Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.401
Cevap
45
Favori
166.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhtar1978 M kullanıcısına yanıt
    2 tb harici hdd'yi sorunsuz taktım ben.
  • Ürün dün akşam mahalledeki markete gelmemişti. Alıcı iseniz telefonunuzu bırakın biz sizi ararız dediler. Sabah ayıralım mı diye sordular. Ok leştik. ve biraz önce taksitli 467 TL ye aldım... Tam bir fiyat performans ürünü...
    Huawei Medaipad 7 imi 6 yaşındaki oğlu tahsis etmiştim. ekitap okumak ve diğer bütün işlerim için bu cihaz bana yeter...

    Almayı düşünenler için, bende bir kaç ekran görüntüsü atayım.

    Bazı soruların cevabı yukarıda verilmiş ben tekrar yapacağım...
    Klavye pin li (bluetooth kullanmıyor)
    Cihaza şu an standart usb den harici harddisk, otg kablo ile mini usb den kablosuz mouse, bluetooth dan ise philips sbh5500 kulaklık eş zamanlı olarak bağlı....
    Donanım olarak laptopda kullandığım tüm aletleri bağlamış oluyorum bu benim için tamamen yeterli...
    Kamera benim işim değil denemedim bile bu sebeple herhangi bir şey yazmayacağım...
    Cihazın üstündeki hoparlörlerden 400-500 bandındaki android tabletler kadar ses alabiliyorsunuz :) cep telefonu performansı var diyebiliriz... Iphone kablolu kulaklık ile ses kalitesi hoparlör ile hemen hemen aynı geldi bana... Ses kartının üzerinden ext bas, vs. ayarı yapılamadığı için normal karşıladım... aradığım sesi kullandığım philips kulaklıkta buldum...

    sony ps4 wireless gold seti gördü tüm ayarlarına giriliyor fakat bu kulaklıktan ses almayı başaramadım... laptopumda da windows 10 var onda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum...


    bir problemim var... cihazın ekran ayarını dikey yapıp yataya çevirdiğimde ekran otomatik dönüyor fakat yataydan dikeye otomatik geçmiyor... ayrıca alt ayarlarda ekran kilidi tuşu pasif... sorun donanımsal değil anladığım kadarıyla yoksa dikeyden de yataya geçmez... bu soruna çare arıyorum...

    Hometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana Konu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Sıcak fırsat konusuna yazdım buraya da yazayım:

    Anladığım kadarıyla Wi101 cihaz ile Wi10 cihazların farkları
    *Wi101'de pil 6.000mAH | Wi10'da 7.000mAH
    *Wi101'in ön kamera 0.2MP | Wi10'un 2MP
    *Wi101'in klavyesi dok girişli üzerinde USB yok | Wi10'un dok girişli ve 1 tane USB var.
    *Wi101 449 ₺ | Wi10 699-829~ ₺

    Ortak Özellikler
    *İşlemci
    *RAM
    *Dahili hafıza
    *Mikro SD kart desteği
    *OTG desteği
    *Windows 10
    *HDMI çıkışı
    *2.0 USB portları
    *Şart için ayrı jak girişi vb...

    Bunları göz önünde bulundurarak karar verin, ben ayırttım yarın alacağım.

    Wi 10 da klavye uzerinde 2 adet usb girisi var hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sorularınızı alabilirim. (Cevaplamaya yarın lol testinden *sonra başlayacağım)

    Hometech WI101 | Ana Konu
  • merhaba arkadaşlar bu tablette windows açılmadan fabrika ayalarına nasıl geri döndürebiliyoruz
  • İlk seferinde bayağı zor takılıyor :) O dock yeri aşağı doğru onu yukarıya kaldırın. Bayağı zor kalkıyor. Ben tableti takıp öyle kaldırabilmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet güzel çoğu şeyini test ettim soruları olan varsa cevaplamaya çalışırım.
    tam boy usb girişi olan çok az tablet var. ya winbook modellerinden alırsınız amazondan ya da aliexpress'ten başka bir kaç model.
    bence iyi ki de ilk sandığımız model değil çünkü onda usb girişleri klavyedeydi bunda tablette. çok iyi oldu bu benim için.
    fikir vermesi açısından; killing Floor ilk oyununu denedim. 1280x800 düşük ayarlar 20-35 arası fps.
    http://i.hizliresim.com/8DEMdk.jpg
    http://i.hizliresim.com/D4kPdl.jpg




  • Tabletu degistim ancak simdide klavye sorunlu gibi.Cikarmak icin dugmeye basmaya gerek yok.Cektigim gibi cikiyor.Sizde de oylemi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı sabah aldım. %85 şarj ile geldi. Gerekli ve kullanacağım programları,driverleri kurdum. Şarjı daha yeni bitti. Kullanım kılavuzuna baktım ama bulamadım sanırım yada gözümden kaçmıştır. Cihazın şarjını boşalttıktan sonra kaç saat şarj olması gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tablet a101 lerde halen varmıdır yoksa bitmişmidir? Yarın gidip almayı düşünüyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LoveTheMooN

    Cihazı sabah aldım. %85 şarj ile geldi. Gerekli ve kullanacağım programları,driverleri kurdum. Şarjı daha yeni bitti. Kullanım kılavuzuna baktım ama bulamadım sanırım yada gözümden kaçmıştır. Cihazın şarjını boşalttıktan sonra kaç saat şarj olması gerekir.

    Hocam 100'de 100 olana kadar doldur artık piller eskisi gibi değil akıllı pil :)
    Benim size sorum olacak klavyeye cihazı taktınızmı? Nasıl taktınız? çünkü çok sert sağa sola oynatamıyorum takılacak yerini.
  • Hocam eskiden o şekildeydi ya. Evdekilere de birşey diyemiyorsun şarjı az gidince de ben sana demiştim 12 saat şarja tak diyorlar :D

    Evet klavyeye taktim cihazı. Takarken cihazı klavyenin üstüne yatırdım taktim,o beyaz tablete giren kısım yatay şekilde olduğu için. Usb giriş kısmıda sert aslında. Kablo veya flash takarken ve çıkarırken zorlaniyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Paramedik -- 24 Aralık 2015; 22:41:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar bu tablete acaba 64 bit Windows 10 kurulabilir mi? kurulsa artısı olurmu acaba ?
  • Bu tablete Windows 8.1 kurulur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Office 1 yillik hak diyorlar office 365 mi ne nasil aktif ediliyor acaba excelle word e basinca acilir gibi olup kapaniyo kul. Adi sifre falanmi alicaz office icin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpergurel79 kullanıcısına yanıt
    Yok onları mağazadan güncelle açılıyor. Office 365 lisansı yok bu tablette bildiğim kadarıyla.

    Bir de bugün farkettim şarjı çok uzun sürede oluyor gibi. Tam süresini tutmadım. Bir mesela şarjda bir süre sonra ekran sapıtabiliyor. Muhtemelen şarj aleti ile ilgilidir. Çok ısınıyor. Bunlar da hep beni buluyor. Önceki tabletim ekranı şarjda değilken de sapıtabiliyordu o çok kötüydü buna göre.

    Denetim masasında klaem ve dokunmaya tıklayın daha sonra orada ekrana dokunulduğunda görsel geri bildirim gösterin yanına tik koyun. Şarja ilk takınca hemen olmuyor. Bir süre sonra başlıuor. Tek parmak ile ekrana dokunduğunuzda sprun yok yalnız iki parmağınızı birden koyarsanız başka yerlerde dokunma oluyor. Kullanıcılar deneyip söyşerse bir bende mi sorun var ? Ona göre iade ya da servis seçeneklerini düşünebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Değişimi nasıl yaptınız? Servise göndermek istediler mi yoksa direkt değiştiler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumsuz yönleriyle küçük bir inceleme yapayım daha sonra cihazı alış maceramı yazacağım: Cihazın kamerası ve ses performansı rezalet, bakın kötü değil rezalet! Film/video izlerken işkence çekiyormuş gibi hissediyorum ayrıca sesi az çıkıyor, bluetooth kulaklık veya hoparlör şart. Dokunmatik panel parmak hareketlerine elverişli değil, çok prüzlü gibi. Ek olarak bazı yazılımsal sıkıntıları var. Bunların dışında 449TL'lik fiyatına göre tatmin edici.

    Saat 9 da mağazanın açılışıyla beraber A101'e girerek cihazı almıştım, eve geldim kurulumunu yaptım ekranda bir adet belirgin ölü piksel ve ışık yoğunluğu olan bölge farkettim. Klavyesini baktığımda boşluk tuşunun sol tarafının biraz içine göçük olduğunu gördüm. Apar topar cihazı kutusuna koyarak soluğu 1 saat önce alışveriş yaptığım A101'de aldım ve ürünü değiştirmek istediğimi belirttim. Dolayısıyla sebebini sordular kutuyu açıp gösterdim fakat ortam parlak olduğundan paneldeki ışık yoğunluğunu anlatamadım. Cihazı beğenmediğimi, iade etmek için bahane aradığımı söylediler. Stokta kalan son ürünü vermeyi kabul etmediler ve direk iade aldılar. Sabah sabah az bildiğim şehirde epey süre A101 aradım, uğradığım dükkanlarda hep stok bitmişti. Bir görevli öteki mağazaları arayarak beni stok olan yere yönlendirdi. Allahtan oradan aldığım cihazda bir problem çıkmadı, teknoloji şans işi. Yoruldum ama cihaz çok hoşuma gitti, değdiğini düşünüyorum iyi ki bir daha almışım.

    Yazı değişim ve ölü piksel içerdiği için etiketledim: @qwedxz @hacı1992 @Bir Rind



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Aralık 2015; 6:39:33 >




  • Bu arada bir problemim var; sanıyorum her aç-kapada cihazın MAC adresinin son 2 basamağı sürekli değişiyor. Modemi MAC filtreleme korumasıyla kullanıyorum, problem yaratıyor. Çözümü bilen veya yaşayan var mı?
    MAC adresini öğrenmek için Çalıştır programına (Win logosu+R) cmd yazın getmac yazdığınızda görünür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 5 Ocak 2016; 14:19:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Bu arada bir problemim var; sanıyorum her aç-kapada cihazın MAC adresinin son 2 basamağı sürekli değişiyor. Modemi MAC filtreleme korumasıyla kullanıyorum, problem yaratıyor. Çözümü bilen veya yaşayan var mı?
    MAC adresini öğrenmek için Çalıştır programına (Win logosu+R) cmd yazın ipconfig -all yazdığınızda görünür.

    Şu an pc başında değilim. Mac adresinin değişmesi ilginçmiş. Ağ kartlarının sürücü detay bilgisi sayfalarında genelde mac adresini değiştirebileceğiniz bölümler olur. Ordan istediğiniz bir mac adresine sabitleme yapabileceğinizi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.