Bildirim
honda 1.6 LS 2004 Model Lacivert
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu arabada boya var -
Ya Dostum Arabayi Ne zaman Gördün resimleride yok piyasada sehirde belli değil anlamadim gitti :D yardimci olurmusun boya derken kazandan dolayimi yoksa cizik kapamak icinmi olan bir sey bu ?? -
yok ya , şaka yapıyım dedim, hani her arabada boya vardır, boyasız araba olmaz; ama sen yinede bir kaç resmini koy buraya ona göre yorum yapalım, hem belki tanıdık çıkar sahibi falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 21 Eylül 2008; 15:40:31 > -
yok dostum araba istanbul kartalda resimleri elimde mevcuz teğil ama dediğim gibi arabada sanruf var 2004 ls modelinin hic birinde sanruf yok bu aradabada bunuda koymuslar ilgimi cekti aslinda araba ama bilmiyorum -
22000-23000 civarı olaması normaldir daha ucuza bulduysan temizini kaçırma derim -
Honda Hrv Hakkinda Fikirlerinizi Alabilirmiyim Acaba ? :S -
quote:
Orjinalden alıntı: By soclose
yok dostum araba istanbul kartalda resimleri elimde mevcuz teğil ama dediğim gibi arabada sanruf var 2004 ls modelinin hic birinde sanruf yok bu aradabada bunuda koymuslar ilgimi cekti aslinda araba ama bilmiyorum
2004 model olduğuna göre fiyatı bence çok ucuz, insan şüpeleniyor ister istemez,, birde şu sunroof olayı, başıma kötü bir olay gelmişti, acemi zamanımda böyle sunrooflu bir araba almıştım, senin dediğin gibi , orijinalinde sunroof olmayan bir araba..sonradan öğrendim , araba takla atmış, tavanda büyük bir delik açılmış, orayı yamamayamamışlar, pratik türk zekası devreye girmiş oraya bir sunroof koymuşlar, ama orijinal olmadığı için su sızdırıyordu, yağmurlu havalarda bir elim direksiyonde diğer elimde havlu, tepeden damlayan suları silerek araba kullanıyordum, gece sıkı bir yağmur yağınca arabanın içine su doluyordu, sabah kalktığımda süngerle o suları temizliyordum...ona göre çok dikkatli olup çok iyi araştırman, sorgulaman lazım
-
LS'de sunroof olmaz. O sonradan takılmıştır. Tavan döşemesinden ve eğer elektrikliyse kumanda düğmesinden belli olur. -
bu türden odönem piyasaya 50adet sürmüşler -
Ben bir bayan kuaförünün sahibiyim sevmediğim bir müsterimin arabasi olduğunu az önce ögrendim ve vaz gectim :) Bukadar Karamsar Ve inatci olunurmu Ben Böyleyim iste Sevmediyim Seyleri Debiyorum...:D Yapjak bir sey yok Sizleride Yorduk Arkadaslar Kusura bakmayin :) -
quote:
Orjinalden alıntı: By soclose
Ben bir bayan kuaförünün sahibiyim sevmediğim bir müsterimin arabasi olduğunu az önce ögrendim ve vaz gectim :) Bukadar Karamsar Ve inatci olunurmu Ben Böyleyim iste Sevmediyim Seyleri Debiyorum...:D Yapjak bir sey yok Sizleride Yorduk Arkadaslar Kusura bakmayin :)
arkdaşım herşeyin hayırlısı olsun.
bu foruma birdaha girermisin bilmiyorum ama birdahakine türkçeyi biraz daha düzgün kullanırsan sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X