Şimdi Ara

Honda Accord 2.2 i-Cdti yardiimmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model honda accord 2.2 i-Cdti almayi dusunuyorum yakitinin benziliye oranla dusuk oldugunu duydum hatta enistedeki 2009 2.0 benzinli honda accord ile kiyaslarsak baya az. ancak bu aracin internette gorduklerimin cogu 200bin km uzerinde sizce 200bin+ km de bi honda accord alinir mi? alinirsa cok buyuk problemler cikarir mi? butcem max 36.000tl civarinda yardim ederseniz sevinirim. bu arada yakitinin 100km 6.7 litre oldugunu duydum kullanan arkadaslar varsa onlardaki yakit performansi nasildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzin+lpg düşünmez misiniz?
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    acikcasi lpg ye karsi bi antipati besliyorum. yani accord aldiysan lpg de koyma tempra veya sahin dogan degil ki. ayrica da lpg veya motorin cok bisi fark edecegini sanmiyorum. sonucta "mesela" 100tllik mazot ile bi arac 400km yapiyorsa bu miktar lpg ile 300 oluyor diye biliyorum. yani lpgnin fiyati dusuk verimi dusuk motorin fiyati lpgye gore yuksek lpgye gore verimi de fazla

• Umut T. kullanıcısına yanıt
    ek olarak da dedigim gibi enistede 2009 accord benzinli var 100km de 9-10L civarinda yakiyo acikcasi ben bunu karsilayamam karsilasam da kendimi keriz gibi hissederim. yani benzinli araci zaten dusunmuyorum kesinlikle yani. daha oncede diesel kullandim gene diesel istiyorum.

• zekgumus Z kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.