Şimdi Ara

HON (heroes of newerth) kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stealthmass

bedava olsa çekilmez

okadar.
  • Dota2 çıkacak gençler şşşşşşşşşşşşt
    sakinlik......
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresf

Dota2 çıkacak gençler şşşşşşşşşşşşt
    sakinlik......

tam olarak ne zaman biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

Orijinalden alıntı: stresf

Dota2 çıkacak gençler şşşşşşşşşşşşt
    sakinlik......

tam olarak ne zaman biliyor musun?

buna pek inanmiyorum cunku saglam kaynak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

O değilde Bu hondaki herolar ücretlimi lol deki gibi yoksa ücretsiz mi

bildiğim kadarıyla heroların hepsi açık oyun içinde

peki 2. sezon ne zaman başlayacak biliyormusun?

yani hon un artı yönleri ne ki lole göre grafik falan diyosanız benim için hiç önemli değil grafik falan. başka ne artısı var? ikisinide bilen biri yazarsa iyi olur

HON da serverların 1 dakika bile gittiğini lag olduğunu görmedim. Ama lolda süreki serverlar kapanıyor.
    Hon da quiter yoktur. Oyundaki her stat kaydedilir. Hon'da bütün herolar herkese açıktır. Paranla milleti dövme diye bişey yoktur. Herkes eşit. Yetenekli olan kazanır.
    HON da bütün oynadığınız oyunun replayı kaydı tutulur istersen 1 sene önce oynadığım oyunu indirebiliyorum. Lolda yok.

Dotacıysanız hon dotaya daha yakındır, Lol da dotanın alakası yok. mesela hon da deny varken lolda yok. Honda yokuşun altındaki ile üstündeki fark ederken(range olanlar miss verir) lolda yok. Hon'da baseden item getirmek icin kurye var, Lolda yok. HoN ' da rune var Lolda yok. Natural crepleri stackleme (çoğaltma) lolda yok. Haritanın her yerinden item alıp basedeki stasha koyma özelliği lolda yok. Mikrofonunuz varsa takım arkadaşlarınızla anında konuşabilirsiniz, lolda yok.
    Aslında bu oyunları vs yapmaya bile gerek yok çünkü farklı oyunlar. Dotacı olan adam Hon a daha yakındır.
    Grafiği söylemye gerek yok.
    Metin 2 vs LoL yapmak daha mantıklı olur onun yeri de burası diil.

Bugünkü incelememizi de yeni anonsör paketi tanıtımı ile renklendirelim.(duke nukem i seslendiren adam)

Yıllarca DotA oynadım, HoN bana bebe oyunu gibi geliyor buna ne diyeceksin o zaman? Bahsettiğin şeylerin çoğu gereksiz ve LoL'da çok daha fazlası var. NC Stack, Item Stash gibi şeyler zaten mantıksız ve gereksiz. Teamspeak desen onun için zaten ventrilo kullanıyoruz sağol. Deny da gayet iyi yapabiliyordum DotA'da ama Guinsoo zaten neden deny koymadıkları ile ilgili bir yazı yazmıştı. HoN'da rune yoksa LoL'de summoner spell var, masteryler var, rune pageler var. Şu az üstteki video bile oyunun ne kadar saçma olduğunu kanıtlamak için yeter

• Stealthmass oyunu oynamadığın her halinden belli.Bu oyun bebe oyunu gibi geliyorsa lol direk yeni doğmuşlara özeldir görsellik bakımından.2 oyunu da oynuyorum ikiside gayet zevkli oyunlar ancak teamplay ve playerlığın öne çıktığı tek oyun var oda HoN. Şahsen benim oyunlarla arası fazla iyi olmayan yakın iki kız arkadaşım bile lolü oynuyor. Skillerin cooldownlarının çok kısa oluşu bile lolü bir adım geri götürüyor çünkü neyi ne zaman kullanıcağının bi önemi yok boşa gitmesi gibi bir derdin yok. hon da en basitinden tempest herosunun 3-4 dk lık cooldown içeren ultisini düzgün kullanmazsan oyunu kaybedersin.NC stackın bir önemi olmadığını söylemen ztn senin ne kadar casual bir oyuncu oldugunuda gösteriyor.NC stackin önemi nedir kısaca acıklayım. Belki early game ve end game in ne olduğunu biliyorsundur.Early game yani oyun başlarında skillerinden dolayı daha tehlikeli olan genelde intellegnt herolar oyuna üstünlük kurarlar ve gank denilen karşı oyncuya karşı sürekli lanelere saldırı düzenler.Diğer tarafta olan genelde carry herolar oyun başlarında itemlerinin iyi olmadığı için savunmasızdırlar. Burda devreye item farmlamak için NC ler girer.Carry heroların en büyük yardımcısı supportlar genelde clan maçlarında nc stack yapp coaltarak carrye gold farmlamada yardımcı olur ve oyundan kopmamasını sağlar.

Honda harita ve çevre etkileşimi üst düzeydedir. Gece gündüz olayı bile oyunda taktik açıdan büyük önem taşır.Bir tümseğin üzerinde görüş açını arttırır aşağıdaysan daralır. Ve bu çevreyi gözlemek kaçmak taktik yapmak için çok önemlidir.Lol de bir çalıya girdiğinde dibindeki adam seni göremiyor ve bu bana aşırı derecede saçma bir özellk.Lol de warding aşırı saçma nereye koyduğunun bile bir önemi yok git düz yola bırak geç.Ki çoğu oyunda kimsenin kullandığını bile görmedim.Ancak honda wardsz bir oyun baştan kaybedilmiş demektir.Ve nereye diktiğin görüş açısını ayarlaman çok önemlidir.

Lol de 2 takımda aynı karakterleri alabiliyor ve karşının ne aldığın göremiyorsun.Bu başlı başına bir saçmalık ztn.Aslında lole göre saçmalık değil çünkü oyun başında karşı takıma göre bir strateji belirlemen gerekmiyor.Ama honda karşı takıma göre hero almaz ve takım kurmazsan oyunu baştan kaybedersin. Misal karşı taraf çok fazla magic atağı bulunan bir takımsa düşük hp li ve yüksek fiziksel ataklı agilitylerden oluşan bir takım kurman oyunu 10 dk da sana kaybettirir.

O yukarıda gördüğünüz madman adlı heronun yaptığı 5 kill bu oyunda olma olasılığı binde birdir. Hiçbir oyunda öyle bir olayı kolay kolay göremezsiniz ki zaten kastığı itemlerdende ( 4 adet axe ) noob player ve noob game olduğu belli.

Mikrofonla konuşma, Video kaydı gibi işlemler için ekstra uğraşmana gerek yok sisteme entegredir.Bunu basit programla halledebiliriz diyen arkadaşlar gülünç.Hanginiz her oynadığı oyunu kaydediyor acaba. Bir oyunda yaşadığınız güzel ve videoluk zamanları sürekli yakalayabiliyormsnz. O programlarla her oyununuzu harddiskinizemi kaydedeceksiniz. Honda bunların hepsi servera otomatik kayıt olur ve istediğiniz maçın id kodunu girip indirebilirsiniz.

Lol Tüm heroların kullanılmaması ayrı bir komik olay. Hoşlandığın bir heroyla oynamak için ya paraları basıcaksın yada oyun karşısında çok uzun vakit geçirceksin.Honda böyle bir derdin yok.Bir kez oyunu alırsın ve herkezle eşit olursun. Sadece oyunda bulunan ekstra hero görünümleri ( mesela erkek bir heronun kız versiyonu gibi) ve ses efektleri gibi şeyleri ekstradan almak isteyebilirsin.Buda oyun kazanmakla bile gayet kısa sürede yapılıyor.

Grafikler, karakter modelleri, karakter hareketleri, skill efektleri, fiziksel tepkiler .... Bunlar lolde yok veya çok basit. Honda görsel şölen niteliğinde.

Açıkla açıkla bitmez. Kesinlikle lol oyununa kötü demiyorum. Ama honla karşılaştırılcak bir oyun değil. 2 oyunda kendi çapında zevkli . Hon içerik olarak zaten dotanın aynısıdır. Sadece daha iyi grafikli ve daha farklı heroları mevcuttur( Zaten temel mantık herolar üzerinedir) .Dota gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunudur. Zaten dotaya benzeyen piyasaya çıkmış yığınla oyun doldu. Ancak orjinal içeriği en iyi şekilde oyuncuya aktaran HoN bunların en iyisidir.
    Sana önerim fanboyluğu bi kenarı bırakp gerçekçi olman ve aşağıdaki şöleni izlemen.

Senin dediklerine ancak gülünür yani şu şekilde LOL

Bu tarz yabancı forumlarda açılan LOL VS HON konularındaki genel görüşü belirteyim.

LoL is for casuals, HoN is for hardcore gamers

Buna aynen katılıyorum çünkü LoL ü ilk kez oynadığım zmn. Oyunu hiç bilmiordum sadece dota oyuncusuydum. Sadece recomment itemlere bakarak 25 - 2 - 11 bitirdim ismi aklıma gelmiyor şimdi kaplana dönüşen hatundu.Hatta mızrak fırlatan skili miranaya benzediği için hoşuma gitmişti. Takımdakilerin nice job man good job man vs diyişlerini gördüm komik geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 29 Mart 2011; 8:37:48 >

• yorumlar tam lol
  • ciddi olun ya LOL knight ise HON WOW dur bu kadar basit grafiklerden tut,double kill veya team kill yaptığında çıkan seslerdeki kaliteye kadar ayrıca her yapılan şeyin (kill death ratio olsun,leave sayısı olsun) adamın isminde yazmasıda cabası.Ben LOL indirdim sadece trainingi yapıyordum grafikleri gördüm uninstall ettim ve 2 gün sonra 3 arkadaş birer account satın alıp HON a geçtik DOTA dan ki o zamanlar bir hesap 30 dolar(yanlış hatırlıyor olabilirim) mı ne idi ama o grafik ve ses kalitesine değer 30 dolar Birde HON DOTA nın aynısı o yüzden kötü diyen arkadalar iyice saçmalamış , LOL'un DOTA'ya benzememesi iyi bir şey değil tam tersini beceriksizliktir! Aklıma gelen tek şey şuydu silmeden önce bu oyunu oynayacağıma DOTA'ya devam ederim daha iyi bu kadar diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 6 Nisan 2011; 1:02:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.