyen aksam asla üzmez.Gelelim zurnanın zırt dediği yere ; satıyorum dediğin zaman sürünürsün.Ben 62.000 tl ye aldığım aracı 48.000 kmde 3 parçasında boya olduğu için 50.000 tl ye sattım.Birde üzerine 2250 tlye flyaudionun multimedyasını taktırmıştım.Yoksa binecem diyorsan gerçekten çok iyi araçtır...Hakkında hayırlı olanı dilerim...

• Bu forumda arastirdim derken sadece bikac baslikta buldum hakkinda yazilanlari demek istedim. Mesela honda accord klubü basliginda hep eski kasadan bahsediliyo. Yeni kasadan bahsedilmiyodu. Zaten gundemde tartisilan arabalar neler biliyosunuz.
    Benim amacim zaten herkesin aldigi arabayi almak degil. Biraz farkli kaliteli arabaya biniyim diyorum. Yoksa zaten ben de biliyorum o paraya dizel jetta alabilecegimi.

Ben de iste o konforu yasamak istiyorum biraz da. Evladiyelik araba almiyorum sonucta. Hangi arabayi alirsam aliyim 2-3 sene sonra saticam. Maksat bu konforu min. Zararla atlatmak. Keske arabanizi soyle 2-3 ay sonra satsaydiniz da ben alsaydim. Tam da benim aradigim iste 50.000km civari 50.000 tl ye. Neyse nasilsa zor satildigindan alirken pazarlik gücüm fazla olur. Satarken de artik nasilsa ucuza aldik diye 3 e 5 e bakmicaz.

Bu araci neden almayi dusundugumu sorarsaniz da aslinda mantikli bi aciklamasi yok. Tamamen duygusal. Şekli şemali çok hoşuma gidiyor arkadaş napiyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birisi kapak mı istedi..?

4 ay önce Temmuz 2012'de Erzurum Honda Yetkili Servisi Çebi Otomotiv'de yaptırdığım 20bin bakımının faturası tam 303 TL
    Hatta kullanım kitapçığındaki bakım programına göre polen filtresi 20binde değişiyor. Hava filtresi ise 40binde (zorlu koşullarda 20bin) değişiyor. Ben hepsini 10binde değiştiriyorum. Eğer onları da bakım programında önerildiği gibi değiştirseniz 54 lira daha düşer ve 249 liraya gelir.
    Bir önceki yıl da 270 liraya yaptırmıştım, %10 kadar artmış. Bir kaç aya 30bin bakımını İzmir veya Balıkesir'de yaptıracağım, anormal bir fark çıkacağını sanmıyorum.

Honda Accord 2009

Honda Accord 2009

2010 Honda Civic HB 1.8 I-VTEC A/T Siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Birisi kapak mı istedi..?

4 ay önce Temmuz 2012'de Erzurum Honda Yetkili Servisi Çebi Otomotiv'de yaptırdığım 20bin bakımının faturası tam 303 TL
    Hatta kullanım kitapçığındaki bakım programına göre polen filtresi 20binde değişiyor. Hava filtresi ise 40binde (zorlu koşullarda 20bin) değişiyor. Ben hepsini 10binde değiştiriyorum. Eğer onları da bakım programında önerildiği gibi değiştirseniz 54 lira daha düşer ve 249 liraya gelir.
    Bir önceki yıl da 270 liraya yaptırmıştım, %10 kadar artmış. Bir kaç aya 30bin bakımını İzmir veya Balıkesir'de yaptıracağım, anormal bir fark çıkacağını sanmıyorum.

Honda Accord 2009

Honda Accord 2009

izmir terrakkiye yaptır servisi ben balıkesirde olmama rağmen izmir terrakkiye yaptırıyorum terrakki ben bildim bileli honda satıcısıdır çok uzmanlar servis bakımından fiyatlarıda iyi

Renault Kangoo 1.5 DCI

• Bu iyi bi haber benim için. Sürekli arıza çıkaran bi araç olmadığından normal honda bakımlarının bu seviyelerde olması sevindirici. Bilgilendirme için teşekkürler nrglife.
    Umarım Ankaradaki servisler de böyledir. (gerçi pek fark olacağını sanmıyorum ama olsun)
  • Merhaba ,arkadaşım ben 2011 modelini kullanıyorum .yaklaşık 2 yıl oldu ,accord bu seğmentte alınıp sorunsuz binilebilecek çok keyifli bir araba yakıtındanda hiç korkma ,gayet düşük ,normal kullanımda test verilerini aynen yakalarsın %50 otoban 120-140km hızda %50 şehir içi trafiğin müsada ettiği şekilde kullanım sonuçu 7,5 -8,0 litre civarında tüketim yapıyor.otobanda 100 km hızı geçmeden 47 km yolculukta 5,2 lt değere kadar tüketimi indirdim bu güne kadar hiç arıza yapmadı ,yol tutuşu mükemmel,konfor ve donanım yeterli tasarımı hala dönüp baktırıyor.tek kusuru sert lakalarda alt takım biraz sesli çalışıyor bunun dışında 10 numara araç inşallah bu bilğiler karar vermene faydalı olur iyi günler

Honda Accord 2009

• quote:

Orijinalden alıntı: muratürk

Merhaba ,arkadaşım ben 2011 modelini kullanıyorum .yaklaşık 2 yıl oldu ,accord bu seğmentte alınıp sorunsuz binilebilecek çok keyifli bir araba yakıtındanda hiç korkma ,gayet düşük ,normal kullanımda test verilerini aynen yakalarsın %50 otoban 120-140km hızda %50 şehir içi trafiğin müsada ettiği şekilde kullanım sonuçu 7,5 -8,0 litre civarında tüketim yapıyor.otobanda 100 km hızı geçmeden 47 km yolculukta 5,2 lt değere kadar tüketimi indirdim bu güne kadar hiç arıza yapmadı ,yol tutuşu mükemmel,konfor ve donanım yeterli tasarımı hala dönüp baktırıyor.tek kusuru sert lakalarda alt takım biraz sesli çalışıyor bunun dışında 10 numara araç inşallah bu bilğiler karar vermene faydalı olur iyi günler

verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkürler. Demekki öyle 14-15 lt civarı yakıtı yokmuş. Sanırım kafamda iyice netleşiyo bu verilen bilgilerden sonra. Yakıtı sorun olursa LPG ile halletmeyi düşünüyorum zaten ama bakalım inşallah gerek kalmaz. Çok çekici bi araç aslında heyecanlandırıyo beni ama ikinci elde ne kadar ucuza da alsam satılması sıkıntılı biraz sanırım. Sahibinden de 2 aydır bakıyorum aynı arabalar sürekli duruyo, ilan tarihi güncelleniyo sadece o kadar. Yoksa diğer konularda büyük keyif alacağımdan eminim araçtan :)

• biz yıllarca 2.4 accord kullandık o 7.5 -8 litre yazanlar istanbulda kullansınlar bu ortalama ile forumdan çıkarım 2.0 accord un ş.iç tüketimi 10 litrenin altına düşmez eğer ş.içi trafiği olan bir yerde yaşıyorsanız! ayrıca accord alıpta uzun yolda 100 km hızla gitceğinizi düşünmüyorum vtec malum bizim aracın ortalaması 12 falandı biz izmirde yaşıyoruz bence tüketim hakkında daha fazla araştırma yapın derim
    baska bı eksı tarafı yazın tum klıma havalandırmaları kapalıyken asagıdan motor sıcaklıgını azda olsa hıssttırıyodu.bu sorun ıcın servıse gıttıgımde hıc bısey yapamadılar.
    ve performans 2.0 benzınlı bı aracdan artık gunumuzde ınsanlar cok sey beklıolar halıyle.ancak honda bunu pek vermıo.ama oyle kuheylanda degıl tabı gene de tatmın etmesede okadarda degıl dıyosun.
    gelelım artılarına.
    bence cok konforlu bı arac ve uzun yolda ınsanı hıc yormuyo.2 defa antalya yaptım ve normal sartlarda sadece 300-400 km yol yapabılen bırısıyım ancak bu aracla ıst-antalya yolunu tekbasıma aldım ve surus sonrası hıc bı yorulma yok.
    motor sesı harıka kendıne ozgu bı motor sesı vardır.
    full olması guzel tabı hersey var ozellıklerıı bılıyosunuzdur zaten.
    perıyodık bakımları cok para degıl ben genelde 350-400 oderdım.
    ben cok sewerdm aracımı satmak ısdemem ıse artık 3 sene olmus ve degısık bı araca bınmek ısdememdır.
    ancak sunu soylıım passat cc volvo s60 eskı kasa bmv 3.16 c serısı gıbı araclardan bence daha tatmın edıcı belkı sınıfları degıl ama,fıat aralıgında oldukları ıcın ornekleme yaptım.ben aracımı 53 bıne satmısdım ayrıca ekran bıle vardı ve cok temız bı aracdı ve beyazdı.alıcaksan beyazını al.hayırlı olsun gonul rahatlıgıyla alabılırsın vok guzel bı aracdır sormak ısdedıgın bısey olursa sor cewaplıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

2009 model honda accort sıfır almısdım 3 sene kullandıkdan sonra 3 ay once sattım.eksılerını ve artılarını ve onerımı yazıyım.
    eksıler:ewet yakıt tuketımı ancak normal kullanımda kı benım oyleydı 100 km sadece 9.2 gıbı yakıyodu.
    baska bı eksı tarafı yazın tum klıma havalandırmaları kapalıyken asagıdan motor sıcaklıgını azda olsa hıssttırıyodu.bu sorun ıcın servıse gıttıgımde hıc bısey yapamadılar.
    ve performans 2.0 benzınlı bı aracdan artık gunumuzde ınsanlar cok sey beklıolar halıyle.ancak honda bunu pek vermıo.ama oyle kuheylanda degıl tabı gene de tatmın etmesede okadarda degıl dıyosun.
    gelelım artılarına.
    bence cok konforlu bı arac ve uzun yolda ınsanı hıc yormuyo.2 defa antalya yaptım ve normal sartlarda sadece 300-400 km yol yapabılen bırısıyım ancak bu aracla ıst-antalya yolunu tekbasıma aldım ve surus sonrası hıc bı yorulma yok.
    motor sesı harıka kendıne ozgu bı motor sesı vardır.
    full olması guzel tabı hersey var ozellıklerıı bılıyosunuzdur zaten.
    perıyodık bakımları cok para degıl ben genelde 350-400 oderdım.
    ben cok sewerdm aracımı satmak ısdemem ıse artık 3 sene olmus ve degısık bı araca bınmek ısdememdır.
    ancak sunu soylıım passat cc volvo s60 eskı kasa bmv 3.16 c serısı gıbı araclardan bence daha tatmın edıcı belkı sınıfları degıl ama,fıat aralıgında oldukları ıcın ornekleme yaptım.ben aracımı 53 bıne satmısdım ayrıca ekran bıle vardı ve cok temız bı aracdı ve beyazdı.alıcaksan beyazını al.hayırlı olsun gonul rahatlıgıyla alabılırsın vok guzel bı aracdır sormak ısdedıgın bısey olursa sor cewaplıyım...

Benim öyle performanstan falan çok bi beklentim yok, benim aradığım konfor, görünüş, prestij. Çok fazla km yapmıcak zaten araç.
    Size sormak istediğim aracı kaç bin km de sattınız? Boya vuruk vs var mıydı? Ve ne kadar zamanda sattınız onu merak ediyorum. Kullanıcıya mı galeriye mi falan ayrıntı verirseniz bu konuda sevinirim.
    Bi de fikrinizi almak istiyorum. Diyelim 50.000TL ye 50.000-80.000 km deki araç, üzerinde 20-30bin km yapıldığında 2 sene sonra ne kadar değer kaybeder? Sizin gerçi bayaa bi değer kaybı olmuştur sıfırında.
    Bu arada galiba siyah alıcam. Beyazlarında nalet olsun içi bej olan yok. İçi bej olsun istiyorum yoksa beyaz rengi daha güzel tabi :)

• aracı bınıcıye sattım 4 parca lokal boya vardı kazası yokdu temız bı aracdı,hersene %5-10 arası kaybın olabılır.valla satıs ıslemı bırazda kısmet ısıdır.ama alan kısı lpg taktırcakdı.eger lpg taktırmassan aracı daha erken satarsın.alıcılar kendılerı lpg taksalar bıle genede lpg sız arac tercıhlerı oluyo.bu aralar benzınlı arac satmak zor halıyle.ıyı fıyata alırsan cok zarar etmessın dıye dusunuyorum.

Orijinalden alıntı: muratürk

Merhaba ,arkadaşım ben 2011 modelini kullanıyorum .yaklaşık 2 yıl oldu ,accord bu seğmentte alınıp sorunsuz binilebilecek çok keyifli bir araba yakıtındanda hiç korkma ,gayet düşük ,normal kullanımda test verilerini aynen yakalarsın %50 otoban 120-140km hızda %50 şehir içi trafiğin müsada ettiği şekilde kullanım sonuçu 7,5 -8,0 litre civarında tüketim yapıyor.otobanda 100 km hızı geçmeden 47 km yolculukta 5,2 lt değere kadar tüketimi indirdim bu güne kadar hiç arıza yapmadı ,yol tutuşu mükemmel,konfor ve donanım yeterli tasarımı hala dönüp baktırıyor.tek kusuru sert lakalarda alt takım biraz sesli çalışıyor bunun dışında 10 numara araç inşallah bu bilğiler karar vermene faydalı olur iyi günler

Honda Accord 2009

Otobanda da 100 km yi geçmeyeceksen nerde geçeceksinki?
    Ayrıca CruıseControl açık bu şekilde şehir içi veriler ile kendi yakaladığın değeri kıyaslamak doğrumu sence?

• Yakın zamanda bi tanıdığım insignia aldı. O aracı deneme fırsatım olucak. Tabi sizin dediğiniz gibi Afl flexride sunroof navi falan koyunca aracın fiyatı çok çıkıyo. Benim de 55 den yukarı çıkma imkanım yok (1.4T için bu tabi, 1.6T çok yakıyo haliyle onu eledim.) Bu özelliklerin olduğu bi insignia olsa 50-55 civarına tamam insignia aliyim ama işte boş bi insignia da almak istemiyorum.
    Geçenlerde araba galerilerini gezerken bi çok araç test ettim (tabi sadece galeride. oturdum kalktım baktım kalitesine falan)
    Hundai i30, ix35, Kia Ceed, Kia Sportage, Cruze, Yeni astra, latitute, megane... Fiat'a girmemle çıkmam bir oldu.(Gerçi en ilgili müşteri temsilcileri onlardaydı ama adamlar da şaşırdı giderken)
    Ama İnsignianın içine oturunca işte araba budur dedim. Daha kullanmadan çok hoşuma gitti araç. Sanırım benim için zor bi seçim olucak. Mantıkla duygu arasında gidip geliyorum sürekli. Bakalım hangisi ağır basıcak.
    İlgilenen, fikirlerini söyleyen herkese teşekkürler...

• benim bu yazıda ve resimde anlatmaya çaliştığım ,bu aracın istenirse ekonomik değerlere ulaşılarak kullanılabilecek bir araç olduğu için yapılmış bir denemedir. 2,0 motor için normal kullanımda verdiğim 7,5-8,0 litre tüketimdir ,ayrıca o ekranda gördüğün ,cruise main ışığıdır , cruise control açık değil.

belki accord kadar heybetli değil ama hiç olmazsa vergisi yakıtı çok uygun...

Orijinalden alıntı: Tacox

valla ben olsam avensis e bakardım...

belki accord kadar heybetli değil ama hiç olmazsa vergisi yakıtı çok uygun...

Zaten kendiniz de belirtmişsiniz heybetli olduğunu. Bu araba da zaten o heybeti için tercih ediliyo. Mantık açısından bakınca tabi alınacak bi araç değil. Mantık çerçevesinde bakıldığında avensis in yanında tercih edilecek birçok araç var.
  • Konuyu hortlatayim....eee sonuc ne oldu arkadas, onca okudum yazilanlari, onca fikir beyanı var alındı mı accord??? Benim de aklımı kurcalıyor accord..

• Motor civic typer la ayni altyapiyi kullaniyor hemen hemen. K serisi motorlarin guzelligi meshurdur zaten performans olarak seni uzmez yakit isinide tuple cozersin seni baskada uzebilecek noktasi yok al ve keyifle bin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 15 Temmuz 2014; 2:13:03 >
    İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

Hocam sonuç ne oldu :)) ?

Geçen sene nisan ayında hemen hemen aynı fiyata Audi A4 B8 1.8TFSİ bulunca tercihimi A4'ten yana kullandım. Maalesef yine Accord yar olmadı bana :)

Bu arada askerden yeni geldiğim için mesajları şimdi gördüm..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.