Şimdi Ara

HomePlug hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde iki tane HomePlug bulunuyor. Bu HomePlug'u bizim kameracı almıştı şimdi o kameracıya aldırtmayacağım biraz pahalıya getiryor ben ucuza alacağım o yüzden bu soruyu ona sormuyorum belki burada yardımcı olan arkadaşlar olabilir diye. Bu sayede az ücret ile sorunu çözmüş olacağım.

Sorum şu:

Evde 2 tane HomePlug bulunuyor bir tanesi modeme bağlı bir tanesi ise benim PC'ye bağlıdır. Üst katta güvenlik kamera serverına internet gitmiyor internet gitmeyince uzaktan kameraları takip edemiyoruz bu nedenle ona internet bağlamamız gerekiyor..

2 Tane HomePlug bulunuyor.
    1. HomePlug modeme bağlı ikincisi ise PC'ye bağlı. Şimdi server için alırsam 2 tane mi almam gerekiyor yoksa 1 tane mi? Bir de farklı marka olması sorun olur mu?

Son bir soru daha eklemek istiyorum bu HomePlug kafama basmadı nasıl nereye kadar çekiyor bunun interneti? yani sadece bizim evin elektriği mi? yan binadaki ya da komşular da 1 adet homeplug alsa bizim interneti alacaklar mı yani?

Selamlar.

• Sorunun kısacası; 1 tane HomePlug zaten router'a takılı. Artık diğerlerini tekli alırsam olur değil mi? Yoksa her aldığımda 2 tane mi almalıyım? çünkü 1 tanesi zaten router a bağlı.
  • Up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.