Şimdi Ara

HOMETECH LED 730 60 LED'li Lamba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabrın sonu selamettir.

• Bu daha uygun degil mi ?? --> 81 led lamba

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Bu daha uygun degil mi ?? --> 81 led lamba

Bunuda gördüm de benim paylaştığımız hem satış oranı çok daha fazla hemde yorumlar daha olumlu.

• bundan 2 defa kullandım prizde bıraksan yanıyor, şarj edip bekletsen boşalıyor. bu kadar lede gerek yok 3w 5w ledli fenerler bile aynı aydınlatmayı sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 1 Temmuz 2015; 1:56:48 >

Orijinalden alıntı: SAMET/

bundan 2 defa kullandım prizde bıraksan yanıyor, şarj edip bekletsen boşalıyor. bu kadar lede gerek yok 3w 5w ledli fenerler bile aynı aydınlatmayı sağlıyor

hanginden

bundan 2 defa kullandım prizde bıraksan yanıyor, şarj edip bekletsen boşalıyor. bu kadar lede gerek yok 3w 5w ledli fenerler bile aynı aydınlatmayı sağlıyor

Hangisi?

Almayın mı diyorsunuz?
  • Yeni nesilleri çıkıyor şimdi dikdörtgen ledli olanlar. Onlar daha verimli diyorlar 21 lisi falan A101'e gelmişti hemen tükeniyor çok satıyor yetişemedim hiç almaya. Onları bir araştırın isterseniz.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yeni nesilleri çıkıyor şimdi dikdörtgen ledli olanlar. Onlar daha verimli diyorlar 21 lisi falan A101'e gelmişti hemen tükeniyor çok satıyor yetişemedim hiç almaya. Onları bir araştırın isterseniz.

http://www.hometech.com.tr/led-360

bunu diyorsunuz sanırım ben kullanıyorum el feneri modunda açıyorum gece lambası gibi güzel oluyor , gece uyumayanlara kesinlikle tavsiye ederim

Bu tür cihazlar eski nesil 60 90 ledli ışıldaklar. yeni nesil ledler 1 tanesi 20 30 adet eski led aydınlatmasına bedel

ledin ortası büyük sarı renkte olması önemli

hepsini geçtim bu eski nesil cihazların içinde çok uyduruk şarj devresi ve batarya var, sürekli şarjda bıraksanız içi yanıyor. şarj edip bekletseniz 1 2 ay geçmeden boşalıyor.

Ben 3w fener ve içine şarjlı pil aldım, elektrik kesildiğinde açıp masa veya dolabın üzerine dik konumlandırdığımda abartısız 60 ledli ışıldaktan farksız aydınlatıyor. en azından durduğu yerde pili bitti mi, prizde içi yandı mı derdi yok. yeni nesil ışıldaklar veya bu tip fenerleri almak eski nesil ışıldak almaktan mantıklı

• Bahsettiğin ledler 2 saatten fazla tam güçte zor dayanıyor yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Bahsettiğin ledler 2 saatten fazla tam güçte zor dayanıyor yalnız

Bu feneri duracell duralock 2400mAh pillerle kesintisiz 10 saat civarı kullanıyorum. kaliteli alkalin pillerle 7 saat civarı dayanmakta

Sizin bahsettiğiniz şarj dayanmayan uyduruk çin malı gerçekte 0.5w olup 2 3w yazan fenerler, bende aldanıp aldım bir köşede duruyor kullanmıyorum

http://bis.bitenekadar.net/1/2/6/8/duracell-el-feneri-126858_5_1.jpg?v=91

feneri 20tl almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 1 Temmuz 2015; 17:38:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Bahsettiğin ledler 2 saatten fazla tam güçte zor dayanıyor yalnız

Bu feneri duracell duralock 2400mAh pillerle kesintisiz 10 saat civarı kullanıyorum. kaliteli alkalin pillerle 7 saat civarı dayanmakta

Sizin bahsettiğiniz şarj dayanmayan uyduruk çin malı gerçekte 0.5w olup 2 3w yazan fenerler, bende aldanıp aldım bir köşede duruyor kullanmıyorum

http://bis.bitenekadar.net/1/2/6/8/duracell-el-feneri-126858_5_1.jpg?v=91

feneri 20tl almıştım

hesabınıza göre sizinkide 1,2 watt.

• körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    ne hesabı anlamadım? örnek verdiğim fener 3w hıgh power led kullanıyor. illa bu feneri alın demiyorum benzer modelleri çok. bir diğer alternatif powerbank alıp Xiaomi USB Led Light kullanmak

https://www.youtube.com/watch?v=6C6lwxX5VVM
    http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-LED-Light-With-USB-For-Power-Bank-Tablet-p-950793.html

• quote:

ne hesabı anlamadım? örnek verdiğim fener 3w hıgh power led kullanıyor. illa bu feneri alın demiyorum benzer modelleri çok. bir diğer alternatif powerbank alıp Xiaomi USB Led Light kullanmak

https://www.youtube.com/watch?v=6C6lwxX5VVM
    http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-LED-Light-With-USB-For-Power-Bank-Tablet-p-950793.html

2400 mah 4 adet pil ile 10 saat gidiyor demişsiniz yani,

2400/10=240ma ,

4 pil 1,4 volttan 4x1,4=5,6volt ,

5,6x 0,240 = 1,344 watt yapıyor. pillerin 1,25 volt ve 2000 mah olduğunu düşünürsek elinizdeki fener 1 watt aslında.

kutu üstünde 3w yazması 3w olduğu anlamına gelmiyor.

Zaten 3w olsa 4 pille 10 saat demek 30w güç harcamak demek, Oda 1 pilin 7,5 watt olması demek oda imkağınsız.

• körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    Bu hesap bir konuda yanlış, fenerde kullanılan led 3w 3v 0.35 A çekmekte, cihaz içinde 3v düşürücü devre bulunmakta. led 5 6v çekiyor olsa yaptığınız hesap doğru olurdu

Size 2.45 x 2.45 x 1.84 mm
    Product Options White
    Color
    Maximum Drive Current 1 A
    Maximum Power 3 W
    Light Output 309 lm @ 3W (85°C)
    Typical Forward Voltage 2.9 V White @ 0.35 A (85°C)
    Viewing Angle 115 °
    Binning 85°C
    ANSI (White)
    Thermal Resistance 6.5 °C/W
    Reflow Solderable Yes - JEDEC J-STD-020C-compatible
    REACH-Compliant Yes
    RoHS-Compliant Yes

http://www.cree.com/LED-Components-and-Modules/Products/XLamp/Discrete-Directional/XLamp-XBD

• quote:

Bu hesap bir konuda yanlış, fenerde kullanılan led 3w 3v 0.35 A çekmekte, cihaz içinde 3v düşürücü devre bulunmakta. led 5 6v çekiyor olsa yaptığınız hesap doğru olurdu

Size 2.45 x 2.45 x 1.84 mm
    Product Options White
    Color
    Maximum Drive Current 1 A
    Maximum Power 3 W
    Light Output 309 lm @ 3W (85°C)
    Typical Forward Voltage 2.9 V White @ 0.35 A (85°C)
    Viewing Angle 115 °
    Binning 85°C
    ANSI (White)
    Thermal Resistance 6.5 °C/W
    Reflow Solderable Yes - JEDEC J-STD-020C-compatible
    REACH-Compliant Yes
    RoHS-Compliant Yes

http://www.cree.com/LED-Components-and-Modules/Products/XLamp/Discrete-Directional/XLamp-XBD

3v x 0,35a= 1,05watt. 1,2w olarak çok bile hesaplamışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yeni nesilleri çıkıyor şimdi dikdörtgen ledli olanlar. Onlar daha verimli diyorlar 21 lisi falan A101'e gelmişti hemen tükeniyor çok satıyor yetişemedim hiç almaya. Onları bir araştırın isterseniz.

http://www.hometech.com.tr/led-360

bunu diyorsunuz sanırım ben kullanıyorum el feneri modunda açıyorum gece lambası gibi güzel oluyor , gece uyumayanlara kesinlikle tavsiye ederim

Aynen hocam. Hometech iyi aslında ben çok memnun kaldım. diğer milyoncu marketlerde 70 80 lik ışıldaklar var 20 liraya. Hometech almıştım 21 ledli eski tiplerinden abartısız 8 saat yanıyor son 2 saat artık gece lambası gibi oluyor. Ne titreme var ışıkta ne sönüp tekrar yanma. 20 liraya almıştım onu da. Sonra 20 liraya 70 ledli var onu alayım dedim adı sanı olmayan çin malı 21 ledli hometech kadar aydınlatıyor ve sürekli titreşim var korku filmi gibi oluyor koridor elektrikler kesildiğinde istemsiz bir gerilim yaşıyoruz

Greentech mi ne var o da iyi. Onun ışıldağını da aldım özdilekten. Bahçede falan uzun süre kullanıyorum. Ayda bir de tam boşaltıp şarj ediyorum 3 senedir kullanıyoruz. Ya bana iyisi denk geldi bilmiyorum :D

Ama tavsiyem öyle isimsiz çin malı ve çok ucuza 70 80 ledli cihazlara para vermeyin boşuna. Yurt dışında güzel ışıldaklar var led sürücüler var ama TR ye gelmiyor adam gibi gelenleri de pahalı hiç araştırmadım bile boşuna. Yurt dışında satılan 5 dolarlık creeled el feneri bizim türkler tarafından 50 liraya satılıyor ışıldaklar da avize fiyatınadır herhalde

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Bir adet Power bank alın (2A çıkışı da olan) 5volt ile çalışan usb bağlantılı led alın yada kendiniz yerleştirin, 10watt led bağlanabilir. Ve parlaklığı bir led ampül kadar olur. power bank hem compact, hemde kullanışlı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.