Şimdi Ara

Homend Süpürge !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
33.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Healer

süpürgemarket firması olarak yedek parça tedariki olmadığı ve servis problemi olduğundan genel olarak müşterilerimizin homend markasına yönelmemelerini önermekteyiz...

Homend Dustbreak 1203 modelinde hepa filtresi yıkanabilir değildir. Hepa filtreler 6ayda değiştirilmesi gereklidir , bu modeldeki filtre yıkanabilir olmadığı için 6 ayda bir filtre değiştirilecek ve yedek parça tedariğinde bazı sorunlar karşınıza çıkacaktır. Sizlere önerim bilindik markalara yönelmeniz. Mesela Philips , bosch ,siemens , nilfisk , arçelik , beko gibi..

yanlış yönlendirmeyin. kendi sitelerinde adamlar tüm parçalarını satıyor. hemen markayı karalamayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Healer

süpürgemarket firması olarak yedek parça tedariki olmadığı ve servis problemi olduğundan genel olarak müşterilerimizin homend markasına yönelmemelerini önermekteyiz...

Homend Dustbreak 1203 modelinde hepa filtresi yıkanabilir değildir. Hepa filtreler 6ayda değiştirilmesi gereklidir , bu modeldeki filtre yıkanabilir olmadığı için 6 ayda bir filtre değiştirilecek ve yedek parça tedariğinde bazı sorunlar karşınıza çıkacaktır. Sizlere önerim bilindik markalara yönelmeniz. Mesela Philips , bosch ,siemens , nilfisk , arçelik , beko gibi..

Hepa filtreyi Homend 25 e satarken bu fitma 45 Lira fiyat çekiyordu

• donanimhaber yorumlarına bakarak bu ürünü aldım. Philips için araştırma yaparken muadil olabilecek bu ürünü buldum. Philips nerdeyse bunun iki katı fiyatı. Üstelik parçalarının kırılması ile ilgili ir çok olumsuz yorum var. ürün elime ulaştığında gerçekten çok şaşırdım. Malzeme kalitesi gayet iyi. Forumlarda yaptığım araştırmalarda da çok iyi olduğu söylenmişti zaten. 10 kağıt 2 kumaş torba çıkıyor içinden. Çekiş gücü çok iyi en üst seviyeden halıyı yerinden kaldırıyor.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    Bir gariplik yok arkadaş şark kurnazı. Tipik türk esnafı. Nefret edilesi. Bi bitmediler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.