Şimdi Ara

Honca 1.6i ES Nasıl Bilinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk arabam olacak aslına bakarsanız sürmeyi dahi beceremem ama bir kere alayım bir daha tam olsun istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-model-guvenlik-paket-bbs-jantli-acil-c-i-v-i-c-80193546/detay

sizce bu araba nasıldır yakıt kullanım geri satış fiyat performansı olarak ne denilebilir. yorumlarınız benim gibi cahil biri için çok önemlidir.

• Aynı fiyata dizel küçük hacimli daha genç bir araç alabilirsiniz.
  • bu arabalar güzel ama alacaksanız oynanmamış zorlanmamış bulmanızı tavsiye ederm yani modifiyesiz stoc bir araç
  • bu fiyata 2005-2006 yaris düşünebilirsiniz, kullanımı çok kolaydır, küçük olduğu için kolay alışırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust_company

bu fiyata 2005-2006 yaris düşünebilirsiniz, kullanımı çok kolaydır, küçük olduğu için kolay alışırsınız.

araba kullanmayı bilmeyen adamın civic i ağzına alması abes.
    Senin alacağın araba uno veya paliodur arkadaşım.
    İşi öğren,sonra adam gibi araba alırsın.
    6 7 bin liradan fazla para vermem bir arabaya senin yerinde olsam.
  • lpg de gayet ekonomiktir. motor sağlam . sorunsuz bir araçtır. 1.4 leri yokuslarda gercekten tıkanıyor fakat bu serisi çok daha iyi. yol sesi alır biraz ama onu da michelin energy saver lastikleri ile halledebiliyorsun..
  • Sorunsuz hızlı iyi araçtır. Reşat altını gibidir modeli aşağı indikçe fiyatı yukarı çıkar neden bende bilmiyorum ama böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki o araç nasıldır fiyat olarak. dediğim gibi sürüş bilmiyorum belki ama sadece deneyim yok ehliyet filan var trafiğe de çıktık:)
    alıp satıp o masrafı yapmayım dedim bir ekre alıp iyi bir şey alayım istedimde
  • iyi arabadır.
    fakat piyasası aşırı şişik.

sonuçta 12-13 yaşında araba bu kadar etmemesi lazım ama..
  • bu arabalar genellikle turşu kıvamındadır....
  • Linkteki aracı tavsiye etmem parasıda çok üstelik yanılmıyorsam 120 beygir 1.6'lar direksiyonu filan elinden kaçırırsan dönerken ( acemiymişsin) başına iş alırsın birde gaza yüklenirsen.....

Sen bence hyundai accent gibi bir arabaya bak kullanımı kolay pratik yedek parçası sıkıntısız zevkini alınca kendini geliştirincede direk satarsın istediğin modeli alırsın....
  • Çok pahalı bence o paraya LPG'li daha yeni bir araç alınabilir.
  • ben bu makineyi, piyasada araç diye gezinen clio accent albea megane türü araçlara değişmem. her yönüyle mükemmel araç. bu aracı kullandıktan sonra vazgeçmekte zor oluyor. anca bir alman kesebilir bundan sonra olabildiğince orjinal, oynanmamışını bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

ben bu makineyi, piyasada araç diye gezinen clio accent albea megane türü araçlara değişmem.

+1

Hocam ama boyle oynanmis bir arac almayin, bunlar genellikle sIkIstIrIlarak kullanilmis araclar. Janti bile olmayan orjinal stock bi Civic sizi senelerce uzmez
  • Güzel araç ama üstünde oynamış adam ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abluka__

quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

ben bu makineyi, piyasada araç diye gezinen clio accent albea megane türü araçlara değişmem.

+1

Hocam ama boyle oynanmis bir arac almayin, bunlar genellikle sIkIstIrIlarak kullanilmis araclar. Janti bile olmayan orjinal stock bi Civic sizi senelerce uzmez

alperen naber lan.
  • 98 model 1.4 ünü kullanıyorum çok dik yokuşlar da bile bir sıkıntı yaşamadım,yakıt konusunda çok ekonomik lpg taktırma gereği bile duymuyorum.çok sorunsuz bir araç heralde en az 5 yıl daha kullanırım...
  • Hondami honcami ::)))
  • mert107 sizin tavsiyenizi dinleyeceğim accent benim içinde iyi olacak gibi duruyor. diğer arkadaşlarada yorumlarından dolayı teşekkur ederim.
  • bu aracı kullanmış arkadaşların yorumlarını alabilir miyim? teşekkürler ilgilenenlere...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.