Şimdi Ara

Homend Süpürge !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
33.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfssfr

quote:

Orijinalden alıntı: Healer

Merhaba arkadaşlar,

Homend Dustbreak 1203 elektrikli süpürgesi olan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz orijinal ürünleri ve satış linklerini aşağıda paylaşıyorum;

Hepa Filtre
    http://www.supurgemarket.com/homend-dustbreak-1203-hepa-filtresi-p-7055.html

Hortum
    http://www.supurgemarket.com/homend-dustbreak-1203-elektrikli-supurge-hortumu-p-7056.html

Hepa filtre için 2 ay evvel Homend merkezinden 15 TL ye alabileceğim söylenmişti.Sizde mi fiyatlar yüksek yoksa bana mı yanlış bilgi verildi?

Kimsenin satışına engel olmak gibi bir amacım yok ama Arnica süpürgemin hepa filtresini servisten 8,5 liraya aldım, o sitedeki fiyatını görünce çok şaşırdım. 3 kat fark var.

• merhabalar, homend in su filtreli modelleri hakkında fikri tecrübesi olan var mı? Ayrıca mümkünse fiyat bilgisi.
  • Halıyı kaldıran süpürge hava cekmiyor demektir hep yanlış yapıyoruz bizi böyle kandırıyorlar hava gecmesi lazımki tozlarda hava ile birlikte makinaya dolsun bir firma reklamı makinanın hortumunu tavana tutturmuş makina havada duruyor süpürme yaparken hortum rahat olmalı yani halıya yapışmamalı yer aparatını ona göre ayarlayın hava rahat makinaya gitmeli hava gitmezse tozda gitmez ve süpürürken yoruluruz.bayanlar dikkat süpürgeler 1 sene gecmeden koku yapmaya başlarlar koku demek toz demektir yani makina dışarıya toz atmaya başlamış demektir bunun önüne gecmek için makina alırken özellikle koku ve hepa filitrelerinin kaliteli olmasını arayınız ucuz makinalarda bunlar bulunmaz.yüksek wat olmasınada ragbet etmeyin.değişebilen filitreli olanlar daha iyi filitre yapar.bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: taneresin

Halıyı kaldıran süpürge hava cekmiyor demektir hep yanlış yapıyoruz bizi böyle kandırıyorlar hava gecmesi lazımki tozlarda hava ile birlikte makinaya dolsun bir firma reklamı makinanın hortumunu tavana tutturmuş makina havada duruyor süpürme yaparken hortum rahat olmalı yani halıya yapışmamalı yer aparatını ona göre ayarlayın hava rahat makinaya gitmeli hava gitmezse tozda gitmez ve süpürürken yoruluruz.bayanlar dikkat süpürgeler 1 sene gecmeden koku yapmaya başlarlar koku demek toz demektir yani makina dışarıya toz atmaya başlamış demektir bunun önüne gecmek için makina alırken özellikle koku ve hepa filitrelerinin kaliteli olmasını arayınız ucuz makinalarda bunlar bulunmaz.yüksek wat olmasınada ragbet etmeyin.değişebilen filitreli olanlar daha iyi filitre yapar.bilginize.

+1
    Tebrikler.Güzel yorum.Katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shy4434

Deepsilence 1210
    Elektrikli Süpürge

2200W
    430W emiş gücü
    3 Lt toz kapasitesi
    74 desibel sessizlik
    H13 hepa filtresi anti-bakteriyel
    Turbo fırça
    Yatak fırçası
    7,25m güç kablosu
    Kolay saklama ve kaldırma
    Hız ayar düğmesi

SÜPÜRGEYİ ÇOK UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU, BİRAZ DA MARKA YENİ OLDUĞUNDAN TEREDDÜTLERLE ALDIM. ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİM MALZEME KALİTESİ ÇOK İYİ, BUNUN YANINDA CİDDEN ÇOK SESSİZ VE ÇEKİŞ GÜCÜ ÇOK ÇOK İYİ. TURBO FIRÇASI İLE SHAGGY HALIYA YAPIŞTI, AĞIR HALIYI ZORLANMADAN KALDIRARAK MÜKEMMEL TEMİZLEDİ. HEM TOZ TORBASIZ HEMDE SULU SİSTEM SÜPÜRGELERİ DENEDİM, TORBALI SÜPÜRGE ALDIĞIMDAN DOLAYI ŞU AN DOĞRU KARAR VERDİĞİME EMİN OLDUM; HEPA FİLTRESİ MİNUMUM H13 OLMASI BU TİP SÜPÜRGELER İÇİN ŞART. SORULARINIZ OLURSA CEVAPLAYABİLİRİM.

Homend Süpürge !!

hocam süpürgeden hala memnunmusunuz eşim bunu istiyor araştırma evresindeyim.

• Kusura bakmayın msj. yeni gördüm. Evet kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz, şimdiden hayırlı olsun. Sorunuz olursa ayrıntılı cevap verebilirim. İyi günler.
  • bende araştırma aşamasındayım bu modele odaklandım, kutu içinde 1 adet sentetik toz torbası hepa 13 filitre ve 10 adet kağıt torba geliyor sanırım kağıt torba dan bek bişey beklememek lazım eksozdan tozu geri verir gibime geliyor. ses seviyesi çekiş gücü turbo başlık nasıl ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum fiyat aralığı hangi seviyelerde
  • süpürgemarket firması olarak yedek parça tedariki olmadığı ve servis problemi olduğundan genel olarak müşterilerimizin homend markasına yönelmemelerini önermekteyiz...

Homend Dustbreak 1203 modelinde hepa filtresi yıkanabilir değildir. Hepa filtreler 6ayda değiştirilmesi gereklidir , bu modeldeki filtre yıkanabilir olmadığı için 6 ayda bir filtre değiştirilecek ve yedek parça tedariğinde bazı sorunlar karşınıza çıkacaktır. Sizlere önerim bilindik markalara yönelmeniz. Mesela Philips , bosch ,siemens , nilfisk , arçelik , beko gibi..

• quote:

Kusura bakmayın msj. yeni gördüm. Evet kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz, şimdiden hayırlı olsun. Sorunuz olursa ayrıntılı cevap verebilirim. İyi günler.

usta memnun musunuz süpürgeden? Toz torbası yerine ne var bunda sulu değil dimi?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle hala memnunum; inanın ilk gün ki gibi süper çekim gücü ve sessizliği var, tavsiye ederim. Toz torbası var, sulu olanları koku açısından tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 23 Nisan 2014; 19:36:24 >
  • Teşekkürler.
  • home end süpürge kullananlar ? hangi modeli tavsiye edersiniz ? resimlerini çekip koymanız da mümkün mü acaba ?
  • instructor12345 kullanıcısına yanıt
    bende 1203 var yaklaşık1,5 yıl oldu ben gayet memnunum. servis olayları muthiş zaten. ben süpürgenin fırçasını kırmıştım ücretsiz gönderdiler yenisini.
    quote:

Deepsilence 1210
    Elektrikli Süpürge

2200W
    430W emiş gücü
    3 Lt toz kapasitesi
    74 desibel sessizlik
    Turbo fırça
    Yatak fırçası
    7,25m güç kablosu
    Hız ayar düğmesi

UZUN SÜREDİR KULLANIYORUM, ÇOK MEMNUNUM.

Homend Süpürge !!

• quote:

Halıyı kaldıran süpürge hava cekmiyor demektir hep yanlış yapıyoruz bizi böyle kandırıyorlar hava gecmesi lazımki tozlarda hava ile birlikte makinaya dolsun bir firma reklamı makinanın hortumunu tavana tutturmuş makina havada duruyor süpürme yaparken hortum rahat olmalı yani halıya yapışmamalı yer aparatını ona göre ayarlayın hava rahat makinaya gitmeli hava gitmezse tozda gitmez ve süpürürken yoruluruz.bayanlar dikkat süpürgeler 1 sene gecmeden koku yapmaya başlarlar koku demek toz demektir yani makina dışarıya toz atmaya başlamış demektir bunun önüne gecmek için makina alırken özellikle koku ve hepa filitrelerinin kaliteli olmasını arayınız ucuz makinalarda bunlar bulunmaz.yüksek wat olmasınada ragbet etmeyin.değişebilen filitreli olanlar daha iyi filitre yapar.bilginize.

güzel yorum- siz hangi marka modeli tavsiye edersiniz ?

fiyat ne düşünüyorsunuz FİLTER QEINN inceleyin ben 18 senedir kullanıyorum daha iyisi şu an yok selamlar.
  • quote:

fiyat ne düşünüyorsunuz FİLTER QEINN inceleyin ben 18 senedir kullanıyorum daha iyisi şu an yok selamlar.

dyson dc 33c aldık.
    hayırlısı olsun
    sağolun tavsiye için.
  • Merhaba arkadaşlar. Homend marka süpürgeleri incelerken şu iki model özellik bakımından ilgimi çekti. bu süpürge modelleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Homend Twinface 1204
    https://www.homend.com.tr/twinface1204.asp

Homend Dustbreak 1215
    https://www.homend.com.tr/dustbreak1215.aps

Homend Müşteri hizmetlerine: bu model süpürgelerin hepa numaraları nedir diye sorduğumda.? hepa 13 yanıtını aldım. emiş güçleride iyi gözüküyor. 1204 model süpürge 400w 1215 model süpürge için 425w emiş gücü bulunmaktaymış.
    1204 olan modelin toz torbalı ve toz torbasız kullanımı bulunmakta. torbalı kullanımda 3 LT torbasız Kullanımda 2lt kullanılıyor.
    1215 model süpürgenin sadece toz hazneli kullanıma sahip olduğu yazıyor. 1.5 LT toz kapasitesi bulunmakta.
    bu süpürge modellerinde emiş gücü kaybı yaşanır mı? gerçi sitesinde yazdığına göre bu süpürgelerde 3. jenerasyon cyclone teknolojisi varmış. yinede merak edip size sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

Merhaba arkadaşlar. Homend marka süpürgeleri incelerken şu iki model özellik bakımından ilgimi çekti. bu süpürge modelleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Homend Twinface 1204
    https://www.homend.com.tr/twinface1204.asp

Homend Dustbreak 1215
    https://www.homend.com.tr/dustbreak1215.aps

Homend Müşteri hizmetlerine: bu model süpürgelerin hepa numaraları nedir diye sorduğumda.? hepa 13 yanıtını aldım. emiş güçleride iyi gözüküyor. 1204 model süpürge 400w 1215 model süpürge için 425w emiş gücü bulunmaktaymış.
    1204 olan modelin toz torbalı ve toz torbasız kullanımı bulunmakta. torbalı kullanımda 3 LT torbasız Kullanımda 2lt kullanılıyor.
    1215 model süpürgenin sadece toz hazneli kullanıma sahip olduğu yazıyor. 1.5 LT toz kapasitesi bulunmakta.
    bu süpürge modellerinde emiş gücü kaybı yaşanır mı? gerçi sitesinde yazdığına göre bu süpürgelerde 3. jenerasyon cyclone teknolojisi varmış. yinede merak edip size sormak istedim.

emiş gücünü süpürgeyi temizlemezseniz tüm markalarda yaşarsınız :) filtrelerini zamanında temizleyip, değiştirirseniz, toz haznesini tıka basa dolmadan temizlerseniz sıkıntı çekmezsiniz :)
    başıma geldi ordan biliyorum
    eşim süpürgeyi tıka basa doldurmuş, sonra süpürge çekmiyo servisini ara dedi süpürgeyi bi açtım ki toz haznesinde bi ben yokum temizleyince eski haline döndü :)

• quote:

Deepsilence 1210
    Elektrikli Süpürge

2200W
    430W emiş gücü
    3 Lt toz kapasitesi
    74 desibel sessizlik
    Turbo fırça
    Yatak fırçası
    7,25m güç kablosu
    Hız ayar düğmesi

SÜPÜRGEYİ ÇOK UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU, BİRAZ DA MARKA YENİ OLDUĞUNDAN TEREDDÜTLERLE ALDIM. ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİM MALZEME KALİTESİ ÇOK İYİ, BUNUN YANINDA CİDDEN ÇOK SESSİZ VE ÇEKİŞ GÜCÜ ÇOK ÇOK İYİ. TURBO FIRÇASI İLE SHAGGY HALIYA YAPIŞTI, AĞIR HALIYI ZORLANMADAN KALDIRARAK MÜKEMMEL TEMİZLEDİ. HEM TOZ TORBASIZ HEMDE SULU SİSTEM SÜPÜRGELERİ DENEDİM, TORBALI SÜPÜRGE ALDIĞIMDAN DOLAYI ŞU AN DOĞRU KARAR VERDİĞİME EMİN OLDUM; HEPA FİLTRESİ MİNUMUM H13 OLMASI BU TİP SÜPÜRGELER İÇİN ŞART. SORULARINIZ OLURSA CEVAPLAYABİLİRİM.

Homend Süpürge !!

Bu ürün hakkında bilgisi olan vr mı? Kullananların memnun mu?

Süpürge alıcam ama çok kaarsızım. Yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.