Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.401
Cevap
45
Favori
166.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ses az çıkıyor diyenler DFX yükleyin sorununuz çözülecektir kurulumdan sonra ayarlarıyla oynayarak ses 4-5 katına katar artar. genelde bütün windows tabletlerde bu ses sorunu var ve hepsinde kullanırım. Dynamic Boost u sona getirin ya da kendinize göre ayarlayın.
    Bir de şu konuya değineceğim. Bir arkadaş bu tableti alana kadar Teclast X98 alın demiş. Ben de var Teclast x98 Plus. Teclast ve türevi firmaların bir sürü donanımsal ve yazılımsal sıkıntıları var. Elbette bu tablette de yaşayan olmuş fazlasıyla okuduğum kadarıyla. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. O cihazların genel kronik sorunlarından bahsedeyim. Öncelikle almaya niyetlenirseniz techtablets forumunu inceleyin derim. orada çin malı bütün tabletler hakkında az çok fikir sahibi olursunuz. SDCard slotu bütün çin tabletlerinde sıkıntılı. 16gb fat32 sdcard okumayan bile var çoğunlukta. Tablet bekleme moduna girince genelde wifi ye bir daha bağlanamıyorsunuz ve sürekli kopuyor. Reset atmanız lazım. Anladığım kadarıyla, bendeki x98 plus dan bahsedeyim ekran retina ve çözünürlüğü yüksek olduğu için hem androidde hem windows da her daim acaip bir lag var. wi101 kadar akıcı değil. Windows ekranında bazen aşırı şekilde ekranda durmadan titreme yapıyor. ram 4gb evet ama cpu-z ile bakıldığında 533MHZ veya 866Mhz ile çalıştığını görürsünüz. Bios kaynaklı bu da. ben de 533MHZ görünüyor ve bu yüzden de kasma yapıyor. Eğer illa ki alacaksanız Cube i7 lere bakın onlar da normallere göre biraz tuzlu 350-450 dolar arası. Cube çok daha iyi.Ram ile ilgili birçok kullanıcı firmaya mail atmış birkaç bios güncellemesi geldi ama sonradan onlara firma yükseltirsek stabil olmuyor diye geri dönüş yapmış. Tam bir saçmalık. 1600Mhz diye reklam yapıp satıyorsun ama 1066 bile yapamıyorsun. Hepsi dediğim sitede mevcut. Teclast böyle, diğer markaların da hepsinde okuduğum kadarıyla sdcard problemi var ve çözülemiyor. Almaya niyet edenlere bilgi olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

    Yaklaşık 1 saat önce aldım. Birçok kişi ses düşük vs. demişti, şuan acayip ses çıkıyor bence.

    Hem masaüstü hemde tablet şeklinde güzel. Ancak YouTube için özel bi Win uygulaması yok galiba, o kötü olmuş. Daha deneyimledikçe eklerim.

    Markette Hyper for Youtube var gayet başarılı. Hyper yazarsan çıkar.
  • cihaz gayet hoşuma gitti. onereceginiz dokunmatik kalem var mi? özellikle sunum ve ders anlatiminda etkili kullanmak için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baytmarth B kullanıcısına yanıt
    Orijinal olmadığı için diğer seçeneklere pek bakmadım hocam. Teşekkür ederim öneriniz için, deneyeceğim akşama.
  • a101e gelmiş ama marka hakkında hiç bir fikrim yok. biraz araştrdgmda aklıma takılan sesinin az çıktığından şikayet edenler olmuş . ürünü tablet gibi kullanıp klavyeyi çıkartıp kızım çizgi film izlesin diye alıcam bazende klavyeyi takıp kendim kullanıcam derstir filmdir vs.

    taksitli 415e gelecek. ama n11 gibi sitelerde casper via t9w de var 30-40 lira fazla verince. hangisini alsak kararsız kaldım yardımcı olur msnz
  • SDHC/SDXC kartlar bu makinede kullanılabiliyor mu arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, ben de bugün bir tane aldım bu cihazdan. Ancak bugün bir de çok temiz ikinci el sony netbook denk geldi şimdi aklım ona kaydı açıkçası. Eğer a101lerde arayıp da bulamayan varsa aldığım fiyata verebilirim, 399 TL.. Aksi halde yarın götürüp iade edeceğim cihazı. Kimsenin aklına şeytanlık gelmesin, sadece almak isteyip alamamış olan varsa faydam olur diye buraya yazıyorum, yoksa zaten iade edebiliyorum..

    edit: sony netbook alışverişi gerçekleşmediği için bunu satmaktan ve iade etmekten vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 20 Ekim 2016; 21:53:37 >
  • Ürünü sabah kardeşim almış ve açmamış akşam iş dönüşü cihazı açtım çok hızlı bir biçimde sistem açıldı ve Windows 10
    karşıma geldi. Hemen ekranı siyah yaptım ve birde ne göreyim enine doğru klavyenin takıldığı kısımda biri çok dikkatli bakıldığında görünen, diğer üçü çok detaylıca bakıldığında görülen ölü piksellere denk geldim. Çok fala kurcalamadan sıfırlamasını yaparak kutusuna koydum yarın götürüp iade edeceğim. Ürün çok hoşuma gittiği için iş yerimin oradaki A101'de
    şansımı deneyeceğim.
  • Alan arkadaşlar lütfen goruslerini belirtebilirse yarın sipariş vermek istiyorum kalmamış burda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu başından beri takip ediyordum.hatta bir ara heveslendik alamadık.

    Bir sürü sorun yazıldı sayfalarca. Şimdi tektar gündeme gelince arada kaynamasin.

    Ilk satildigindan bu yana bayagi zaman gecti. Acaba uzun süredir kullananlar yorum yapabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laider

    Konuyu başından beri takip ediyordum.hatta bir ara heveslendik alamadık.

    Bir sürü sorun yazıldı sayfalarca. Şimdi tektar gündeme gelince arada kaynamasin.

    Ilk satildigindan bu yana bayagi zaman gecti. Acaba uzun süredir kullananlar yorum yapabilir mi?

    yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Wifi sorunu çok can sıkıcıydı , başka bir sorun yaşamadım.
    Sıfırdan temiz kurulum yapınca bu sorun ortadan kalktı , şu an için tek sorun klavye tırnaklarının tam oturmaması, birkaç sefer uğraşınca tablet klavyeye oturuyor.
  • Bende bu sabah A101'den hemen aldım 1 tane kalmıştı kaptım dayanamayıp :) İlk izlenimlerim oldukça güzel kendi laptopumu mühendislik programlarında kullandığım için büyük ağır ve taşıması zor oluyordu. hep bu tarz küçük bir cihaz arıyordum sadece internete girmek, office uygulamalarını kullanmak için bu işlemler için çok rahat bir cihaz gibi duruyor sabahtan beri kurcalıyorum daha şarjı bitmedi ve %37 gözüküyor bu konuda da hoşuma gitt

    Oyun vs hiç oynamadığım için benim için ideal bir cihaz olduğunu düşünüyorum taşıması da çok rahat çantaya attığımızda ağırlığı hissettirmiyor. Şu anlık bir problemde yok bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz



    27 inç monitör ve 10.1 inç Wİ101




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 20 Ekim 2016; 23:05:04 >




  • Antivirus kullananlar arkadaşlar hangi uygulamayı yuklediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dartanyan113

    Merhabalar bende asıl bilgisayarımı basit işlemlerle eskitmemek için dün a101 lerden 2. sinde buldum ve aldım.

    Ekran ve dokunmatiği hoşuma gitti dış ortamda parlaklık ve okunabilirlik işimi görür (yalnız saat 12 gibi (güneş tepe noktasındayken) deneyemedim )

    Direkt win10 güncellemesine başlattım 1 - 1,5 saatte bitirdik ve gelen ek özellikler çok iyi oldu

    wifi denemedim usb ethernet vardı onu taktım fakat sürücü istedi neyse bulduk ve ondan sonra sorunsuz görüp net bağlandık ve gayet hızlı aktarım yaptık

    ekitap konusunda bir arkadaş dikey okuma performansından dem vurarak soru sormuş; hocam 7 inç tabletin hantallığından ve gözümüzü bozacak olmasından kurtulduk sanırım gayet akıcı ve hızlı tepki veriyor büyütme küçültme başarılı okuma da keza...

    dokunmatikte sorun yok




    Hayırlı olsun

    Hangi USB ethernet çalıştı acaba paylaşabilir misiniz?

    Kablo ile bağlantı yapilirsa Steam streaming nasıl çalışır merak ediyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi geceler arkadaşlar. Şu an yazıyı hometech wi101 den yazıyorum. Cihaz beklentimden güzel çıktı. Dokunmatiği filan iyi. Ses konusunda diğer arkadaşların dediği gibi değilmiş ses gerçekten iyi. Belki yeni sürüm tabletlerde bu sorunu düzeltmiş olabilirler. Klavyesini beğenmedim. Tuşlar gereksiz sıkıştırılmış. Daha önce aynı boyutta netbook kullanmıştım o daha rahattı. Ayrıca tuş takımı ve klavye arasında boşluk var. Ama fazla problem edilecek bir şey değil. Şimdilik bu kadar. Bu arada 415 liraya 8 taksit yapıldı.
  • Bugün wi10'u yakından inceledim, tasarımı basit geldi. Bizimkilerin klavyesi daha hoş duruyor, yeniden alacak olsam ikisinin arasında wi101'i seçerim açıkçası. Bu steam streaming olayı wifi'den bağlanınca oluyor. Masaüstündeki işlemi tabletten mi yapıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler buna usb girişten yazıcı bağlayıp kullanabilirmiyim?
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Evet ama yazıcı driverini kurman gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün biraz kurcaladım, sadece nette dolaşım için kullanacağım bir cihaz istiyordum bunu aldım. Yazışmalarım da fazla olduğu için klavyesi olması beni cezbetmişti. Klavye kesinlikle ergonomik değil, parmakları oturtmak zor, dolayısıyla klavyeye bakmadan on parmak yazmak pek mümkün değil gibi, ilerleyen günlerde el oturur mu bilemiyorum. Onun dışında wifi çekiminde problem fark etmedim, 12-13mt mesafeli diğer odadan güçlü şekilde sinyal alabildim. Nette 8-9 sekme birden açıp video ve normal sitelerde aynı anda dolaşım yaptım çok fazla takılma kasma vs yapmadı, fiyatına göre bence performansı iyi :) Ekran dokunmatiği de fena sayılmaz. Bence tam fiyatına göre bir cihaz olmuş, kötü desek haksızlık olur, çok iyi desek abartmış oluruz. Bulunsun, işe yarar..
  • Dün bende aldım konuda yazılan sorunların hiç birini yaşamadım .wifi güzel ses 10 numara fakat biraz ince . tek hoşuma gitmeyen ekran parlaklığının az olması .
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.