Şimdi Ara

HON (heroes of newerth) kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hon kısa bi süreliğine 10$ (1 sefere mahsus) oldu. Almak isteyip de alamayanlar için güzel fırsat.
    http://www.heroesofnewerth.com/

• Coin davası nedir ?
  • bedava olsa çekilmez
  • Alabilecek biri varsa bana 30 lira öderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 25 Mart 2011; 20:48:21 >
  • alıcak arkadaşlar alttaki ref linkinden alırsa sevinirim.Hediye coin gelior.

http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=BG5RNQOO

@Crebain
    Bu coinler oyunda herolara ekstra kıyafet. Ses efektleri. Avatarlar almamızı sağlıyor. Oyun yapısına etki eden birşey değil.

@stealthmass
    Oynamayı bilmezsen her oyun gibi çekilmez.

Daha önce warcraft dota oynayan arkadaşların tapıcağı bi oyundur denemenizi tavsiye ederim.
  • ben sıkı bir lol oyuncusuyum bunu 2 el oynadım hiç beğenmedim acaba alışkın olmadığım için mi? birde lol varken buna gerek var mı hiç bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

ben sıkı bir lol oyuncusuyum bunu 2 el oynadım hiç beğenmedim acaba alışkın olmadığım için mi? birde lol varken buna gerek var mı hiç bilmiyorum?

çizgi filmleri seviyosan lol oyna,
    ama gerçek oyun, kombat, kan arıyosan hon oynaman lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    18 yıl önce açıldı
    Heroes Of Newerth [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hon çok saçma videoda adam spam build yapmış nerdeyse tek atiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

quote:

ben sıkı bir lol oyuncusuyum bunu 2 el oynadım hiç beğenmedim acaba alışkın olmadığım için mi? birde lol varken buna gerek var mı hiç bilmiyorum?

Lol de bu videodaki saçmalığı yapamazsın işte..
    O yüzden lol e devam

• Daha once DotA oynamamis birisinin LoLe devam etmesi hem kendisi hemde HoN oyunculari icin isabetli bir karar olur zaten. İyi bir DotA oyuncusu hangi oyunu sececegini iyi bilir.
  • adam karınca gibi koşuyor biraz fazla hızlı değilmi :) modellemde karınca gibi ayrıca bakış açısı çok yavan geliyor bana. sanki 10x zoomda oyun. lol e adam gibi grafik yapsalardı bu oyunla kıyaslamazdım bile. animasyonları falan güzel lolün.
  • Oyunu oynamadan gelmiş geçirmiş herkes valla helal olsun.
  • Oyunu oynadım, uzunca bir süre DotA da oynadım ayrıca şu an LoL de oynuyorum. DotA oynayan biri için HoN pek bir şey ifade etmiyor açıkçası ama LoL çok daha zevkli. Bir de şu attığın video rezil ötesi. LoL'de böyle bir şey ne olursa olsun mümkün değil(belki tryndamere ama o da skill sayesinde, bu adam çok kastığı için yapmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 26 Mart 2011; 18:33:49 >
  • quote:

quote:

Ahaha fanboy'a bak ya, yok 10 dolar veremezmişiz, yok kredi kartı olmayanlar lol oynarmış, yazık kendini böyle tatmin et.

Lol için yaklaşık 150dolar harcadım ama bunu bağış maksadıyla yaptım, skin falan aldım. Hon Dotanın cilalanmış hali, heroları bile tıpatıp aynı ama lol öyle mi yeniliklere bak masteries,lvl,summoner spell sistemi sürekli adamlar yenilik getiriyorlar. Ayrıca 2.sezon ile dalga geçtiğin o grafiklere büyük bir update geliyor.

• O değilde Bu hondaki herolar ücretlimi lol deki gibi yoksa ücretsiz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

O değilde Bu hondaki herolar ücretlimi lol deki gibi yoksa ücretsiz mi

bildiğim kadarıyla heroların hepsi açık oyun içinde

peki 2. sezon ne zaman başlayacak biliyormusun?

yani hon un artı yönleri ne ki lole göre grafik falan diyosanız benim için hiç önemli değil grafik falan. başka ne artısı var? ikisinide bilen biri yazarsa iyi olur
  • quote:

quote:

yani hon un artı yönleri ne ki lole göre grafik falan diyosanız benim için hiç önemli değil grafik falan. başka ne artısı var? ikisinide bilen biri yazarsa iyi olur

HON da serverların 1 dakika bile gittiğini lag olduğunu görmedim. Ama lolda süreki serverlar kapanıyor.
    Hon da quiter yoktur. Oyundaki her stat kaydedilir. Hon'da bütün herolar herkese açıktır. Paranla milleti dövme diye bişey yoktur. Herkes eşit. Yetenekli olan kazanır.
    HON da bütün oynadığınız oyunun replayı kaydı tutulur istersen 1 sene önce oynadığım oyunu indirebiliyorum. Lolda yok.

Dotacıysanız hon dotaya daha yakındır, Lol da dotanın alakası yok. mesela hon da deny varken lolda yok. Honda yokuşun altındaki ile üstündeki fark ederken(range olanlar miss verir) lolda yok. Hon'da baseden item getirmek icin kurye var, Lolda yok. HoN ' da rune var Lolda yok. Natural crepleri stackleme (çoğaltma) lolda yok. Haritanın her yerinden item alıp basedeki stasha koyma özelliği lolda yok. Mikrofonunuz varsa takım arkadaşlarınızla anında konuşabilirsiniz, lolda yok.
    Aslında bu oyunları vs yapmaya bile gerek yok çünkü farklı oyunlar. Dotacı olan adam Hon a daha yakındır.
    Grafiği söylemye gerek yok.
    Metin 2 vs LoL yapmak daha mantıklı olur onun yeri de burası diil.

Bugünkü incelememizi de yeni anonsör paketi tanıtımı ile renklendirelim.(duke nukem i seslendiren adam)

• quote:

quote:

quote:

HON da serverların 1 dakika bile gittiğini lag olduğunu görmedim. Ama lolda süreki serverlar kapanıyor.
    Hon da quiter yoktur. Oyundaki her stat kaydedilir. Hon'da bütün herolar herkese açıktır. Paranla milleti dövme diye bişey yoktur. Herkes eşit. Yetenekli olan kazanır.
    HON da bütün oynadığınız oyunun replayı kaydı tutulur istersen 1 sene önce oynadığım oyunu indirebiliyorum. Lolda yok.

Dotacıysanız hon dotaya daha yakındır, Lol da dotanın alakası yok. mesela hon da deny varken lolda yok. Honda yokuşun altındaki ile üstündeki fark ederken(range olanlar miss verir) lolda yok. Hon'da baseden item getirmek icin kurye var, Lolda yok. HoN ' da rune var Lolda yok. Natural crepleri stackleme (çoğaltma) lolda yok. Haritanın her yerinden item alıp basedeki stasha koyma özelliği lolda yok. Mikrofonunuz varsa takım arkadaşlarınızla anında konuşabilirsiniz, lolda yok.
    Aslında bu oyunları vs yapmaya bile gerek yok çünkü farklı oyunlar. Dotacı olan adam Hon a daha yakındır.
    Grafiği söylemye gerek yok.
    Metin 2 vs LoL yapmak daha mantıklı olur onun yeri de burası diil.

Bugünkü incelememizi de yeni anonsör paketi tanıtımı ile renklendirelim.(duke nukem i seslendiren adam)

Lol de sürekli serverlar kapanmıyo haftada bir bakım var bu da son derece normal.
    Paranla milleti dövmek yok demişsin bu lolde de yok zaten. Paranla alcağın ekstra bi özellik yok .Bir kaç oyun oynayarak istediğin heroyu açarsın.
    Bütün oyunların kaydı tutulur istersem indiririm deimşsin.. Çok küçük bir eklentiyle lol de bunu da yapabilirsin Lol replay programı çıkalı çok oluyor.
    Bak bu dediğin doğru hon dotaya daha yakın. Hatta yakın değil pardon aynısı bu yüzden dota oynamak varken para veripte hon oynamam. En azından lol kendine özgü..
    Honda yokuşun altındaki ile üstündeki fark eder demişsin. Okçu ya da büyücü her neyse yukarında aşağıya ya da tam tersi büyü atması neden saçma olsun anlayamadım..
    Hon da rune var lol de yok demişsin. Bilmeden eleştiri yapmışsın. Lolde rune sistemi var...
    Mikrofonla konuşma ts ile rahatlıkla halledilebilir..
    Grafiği söylemeye gerek yok demişsin gerçekten hon un grafikleri daha güzel ama bütün herolar o kadar parlıyo hayaletimsi görünüyoki hangisi dost düşman anlamakta zorluk çekiyorum..
    Metin2 ile Lol ü kıyaslanamaz çünkü farklı türlerde oyunlar...
    Yinede herkesin kendi zevki tabi oynayanlara lafım yok.

• Bu gün son gün ve ben daha şimdi görüyorum şansıma ne diyim bu arada dota-hon-lol 3 ünüde oynadım Tabiki hon'a hiç birisi yanaşamaz ama dotanında kendi ayrı bi tadı var o da ayrı bişey lol içinse combatları falan cok saçma geliyo bana hiç zevk vermiyo ama sevende vardır tabi.
  • O rune derken dotadaki etraftaki double damage falan tarzı runelardan bahsetmiş heralde.LoL da onun yerine buff veren moblar var.
    Ayrıca LoL da bir sürü çalı var , onlarda yeterince juke yapılabiliyor , birde yüksekliğe gölgeye gerek yok.
    Ayrıca LoL daki hero alma , rune sistemi ve mastery sistemi oyunu çok daha zevkli kılıyor , oyuna girmeden önce bile farklı farklı taktikler veya oyun şekilleri kurmanı sağlıyor.
    He birde her heronun çok çok farklı buildlerle oynanılabilmesi var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.